LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.583
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
LG G2 tema

Stavio oneplus one kameru na g2, super stvar, možeš birati u koje codece piše video i audio, koliko sekundi traje touch fokus itd. A ima i time lapse opciju sta mi je super za videa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG G2 tema

Zanima me jel se na developer options može prebaciti s Dalvika na Art mod? Jer trazim tamo i nigdje ne vidim.

15 godina

Naravno da mozes....samo ja kad prebacim na art uzasno steka...inace sam na cloudy g3 1.3

17 godina
LG G2 tema

A kako ga prebaciti na ART? Ja isto u developer options ne vidim tu opciju???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Poanta je da ja ne vidim gdje se to prebacuje.

16 godina
LG G2 tema

Pozdrav,evo prikljucio sam se i ja g2 obitelji jutros,uzeo sam g2 kodiran na vip pa me zanima je li itko dekodirao preko kodova ovih sa interneta i da li je uspio.Pretpostavljam da vec ima dosta poruka o tome al jednostavno mi je previse 70 stranica za trazit pa eto ako mi moze netko odgovorit i preporucit najjeftiniju opciju,cekanje mi nije problem.Hvala unaprijed na odgovorima.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Pozdrav, je li tko od Vas pokušao staviti CM, AOSP, PA ili Oneplus one ROM? Da li je procedura ista kao kod npr. CloudyG3 i možete li mi reči svoja iskustva sa tim ROM-ovima. Hvala :)

Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LG G2 tema

Prešao sam s d na f i knock-on mi radi dosta slabije. Prije skoro nije bilo šanse da ne radi, a sad ga lupam pet puta da bi proradio. Baterija mi se čini lošija. Da bi se vratio na d dovoljno je da napravim restore u LG PC Suit? To radi kompletan restore OS-a i podataka?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam isprobao dosta romova pa tako i ove što si naveo ... način instalacije ti je skoro isti samo za cyanogenmod i oneplusone moraš flashat  i gaaps .. to su ti google apps.. .znači napraviš wipe i flashas cm i gaaps .. S time da imaš CM snapshot verziju koju ti se update svaki mjesec i relativno je stabilna , a imaš Nightly verziju koja se update svaka 24 sata pa je onda za očekivat da ima neke bugove..  Mogu ti poslati linkove ,ako baš budeš htio stavljati te romove... Što se tiće Cm sve je to ok...brzi rad ...  ali neznam meni to nije to... One plus rom ti je u principu CM sa Oneplus temom..  Ja osobno koristim Cloudy Flex 2.6 i mogu reći da radi savršeno... 

Eto nadam se da sam donekle pojasnio stvari.. {#}

14 godina
kloby0903 kaže...

Ja sam isprobao dosta romova pa tako i ove što si naveo ... način instalacije ti je skoro isti samo za cyanogenmod i oneplusone moraš flashat  i gaaps .. to su ti google apps.. .znači napraviš wipe i flashas cm i gaaps .. S time da imaš CM snapshot verziju koju ti se update svaki mjesec i relativno je stabilna , a imaš Nightly verziju koja se update svaka 24 sata pa je onda za očekivat da ima neke bugove..  Mogu ti poslati linkove ,ako baš budeš htio stavljati te romove... Što se tiće Cm sve je to ok...brzi rad ...  ali neznam meni to nije to... One plus rom ti je u principu CM sa Oneplus temom..  Ja osobno koristim Cloudy Flex 2.6 i mogu reći da radi savršeno... 

Jesi puno, hvala ti :) Pošalji mi link za CM, nekako više volim taj izgled od CM-a i taj "čisti" android ( nadam se da sam se dobro izrazio). I još samo jedno pitanje, kakva je kamera na CM-u? 
Hvala {#} 

Imagine all the things we could accomplish if we could all stop being d***s for like, 5 minutes
12 godina
neaktivan
Sayler kaže...
kloby0903 kaže...

Jesi puno, hvala ti :) Pošalji mi link za CM, nekako više volim taj izgled od CM-a i taj "čisti" android ( nadam se da sam se dobro izrazio). I još samo jedno pitanje, kakva je kamera na CM-u? 
Hvala {#} 

Prvo da pitam koji rom imaš trenutačno? Evo link http://download.cyanogenmod.org/?device=d802&type= znači za uređaj LG G2 D802 International ..  Kako sam rekao prije imaš snapshot verziju i nightly ... preporučam snapshot {#}  ,ali možeš probat i sa nightly  .. Link za gaaps https://goo.im/gapps/gapps-kk-20140606-signed.zip/ Znači to su ti za kitkat gapps ..  Kad skineš prebaciš sve na sd karticu... uđeš u recovery kao i kad si stavljao Cloudyg3 .. napraviš wipe .. i onda flashas CM11 zip i onda flashas Gaaps i restartaš i to je to ... E da kamera je dobra izgleda kao google fotoaparat aplikacija koji imaš za skinut na google playu nešto u tom stilu... Dok mi je recimo na Oneplus romu kamera radila mutne slike..s time da je tamo bila baš Oneplus camera ..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 16:47 (kloby0903).
14 godina

Trenutno koristim CloudyG3. Hvala ti:)

15 godina

Koristim Cloudy G3 1.3 i prebacio sam rad sa dalvika na art ocigledno je sve jos brze i slabije troši bateriju...Preporučam...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 13:49 (galinjo24).
14 godina
thebatman kaže...

Stavio oneplus one kameru na g2, super stvar, možeš birati u koje codece piše video i audio, koliko sekundi traje touch fokus itd. A ima i time lapse opciju sta mi je super za videa.

Može link na aplikaciju, gdje je treba potražiti.
ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Stock KK ROM za D802(D802(b,f)) nema tu opciju, mislim da to samo imaju F320 varijante.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2014 16:19 (FCA00000).
13 godina
LG G2 tema

Da li je itko od vas imao problema sa prevelikom količinom podataka koje potroši tel. Odavno koristim android, ali od kad sam prešao na G2 potrošnja podataka je otišla u nebo. Evo od jutros do sad mi je u dolaznom prometu potrošio oko 700 kb, što je OK,  ali zato upload preko  6 mb. I tako mi je uvijek, upload od downlada veći skoro 10 puta.  Za to vrijeme samo whatsapp i viber korišten bez ikakvih uplodanih slika ili surfanja na netu. Backup slika na google + stavljen na wifi only.  Kada pogledam na potrošnju po aplikacijama vidim da je android OS iskoristio skoro 90% prometa. (google backup transport, google service framework, sinkronizacija google kontakata, google upravitelj računa i usluge za google play) Od automatske sinkronizacije ima samo upaljeno evernote, google, viber, whatsapp  i yahoo. Sve ovo sam imao aktivirano na prethodnom tel SGS S3 i radilo je bez ikakvih problema. Sada mjesečni limit probijem ta par dana i onda mi spuste brzinu {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
LG G2 tema

Iskljuci sve sinkronizacije bar na jedan dan pa onda vidi.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

da nisi prijavljen na cloud il dropbox pa ti automatski uploda slike na net il slicno , 

moze bit i oni live story album kao neki dnevnik mobitel vodi o tebi prati ti si bio i biljezi na internet lokacije, svasta imaju ti mobiteli :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 12:52 (Djozaa).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozz ljudi! 

Evo odlučio sam se na LG G2 za novi mob i kupil bum otključanog. E sad, trenutno sam na VIP-u i nisam vezani ugovorom pa me zanima dal može tko preporučiti koja tarifa i koji operater je najbolji za uzet? Čujem da je BonBon dosta jeftiniji od konkurencije pa bi se mogao prebacit se na njihovu mrežu bez promjene broja? 

Nothing is true, Everything is permitted!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedno pitanje - planiram opet kupiti G2, prodavač kaže da je zaključan na Tele 2, on mi ga moze otkljucati putem koda, ali me zanima gubim li garanciju? Hvala

GL&HF
16 godina
Kuys kaže...

Pozz ljudi! 

Evo odlučio sam se na LG G2 za novi mob i kupil bum otključanog. E sad, trenutno sam na VIP-u i nisam vezani ugovorom pa me zanima dal može tko preporučiti koja tarifa i koji operater je najbolji za uzet? Čujem da je BonBon dosta jeftiniji od konkurencije pa bi se mogao prebacit se na njihovu mrežu bez promjene broja? 

...meni najvise odgovara tomato, u zicer tarifi za 29kn dobijes 1Gb, 500sms i 250min.
Da, kad se prebacujes broj ostaje isti ;)

AmD kaže...

Evo jedno pitanje - planiram opet kupiti G2, prodavač kaže da je zaključan na Tele 2, on mi ga moze otkljucati putem koda, ali me zanima gubim li garanciju? Hvala

Ne gubi se garancija ukoliko se otkljucava putem koda :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2014 21:50 (PiXeLsss).
14 godina
LG G2 tema

Ljudi pomozite !!

Naime imam G2 i gore Cloudy 1.3. Telefon se odjednom smrznuo, ugasio sam ga i nakon toga ekran vise ne radi, samo crno. 

Ledica radi, čuje se zvuk kad se telefon pali, mogu se i javit kad me netko zove, ali crn ekran...

U recovery ne mogu jer je također crn ekran.

Ima li tko kakav prijedlog? Inače dobio sam novi prije mjesec dana jer je na prvom bila žuta fleka na ekranu. Sad je i ovaj prdnuo u rosu.

Bez obzira što mi je ovo najbolji mob koji sam imao, nažalost, nikad više LG..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ne znam sta bi ti rekao evo moj radi super vec par mjeseci. Bio sam na cloudyg3 ovakav onakav custom rom i opet se vratio na stock rootan i to je to. Najbolje radi i ne grije se mobitel

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Možda malo glupo pitanje al jesi ga probao upalit sa knock-on? Meni se nešta slično dešavalo na stocku i nije reagirao na power gumb al na knock-on je.

Probaj otvorit temu na xda tamo ce ti vjerojatno brže pomoć nego ovdje il čekaj da ti bender odgovori jer se on kuži u te stvari.

Jedino sto meni pada napamet je flashanje stock kdz al nisam siguran da će ti to pomoć pa bolje cekaj drugi odgovor.

13 godina
Edge kaže...

Isključio sve sinkronizacije na 12 sati i za to vrijeme mi je potrošio manje od 1 mb. Ali za to vrijeme nisam dobijao poruka na viber, whatsapp niti meil. Kako je kod vas ostalih? Kod mene je od sinkonizacije uključen Dropbox i Evernote (koji su postavljeni na wifi only), google, viber, whatsapp i yahoo. 

13 godina
zvone07 kaže...

Ljudi pomozite !!

Naime imam G2 i gore Cloudy 1.3. Telefon se odjednom smrznuo, ugasio sam ga i nakon toga ekran vise ne radi, samo crno.

Ledica radi, čuje se zvuk kad se telefon pali, mogu se i javit kad me netko zove, ali crn ekran...

U recovery ne mogu jer je također crn ekran.

Ima li tko kakav prijedlog? Inače dobio sam novi prije mjesec dana jer je na prvom bila žuta fleka na ekranu. Sad je i ovaj prdnuo u rosu.

Bez obzira što mi je ovo najbolji mob koji sam imao, nažalost, nikad više LG..

Ugasi ga, drzi volume up i spoji na komp. Ako se nista ne desava onda ti je valjda ekran otisao

ja
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
Edge kaže...

Isključio sve sinkronizacije na 12 sati i za to vrijeme mi je potrošio manje od 1 mb. Ali za to vrijeme nisam dobijao poruka na viber, whatsapp niti meil. Kako je kod vas ostalih? Kod mene je od sinkonizacije uključen Dropbox i Evernote (koji su postavljeni na wifi only), google, viber, whatsapp i yahoo. 

Meni na Nexusu 5, a vjerujem da je isti princip i na G2 notifikacije ne ovise o sinkronizaciji, iskljucene su mi bas sve sinkronizacije i redovno dobivam poruke na whatsapp.

Sinkronizacije tu i tam napravim rucno jer mi prakticki ne igraju bitnu ulogu.

http://isvijet.com.hr
14 godina

To nije upalilo, ali nekako sam ga uspio staviti u recovery (nakon 100-og pokušaja valjda) i onda je touch slabo reagirao... Kada sam ponovno restartao po ekranu su se pojavljivalje linije i mješala slika.

Nakon toga sam ponovno instalirao rom i sada je sve ok.. 

Ne razumijem kaj se desilo...

BTW, postoji li način da se iz VIBER foldera restoraju poruke? (pošto je folder još uvije na uređaju ali nemam backup svježi..)

15 godina
neaktivan
LG G2 tema

viber nema backup u sebi nazalost, kao whatsapp, jedino da si imo titanium backup il slicno

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Hoce li 16 GB biti dovoljno

Iskustva vas koji imate?? ;D

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice