LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.087.743
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Alien 22 kaže...
Shoma kaže...

Nemojte fotkat u auto modu nego na normal i stavi iso na 800 i podesi  brightnes tj. smanji  i ispast ce ok....da bi fotka ispala dobra treba i malo znat tehničkih stvari oko fotke. Kad je na automatici previše diže osvjetljenje i sa time se dešava soporost i tromost fokusa kad je na ručnim postavkama radi ok

Ja sam na Cloudy G3 i te opcije za podesavanje iso a nemogu naci {#}.

Inace sam prezadovoljan foticem ipak je to samo mobitel - za sve ozbiljnije postoji "pravi" foto aparat {#}.

Akos i na cloudy romu onda probaj samo ovo flashnut iz recovery-a  xdabbeb's camera v4.0.0 - for G3 Ported ROMs ONLY

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 13:21 (Shoma).
15 godina
ARazer kaže...

Jel vi kupujete mobitel ili fotoaparat? Za ono za šta mobitel služi radi više nego dobre fotke..

Evo par..

pa gle stari kad usporedis ovu kameru s konkurencijom ovo je sramotno, u 15 fps-a radi po noci, pa nismo vise u 2010. godini a sve zbog softwera, da se ovi u lg-u oce potrudit oko toga bilo bi ok, ne kazem ja da je kamera losa vec softwer za kameru je koma...mozda budu doradili malo taj dio na androidu 5.0...jel ima kakvih informacija kad bi mogo doc za ovaj mobitel?

Bolje biti glup nego celav, manje se vidi...
16 godina
LG G2 tema

Ja isto imam problem s kamerom, ali sa slikama sam zadovoljan, moj problem je video. Koristim Cloudy G3 2.1 sa xdabeeb camera modom, ovim najnovijim.. Skinuo sam binaries 1.01 za G3 rom te apk (advenced) onaj zadnji. Piše kao da popravlja 60 fpsa kod low light uvjeta, što nije istina u low lightu padne na 30 fpsa, a zvuk je katastrofa (u svim slučajevima snimanja) dok ga u 120 fpsa uopce nema (također niti 120 fps mod ne radi kak spada)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo jedne noćne fotke onako brzinski iz auta....sasvim zadovoljavajuće

Shoma
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Shoma kaže...

pretpostavljam da su to rucne postavke, jer ono sto sam jucer vidio na auto modu nema veze s ovim,

vidis kako su ti svijetla od rasvjete normalna a kod mene vidim zvijezdu sa 5 krakova i jel ti trokirala slika ili je bila u 30 fps-a prije nego sto si slikao?

neznam zasto je ovako ispao post, normalno sam stisnuo citiraj 

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 21:30 (domac5).
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Shoma kaže...

pretpostavljam da su to rucne postavke, jer ono sto sam jucer vidio na auto modu nema veze s ovim,

vidis kako su ti svijetla od rasvjete normalna a kod mene vidim zvijezdu sa 5 krakova i jel ti trokirala slika ili je bila u 30 fps-a prije nego sto si slikao?

neznam zasto je ovako ispao post, normalno sam stisnuo citiraj 

slika na ekranu nije fluidna ima dropova tj. nije kao kad prebacim na video ali se normalno isfokusira i brzo okine fotku

iso je na 800 i na normalnom modu je nije na auto..po noci ne možeš slikat na automatici evo kako ispada na atomatici a još je bilo više svjetla nego na prethodnoj. Previše svjetla i zrnato je.

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.12.2014 21:39 (Shoma).
15 godina
LG G2 tema

e bas o tome pricam, ja na jednom takvom vrhunskom uredaju moram sam namjestat takve banalne stvari da bi slika ispala kao kod konkurentnih modela koji slikaju u auto modu, to tako ne smije bit, ja kad nesto na brzinu trebam slikat navecer prvo moram trosit vrijeme da sve to namjestim i prode baba s kolacima...kad bi znao da ce popravit software od kamere na androidu 5.0 ovo bi mi bio taman mobitel... 

daj mi reci jel se zagrijava jako kad ga zesce koristis ili igras neku zahtjevnu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ne radi mi kamera ni galerija..instalirao sam onaj gore link s xda.. Moze pomoc?

0 0 hvala 0
15 godina
stefzgXXX kaže...

Ne radi mi kamera ni galerija..instalirao sam onaj gore link s xda.. Moze pomoc?

jesi odradio wipe cache/dalvik cache?

11 godina
neaktivan

E vidis nisam..probat cu pa javim

17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

e bas o tome pricam, ja na jednom takvom vrhunskom uredaju moram sam namjestat takve banalne stvari da bi slika ispala kao kod konkurentnih modela koji slikaju u auto modu, to tako ne smije bit, ja kad nesto na brzinu trebam slikat navecer prvo moram trosit vrijeme da sve to namjestim i prode baba s kolacima...kad bi znao da ce popravit software od kamere na androidu 5.0 ovo bi mi bio taman mobitel... 

daj mi reci jel se zagrijava jako kad ga zesce koristis ili igras neku zahtjevnu igru?

Prije LG-a sam imao Xperiu Z pa je ista stvar bila po mraku, možda za nijansu bolje ali uglavnom auto mod možeš zaboraviti po mraku tako da mislim da ipak imamo malo prevelika očekivanja od kamere na mobitelu..šta je je ipak lg ima neki bug sa tom kamerom

Shoma
15 godina
Shoma kaže...
domac5 kaže...

Prije LG-a sam imao Xperiu Z pa je ista stvar bila po mraku, možda za nijansu bolje ali uglavnom auto mod možeš zaboraviti po mraku tako da mislim da ipak imamo malo prevelika očekivanja od kamere na mobitelu..šta je je ipak lg ima neki bug sa tom kamerom

da, bed mi je sto sad imam S4 i ok su slike u auto modu navecer i sve je u 30 fps-a bez obzira na mrak a planiram G2, pa kolko cu bit sretan zbog jaceg chipseta i lakseg os-a tolko cu bit tuzan zbog kamere 

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

I dalje nece?!?! -.-"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...
Shoma kaže...
domac5 kaže...

da, bed mi je sto sad imam S4 i ok su slike u auto modu navecer i sve je u 30 fps-a bez obzira na mrak a planiram G2, pa kolko cu bit sretan zbog jaceg chipseta i lakseg os-a tolko cu bit tuzan zbog kamere 

Kad sve vagneš nije kamera lošija nego software a na koncu slike su super samo ne onaj IA mod jer ne valja a tako isto ne valja ni na sony-u ja gotkam na normal modu i sve je super a kad hoću po mraku onda samo iso smanjim tj prebacin sa auto na 800

Shoma
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

da li se na bijelom mobitelu manje vide packe od prstiju nego na crnom? kontam da ću ga naručiti sutra preko mobileshopa

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da ubijem ovu monotoniju oko kamere, imam manji problem, ali meni veoma iritantan. Naime, imam Cloudy G3 2.1 te sam si s Playstorea instalirao Echo Locscreen, app uredno radi no jedini problem je sto prilikom swipea za otkljucavanje na desetinu sekunde se vidi obavijest (help) od Full Screena, nista strasno, ali pomalno smeta. Prosao kroz sve settingse te nigdje nisam vidio da postoji opcija za iskljucivanje istoga. Ako je netko upoznat kako to rijesit ili eventualno neki Mod s XDA koji bi to rijesio bio bih zahvalan .

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Za mene ovo nije ni malo losa kamera za low light,cak sta vise. Samo treba fix ubaciti

Low light,svakakvi uslovi na mom nalogu 

https://www.flickr.com/photos/119145808@N03/

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 15:33 (LG G2).

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo jedna od danas u predvečer tj. u ovo vrijeme kad sam pisao poruku......

Shoma
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

LG g2 mini da li se isplati kupovati? imam lg l70 i uzasno steka vidim ovaj quadcore +1gb rama mislim da bi to bilo dosta fluidno za ovu cijenu njegovu? Kakva su iskustva sa ovim moboM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
stefzgXXX kaže...

I dalje nece?!?! -.-"

Mozda si instalirao binary od g3 roma a imas stock g2 rom ili obratno pa zato nece! 

Pare nisu problem , para se nema ! :D
13 godina
Rizi kaže...

LG g2 mini da li se isplati kupovati? imam lg l70 i uzasno steka vidim ovaj quadcore +1gb rama mislim da bi to bilo dosta fluidno za ovu cijenu njegovu? Kakva su iskustva sa ovim moboM?

L90 ti je isti telefon sa puno boljom baterijom, ja bi radije uzeo L90

11 godina
neaktivan
LG G2 kaže...

Za mene ovo nije ni malo losa kamera za low light,cak sta vise. Samo treba fix ubaciti

Low light,svakakvi uslovi na mom nalogu 

https://www.flickr.com/photos/119145808@N03/

To je izvrsno, daleko od lošeg. :)  Na koji fix misliš i što taj fix donosi?

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

To je 3.2 verzija fix-a. Po meni najbolje rezultate daje 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Daj neki link, nemam pojma na koji fix misliš.

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

jel može netko pomoći bijeli ili crni telefon, na kojem se manje otisci prstiju vide, sutra naručujem pa da znam koji uzet

edit: koji bi vi uzeli

3 crni
13 bijeli
Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 23:23 (cola777).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Na bijelom se vide manje. Naravno ako misliš na plastiku odozada. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:48 (ROXX).

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

ja sam uzeo crveni jer nije bilo ni crnog ni bjelog. ima neku točkastu mat pozadinu tako da uopće nema otisaka prstiju

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako to rijesit? Ne kuzim se bas previse u tak neke stvari al pokusavam skuzit kolko mogu pa ak mozes malo pojasnit

16 godina
stefzgXXX kaže...

Kako to rijesit? Ne kuzim se bas previse u tak neke stvari al pokusavam skuzit kolko mogu pa ak mozes malo pojasnit

Instalirao si driver za kameru preko recoverya i od tada ti kamera i galerija ne rade? Budi malo precizniji, ako zelis da ti ostali pomognu!

Ovo ti je LINK  na XDA temu za doticnu XCAM apk i drivere.

Ukoliko koristis G3 port ROM od cloudyfa driveri su vec predinstalirani(znaci nemoras dodatno flesat drivere). Sve što trebas je da instaliras slj. aplikaciju(kameru)XCam LG - for G2 using the advanced driver. (Nju ubuduce koristis kao primarnu aplikaciju za slikavanje/snimanje)

Ukoliko si predhodno flesaovao nesto, moguce da si flesao krivi driver . Stoga, ponovno flesaj drivere al ovaj put za G3 port ROM v1.0.1 - Advanced Driver for G3-based roms

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2014 2:01 (PiXeLsss).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice