LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.078.523
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

A zavisi kakav si korisnik. Npr ja sam takav da nikad ne drzim puno podataka na mobitelu ali i vise nego dovoljno mi je ovo. Uvijek imam slobodno oko 6 - 7 gb memorije. Ne snimam videe jedino ovako slike sto opalim i to je to.

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Heh , meni osobno tih 10tak gb sta imas na raspolaganju mi je bilo premalo pa sam ga vratio, mislio sam nabavit 32gb verziju al kako mobicitY nije imo odlucio cekat 10mjesec nove mobitele. Placem za lg g2 najbolji mi je mob sta sam ikad imo. Stvarno savrsen. 

Al ono . ima danas igre koje imaju preko 1gb. Par backupa za testiranje romova i vec si skoro pun.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: LG G2 tema
Djozaa kaže...

Heh , meni osobno tih 10tak gb sta imas na raspolaganju mi je bilo premalo pa sam ga vratio, mislio sam nabavit 32gb verziju al kako mobicitY nije imo odlucio cekat 10mjesec nove mobitele. Placem za lg g2 najbolji mi je mob sta sam ikad imo. Stvarno savrsen. 

Al ono . ima danas igre koje imaju preko 1gb. Par backupa za testiranje romova i vec si skoro pun.

Ja sam si nabavio micro sd card reader, odlična stvar, uvijek pri ruci kad zatreba...

13 godina

ako nisi neki data manijak,onda hoće :D

ja imam hrpu muzike i dosta slika i aplikacija i još imam nekih 4GB prazno tak da.. :)

Ayee!
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi pomagajtee!!

jucer sam stavio cloudyG3 i radio je ok. dodao sam addon CG3 GPro2 kamera, isao preko TWRP instalirati, reboot sam naprvio i sad kad se ide upalit pojavi se security error i ugasi se. sto da radim?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Juce sam dobio lg g2 i naravno pre zadovoljan ! :D e sada na njemu sam dobio kit kat 4.4.2 onu verziju 220c , da li je to zadnji update ili ima jos i da li da update msm da li preporucujete..Hvala unapred!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li tko koristio Ehndroix V ?

Kakve su performanse, baterija?

Ima li vecih bugova, radi li sve.

Trenutno sam na CloudyG3 ali evo, idem malo isprobavati. 

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jedno pitanje...na tmobile sam i kad odaberem opciju lte/wcdma/2g u mobilnim postavkama nikad mi se je spaja na 4g cak i u podrucju gdje sugurno znam da ima signala za 4g. E sad, znam da oni imaju 4g+ tarifu gdje za 30 kn se koristi puna brzina 4g ali da li to znaci da ako ne aktiviram tu opciju uopce se ne mogu spojit na 4g ili bi se trebalo spojit ali ne koristit punu brzinu
juka
16 godina
neaktivan
Juka_91 kaže...
Jedno pitanje...na tmobile sam i kad odaberem opciju lte/wcdma/2g u mobilnim postavkama nikad mi se je spaja na 4g cak i u podrucju gdje sugurno znam da ima signala za 4g. E sad, znam da oni imaju 4g+ tarifu gdje za 30 kn se koristi puna brzina 4g ali da li to znaci da ako ne aktiviram tu opciju uopce se ne mogu spojit na 4g ili bi se trebalo spojit ali ne koristit punu brzinu

Ne spaja se ukoliko nemaš opciju aktiviranu u tarifi i slično. Oni to mogu ograničiti. 

Primjer tarife: 1GB po najvećoj mogućoj brzini (spaja se na 4G gdje je moguće dok ne potrošiš taj 1GB), i nakon toga neograičen promet, zavisno o tarifnom modelu spaja se samo na 3G/EDGE

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 11:31 (AmD).
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ovo je moj rezultat na stock 20F rootan. Aplikacije su neke iskljucene ali nisam ih htio brisati nego samo iskljuciti. Prvi puta u ovih 4 mjeseca koliko imam mobitel da sam dobio ovakav screen on time s obzirom na duljinu koristenja mobitela a i prvi puta uopce da sam dobio 7 sati ekrana.

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Trenutno sam na cloudyg3 i isao sam se vratiti na stock rom preko lg flash toola i ne zeli mi flashat mob, pise kao da se ne moze povezati na server! Dali je netko imao takav problem ili sam ja nesto ofulao od koraka? 

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

0 0 hvala 0
11 godina
LG G2 tema

Bem ti miša... nikako se odlucit koji rom koristit. Veliki problemi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Problem je bio u win8 , otisao na laptop sa win7 i sve proslo uredno.

Pare nisu problem , para se nema ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hoću naručiti tj.već jesam 32 gb ediciju na mobicity.uk ali nikako da dodje u stock...još od 11.08

PSN,STEAM,ORIGIN id: denchija
15 godina
LG G2 tema

taman ce i nexus 6 doc dok oni dobe u stock :D i ja cekam dugo, neka mozda i bolje hehe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma ja sam zatražio povrat love,možda čak upiknem i g3 da se nagradim za dugo čekanje {#}

PSN,STEAM,ORIGIN id: denchija
10 godina
neaktivan
LG G2 tema

Drug Blender da li bi mi ti mogao odg na pitanje..vidim da se dosta razumes pa bi ti bio zahvalan! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo kupilo sam ga i ja napokon, pa me zanima što je ono kad povučene traku za obavijesti NFC??

0 0 hvala 0
11 godina
skyfall1 kaže...

Evo kupilo sam ga i ja napokon, pa me zanima što je ono kad povučene traku za obavijesti NFC??

O Gospe...

http://lmgtfy.com/?q=sto+je+to+nfc#

14 godina
neaktivan
skyfall1 kaže...

E kad se sad nisam slago. Pa ljudi google imate !

A za gore korisnika koji je pitao za najzadnji firmware, najzadnji ti je 20F. Za sve ostalo upali xda i citaj.

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel itko koristi slimkat...kakva je baterija u odnosu na stock

juka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Je li se isplati naručivat CASE (XIBICEN). Ako ga tko ima neka slika kako to izgleda.

ANTI_Fejzbukovac

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mozete mi preporučiti nekakav kvalitetan crni kožni flip case za G2? Prednost ebay ali mogu i hrvatski online shopovi, s uvjetom da se otvara prema dolje a ne u stranu!

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Isplatili se da stavim 20f..trenutno imam 20c?

16 godina
neaktivan

Mobitel star par dana i primjetim žutu mrlju na ekranu, međutim sinoć sam uspio proliti sok, ali otišlo je samo po ekranu, odmah pobrisao i sve uredno radi. Pa me zanima jel može biti kakvih problema zbog toga?

GL&HF
15 godina
popica kaže...

Bože..naravno da se isplati..nije bezveze update{#}

16 godina
neaktivan

Može mi netko pomoći oko roota i stavljam custom rom-a? Znači neki tut ili nešto, guglao sam i sve, ali postoji 100 načina na koje sam naišao, na svakom nešto drugačije. Pa netko tko je radio da mi linka neki tut ili nešto. Stavljao bi cloudy g3 na njega, pa eto .. Ako treba još koja informacija .. 

Telefon otključan, ako to igra ulogu. 

GL&HF
15 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
popica kaže...

Bože..naravno da se isplati..nije bezveze update{#}

Ima li gdje changelog?

13 godina
neaktivan
Evo ti kopiran changelog za 20 f :

- introduced Knock Code™ feature;
- enhanged low light shots, reducing noise processing alghorithm;
- introduced recents Google security patches.
juka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice