Isplatili se da stavim 20f..trenutno imam 20c?
Na kojoj si mreži dobio update? Ja sam na vipu i još ga nisam dobio, imam d verziju.
Isplatili se da stavim 20f..trenutno imam 20c?
Na kojoj si mreži dobio update? Ja sam na vipu i još ga nisam dobio, imam d verziju.
Je li se isplati naručivat CASE (XIBICEN). Ako ga tko ima neka slika kako to izgleda.
Meni ta kucista nikad nisu bila draga. Metal ne apsorbira dovoljno udarce a unutrasnjost lose gumirana, uz to na poleđini dobijas jako dobar ometač signala
Spigen SLIM ARMOR CASE
I od normalnog mobitela dobis ciglu.
Najbolja kucista su ona najtanja da se kolko tolko zadrzi oblik mobitela, frend mi ima spigen slim armor case i uzas, ubi sve sto se u dizajnu moze ubit.
Odakle si uzeo tog spigena?
Bok ljudi, ako može pomoć. Rootao sam i instalirao instalirao TWRPpo uputama iz prvog posta, sve radi ok.
Interesira me kako maknuti TWRP custom recovery i Root ako želim, ima li netko spoznaja o tome?
Ma sve jedno mislim uzet slim armor bijeli za crni G2 preko Ebay-a i još jedan preko aliexpressa (Spigen Neo Hybrid za G2 - znam da je fejk, jer Spigen nije izdao takav case za g2), ali me eto zanimalo koliko se isplati jer mi se sviđaju ta ravna kućišta, a nisam na ništa naletio nego na XIBICEN i taj Fejk NEO HYBRID.
Ja sebi kupio nillkin quickwindow i super je stvar :))
odnio sam mob na servis, no i oni se muce znaci kad upalim mob bude normalno logo se pojavi no kad dode do onog di trebam upisat pin za sim pise system.ui error i pise da mogu kliknut uredu al stisnem uredu i opet se pojavi, probo sam sa lg flash toolom flashat frimware milijun puta i uvijek isto... samo me strah sad da se nemoze popravit jer sam stvarno dao puno novaca za njega... pomagajte molim vas
mtel al' mi je tkao dosao telefon sa kit katom i 20c :D
SPIGEN SLIM ARMOUR CASE
Evo i moj komentar za spigen case. Kupio na ebay, kod španjolskog prodavatelja (accesorios-dpl).
Case je naravno fake, ali korejski (ne kineski). cijena OK, stiže u roku 2 dana, sve pohvale prodavatelju na komunikaciji...
Nakon "ugradnje" dobije se LG G2 - mini cigla. Istina je što su neki komentirali da se od super elegantnog mob pretvori u
laganu ciglu, ali ja sam toga bio svjestan, a zaštita mi je nužna. Također uzeo odmah i zaštitu za ekran onu (tempered glass 0,25 mm)
proizvedena u kini,ali navodno materijal iz japana.
Obe zaštite su kompatibilne i ne smetaju jedna drugoj(što je ponekad slučaj).
Ocjena
- spigen slim armour(koreja) - 4 ..... gumirani dio sjeda dobro na mob, plastični cover u jednom svom uglu strši oko 0,5 mm,tj
osjeti se zubić pod prstom - na poleđini mobitela. Ostala tri ugla savršeno sjedaju na gumeni dio.
- zaštitno staklo - 5...... savršeno, neosjetno, neprimjetno, bez ikakvih mjehurića igdje. U početku nešto drugačiji osjećaj pod prstima,
a nakon par dana sam i zaboravio da sam zalijepio, tj osjećaj pod prstima i osjetljivost ekrana identična kao da nema zaštitu
(vjerovatno dijelom navika a dijelom dok se skine površinski sloj - ostatak procesa proizvodnje - kao nekakav silikonski film)
Uglavnom, preporučio bi svakome tko želi ikakvu ozbiljniju zaštitu mobitela. Sve skupa,sa poštarinom, oba artikla zajedno ispod KN 120,00
Kod ugradnje možda bolje prvo namjestiti spigen slim armour pa onda zaštitno staklo. Ja sam obrnuto, pa mi je staklo pobjeglo u
jednu stranu za 0,5 mm ali i tako sveje sjelo odlično i tko nezna što treba gledati i ne vidi ovu malu grešku u montaži.
Slažem se...sličnu kombinaciju imam i ja, je da ima "mini cigla" look ali kad prvi put ozbiljnije ispadne iz ruke (kao meni) sve sam mu oprostio...
BACKUP
Što radite sa backupom? Pri tome isključivo mislim na nandroid backup sistema, prije flasanja novog roma ili neceg drugog.
Dali backup radite bas sa Online nandroid ....app ili iz recoverija sa TWRP.
Dali nakon flashanja, ako je sve ok čuvate backup ili brišete ili prebacite na PC obzirom da zauzima dosta mjesta (pogotovo ako nije compressed).
Ima li uopće smisla čuvati backup na PC, jer ako se što dogodi kako ga vratiti u brickani mob.
Negdje sam pročitao (xda ali nemogu više pronaći gdje) da kad se TWRP backup prebaci na PC pa se ..... kako god ovo formulirao ispadne super glupo.
Uglavnom postoji log file (?) koji prati pricu sa backupom i ako backup nije tamo kao sto pise u logu onda se mob zabricka ili slicno kad se koristi TWRP ?
Svakako bi molio vasa iskustva na ovu temu.
Pozdrav
Koristim Cloudy G3 1.3 i prebacio sam rad sa dalvika na art ocigledno je sve jos brze i slabije troši bateriju...Preporučam...
I ja sam koristim Clody G3 1.3, prebacio na ART...
U prvom satu nakon prebacivanja mob je radio brzinom svjetlosti,doslovno. Aplikacije se otvaraju prije nego odmaknem prst sa ekrana...
Ipak nakon par dana upotrebe, rad se približio dalviku, ipak je nešto brže, baterija traje... SOT cca 6 - 6,5 sati kroz 48 sati od prethodnog punjenja.
Tako da i ja svakako preporučam.
Iako je Clody G3 već debloatan, u međuvremenu sam pobrisao još brdo stvari koje mi nisu potrebne i neznam čemu uopće služe (upute na xda - kombinirano G2 i G3 teme)
pogotovo mrzim ove što "nekome" dojavljuju moju lokaciju i ostale podatke...
Sad mogu skinuti i Wakelock detector jer mi više ništa ne gnjavi bateriju, osim google playstore (app i procesi)koji držim još neko vrijeme.
Uglavnom sad sam sa ramom na otprilike 850 MB used i 1 GB free kad "pogasim" sve aplikacije i ja sam zadovoljan. (mrzim sve oblike društvenih mreža....nemam face....)
Jel zna tko dobar tutorial za rootanje moba i slaganje postavki za dulje trajanje baterije?
Stavio sam Cloudy G3 1.3 i za sada sam impresioniran, sve radi i nisam još naišao na problem. Izgleda perfektno, definitivno najbolja verzija Androida koji sam do sada vidio. Flešao sam i Clody G3 pro kameru, donosi stvarno napredak u brzini fokusa i Burst mode (uz neke druge meni nebitne izmjene, snimanje videa u većoj rezoluciji i viši framerate).
Bateriju mi je teško ocijeniti nakon jedan dan jer sam radio stvarno svaštra sa mobom, na prvu čini mi se da drži isto kao i prije.
BACKUP
Što radite sa backupom? Pri tome isključivo mislim na nandroid backup sistema, prije flasanja novog roma ili neceg drugog.
Dali backup radite bas sa Online nandroid ....app ili iz recoverija sa TWRP.
Dali nakon flashanja, ako je sve ok čuvate backup ili brišete ili prebacite na PC obzirom da zauzima dosta mjesta (pogotovo ako nije compressed).
Ima li uopće smisla čuvati backup na PC, jer ako se što dogodi kako ga vratiti u brickani mob.
Negdje sam pročitao (xda ali nemogu više pronaći gdje) da kad se TWRP backup prebaci na PC pa se ..... kako god ovo formulirao ispadne super glupo.
Uglavnom postoji log file (?) koji prati pricu sa backupom i ako backup nije tamo kao sto pise u logu onda se mob zabricka ili slicno kad se koristi TWRP ?
Svakako bi molio vasa iskustva na ovu temu.
Pozdrav
Ti log fajlovi koje ne vidis postoje iskljucivo kako bi se izlistali i u slucaju pogreske da vidis sta se desava. Obicnim korisnicima koji se ne bave developmentom, pogotovo recimo kad netko pravi installer za twrp itd - ne znaci nista.
Slobodno samo prebaci twrp folder na komp - kasnije ga vratis na internu ili na usb, 100 puta odradjeno..
Bok!
Uzeo sam jucer LG G2 u teletu na pretplatu.Posto su mi tek danas aktivirali broj skuzio sam da kad dobijem poruku mobitel nesvira odabranu melodiju,tj. ikakvu,vec samo zavibrira.U postavkama sam stavio da ima zvuk i vibraciju.Ovako inace svira na obavjesti,pozive i zakljucavanje zaslon itd....
Rooto sam ga na 4.4.2 jucer,onak iz dosade.Jel ko ima slican problem?
SPIGEN SLIM ARMOUR CASE
Evo i moj komentar za spigen case. Kupio na ebay, kod španjolskog prodavatelja ( accesorios-dpl).
Case je naravno fake, ali korejski (ne kineski). cijena OK, stiže u roku 2 dana, sve pohvale prodavatelju na komunikaciji...
Nakon "ugradnje" dobije se LG G2 - mini cigla. Istina je što su neki komentirali da se od super elegantnog mob pretvori u
laganu ciglu, ali ja sam toga bio svjestan, a zaštita mi je nužna. Također uzeo odmah i zaštitu za ekran onu (tempered glass 0,25 mm)
proizvedena u kini,ali navodno materijal iz japana.
Obe zaštite su kompatibilne i ne smetaju jedna drugoj(što je ponekad slučaj).
Ocjena
- spigen slim armour(koreja) - 4 ..... gumirani dio sjeda dobro na mob, plastični cover u jednom svom uglu strši oko 0,5 mm,tj
osjeti se zubić pod prstom - na poleđini mobitela. Ostala tri ugla savršeno sjedaju na gumeni dio.
- zaštitno staklo - 5...... savršeno, neosjetno, neprimjetno, bez ikakvih mjehurića igdje. U početku nešto drugačiji osjećaj pod prstima,
a nakon par dana sam i zaboravio da sam zalijepio, tj osjećaj pod prstima i osjetljivost ekrana identična kao da nema zaštitu
(vjerovatno dijelom navika a dijelom dok se skine površinski sloj - ostatak procesa proizvodnje - kao nekakav silikonski film)
Uglavnom, preporučio bi svakome tko želi ikakvu ozbiljniju zaštitu mobitela. Sve skupa,sa poštarinom, oba artikla zajedno ispod KN 120,00
Kod ugradnje možda bolje prvo namjestiti spigen slim armour pa onda zaštitno staklo. Ja sam obrnuto, pa mi je staklo pobjeglo u
jednu stranu za 0,5 mm ali i tako sveje sjelo odlično i tko nezna što treba gledati i ne vidi ovu malu grešku u montaži.
Ja sam isto tako odmah kupio Spigen sa Ebaya, piše original i dobijem fake..Javim se ebay supportu i frajer mi u roku 2 dana uplačuje cijeli iznos na paypal bez mog povrata robe.
Staklo.. ko ga smisli treba mu spomenik dignut
Probao neki dan na svom LG G2 upaliti opciju High temperature property OFF (evo mojih uputa: http://android.bswireless.hr/2014/09/kako-jednostavno-ubrzati-lg-g2-ili-lg-g3/) u servisnom izborniku i čini se da mobitel stvarno radi brže. Baterija možda malo kraće traje (tek 2 dana ju imam upaljenu pa ne mogu još procijeniti). Jeli još tko probao? Placebo ili ima nešto? Jeli tko probao upaliti Thermal Daemon Mitigation OFF - što na radi?
Lijep pozdrav svima!
Kroz koji dan mi dolazi LG G2, novi zapakirani, verzija od 32Gb pa imam nekoliko pitanja da se pripremim prije nego mobitel stigne. Istina je da je možda malo glupo informirati se o mobitelu ako još nije stigao, ali koristim mobitele pod Android sustavom već 5-6 godina pa su mi većina stvari dovoljno jasne, imao sam iskustva i sa rootanjem i svakakvim tweakovima i svim mogućim i nemogućim problemima pa nisam baš totalni noob što se tiče raznoraznih poigravanja mobitelima.
Na početku teme sam vidio tutorial za root mobitela, poprilično je jednostavan ako uzmemo u obzir prethodna rootanja mobitela ( HTC Sensation je bio jedan od zaribanijih ) i vidim da dosta ljudi preporuča ostati na tvorničkom ROM-u uz poneka tweakanja. Pronašao sam post o gašenju ili zamrzivanju nekih aplikacija nakon root-a, zanima me da li je netko od vas radio nešto slično, postoji lista zamrznutih i obrisanih aplikacija pa bi neki savjet dobrodošao, otprilike znam što bi ugasio jer neke stvari stvarno ne koristim, ali dodatni savjet ne šteti ( lista je na dnu posta ). Zanima me što ste radili sa svojim rootanim mobitelima, custom ROM-ovi me trenutno ne zanimaju jer se nisam previše usrećio sa njima na prethodnim mobitelima, a vidim da i ovdje dosta ljudi preporuča tweakani stock ROM prije nego neki custom. Naravno da ću prvo koristiti mobitel bez igranja, ali poznavajući sebe vrlo brzo bude nekih radnji u svrhu poboljšanja trajanja baterije
Frozen using Titanium Backup
Accessories 9
com.lge.mobilehotspot.ui 1.0
Email 6.1.3
Google Play Books
Google Play Magazines
Google Play Movies & TV
Google + 4.1.2.51968121
Help 4.3.012
Home Selector 3.0.029
LG VPN 2.6.1
Mobile Print 1.1.93
Music 4.2.5
My InfoZone 2.2.16
My Verizon Mobile 10.0.441
Sync Service 2.9.0.1.52
Text Link 4.3.11
Text Link Engine 1.6.2
Unified EULA 4.0.6
Unused Apps 1.00.00004
Verizon Hidden Menu 1.0.0.0505
VMWare Ready 1.3.2
VpnDialogs 4.2.2
VZW SMS Filter Service 1.2
VZWAPNService 8.0
Uninstalled (Through Titanium)
Car Home
Favorite Contacts Widget 4.1.3
Home Theme - Marshmallow
LGSetupWizard 4.3.002
Notebook 4.0.21
Picasa Uploader
Polaris Office
Richnote 4.0.19
Richnote Widget 4.0.5
Setup Wizard 1.3Setup Wizard 4.3.002
Slide Aside 4.0.10
TextTranslator 4.1.10
Wireless Storage 4.0.26
Backup Assistant+ Contacts
Life Square 4.0.28
Life Square Log Manager 2.5.42
Ljudi isplati li se sada uzimati ovaj mobitel?
Svidja mi se jako,a postoji li bolji za te novce ili malo vece?
Mislim da za te novce nemaš niš bolje, al opet ovisi kaj tražiš od moba. Ze mene je bio presudni ekran, relativno male dimenzije uređaja s obzirom na ekran i baterija, tako da ak ti nije interna memorija tolko bitna (nema SD slot) i ak ti ne smetaju tipke iza moba, navali!
Mislim da za te novce nemaš niš bolje, al opet ovisi kaj tražiš od moba. Ze mene je bio presudni ekran, relativno male dimenzije uređaja s obzirom na ekran i baterija, tako da ak ti nije interna memorija tolko bitna (nema SD slot) i ak ti ne smetaju tipke iza moba, navali!
Tipka nazad mi je skroz ok jer ono,mobitel je velik,pa ne moram s drugom rukomotkljucavat/zakljucavat
Hoce li dobiti Kit Kat 4.4.4?
I zanima me do kada ce imati podrsku?
Sta ti se najvise svidja na 4.4.4 i znas li koje su promjene ?
Inace, jel netko probao color OS ? :)
Tipka za back je floating, swipe na nju i dobijes home, recents itd..odlicno stvarno