LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.197
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: LG G2 tema
LogicusMPS kaže...

Gdje si ga nabavio, cijena? Ispali koju informaciju :)

http://www.meenova.com/

cijena 15 USD sa dostavom, stiglo za 15-ak dana od narudžbe....

13 godina
LG G2 tema

Hm, bas fora. Mislim da se isplati roknuti taj reader i 16 giga class 10 :)

:) a za kitkat..svaki forum / izvor - druga informacija. Nadam se da ce sto prije i da odmah izbace kernel source.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas i sinoc sve skupa.. +5 h screenon i skoro 2 sata poziva. 3g cijelo vrijeme, mislim da wifi nisam ni gasio, nesto malo gpsa i mapsa... whatssssuup, viber poziv 10 min, chrome 90%... baterija je na 8%..

Svjetlina je na 80% cca.

Stockmod 1.06 +  dorimanx kernel

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
15 godina
Ok je reader, lijepa kupovina no osobno cu ipak ici na rijesenje od Corsaira posto imam dobra uskustva s njima.
Opet, za 15$ ne mozete zafulat pa je ta kupovina readera odlicna kupovina + class 10 piknit i to je to. Milina. 😄

Je li itko od vas dobio postom onaj cover od LG-a ili su trenutno jos uvijek dobili samo oni koji su osobno isli po njega?
Pitam posto bi meni trebao po svim pravilima stici iduci tjedan ako ce biti onako kako je receno/obecano.

Jos jedna stvar sto se tice ovih USB-a, odlicna stvar za rootanje i igranje s OS-om no recimo ako je ukljuceno syncanje na mobu i ako nakon svake okinute fotke sve polako sibas u cloud, nema brige za zatrpavanjem moba i ne dostatkom mjesta (problem je ako se fotografije ne syncaju odmah pa ih se nakupi par GB, ali i onda se sve rijesi lako preko USB-a i prebacivanja na komp ili preko wlana).

Druga stvar je ako netko koristi mob za npr. slusanje glazbe ili gledanje filmova....osobno za glazbu koristim meni najdrazi player tj. iPod Nano, a na mobu ne gledam filmove (makar znam dosta ekipe koja to radi pa bi njima 16 GB bilo malo i za njih bi bio odlican onaj USB).

Jedini video koji gledam su neke stvari na Yubitu i kvaliteta displaya je nadprosjecna (boje su mi npr. daleko bolje nego na Xperia Z).

Koji program koristite za ciscenje moba od smeca, optimizaciju baterije i ubijanje raznih procesa?
Nisam jos nista od toga stavio na ovaj mob, ali dosta dugo sam koristio Advanced Task Killer i Clean Master.

Jos jedna stvar, MX Player vs VLC?
Meni se MX do sada pokazao kao odlican player.

Sto se tice update-a, sve 5 ako preskoce 4.3 i idu odmah na 4.4, samo da ne zahebu pa pocnu zaostajat s updateima.
Inace Xperia Z je s 4.3 dobila fini vjetar u leda, sve radi fluidnije i puno bolje nego na 4 2.

Osim ovog LG covera, jeste nasli neke kvalitetne alternative (tu mislim na uistinu kvalitetne covere ili nesto slicno rijesenju kao sto je QuickWindow)?
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
Izvinjavam se na duplom postu no ne mogu editirat post na mobu, ali sada sam gledao neke fotografije na temi i skuzio koja je jedina i jako velika stvar koja me zivcira kod Chrome-a na mobu....ne radi mi zumiranje fotografija npr. tu na BUG forumu.
Zanima me samo radi li vama zumiranje na Dolphinu, FF, Operi, stock browseru ili vec sta koristite (napominjem da me zanima konkretno bas za zumiranje fotografija na BOL forumu).
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
neaktivan

USB OTG: Ja narucio ovako nesto.

http://www.ebay.com/itm/Quality-Micro-OTG-USB-Function-USB-TF-Card-Reader-For-Samsung-Nokia-Sony-PC-Hot-/111260319761?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item19e7a1c011

Imas micro usb i obicni usb pa ga piknes di hoćeš{#}.

Task killere zaboravi, nepotrebno. Baterija i ovako dosta drzi...

Video player: BS Player, dok radi ko urica, instaliram ga na svaki android uređaj.

Cover: Narucio i dobio ovo:

http://www.ebay.com/itm/271323924272?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Kombinacija mekog crnog silikona i crvene plastike, solidno i robusno, ne nagrđuje mobitel previše, možeš mob zakačiti za remen i okrenuti ga vertikalno ili horizontalno.

BTW, sve što sam do sada isprobao na mob-u radi savršeno pa sam sva update-iranja isključio. Dok kitkat update dođe i bude dobro testiran ne diram ništa {#}

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Probao sam danas svoj MHL adapter na G2 i ostao malo iznenađen (svojim neznanjem naravno).

Nakon dobrih 10-ak minuta "šupanja", ištekavanja, uštekavanja i slično, bacim se ja na google i saznam da G2 zapravo ne podržava MHL...

U zamjenu za MHL, tu je SlimPort. Jednom običnom korisniku poput mene, ovo ne predstavlja baš ništa pametno, osim još jednog troška za još jedan adapter.

Najveća razlika je u tome što SlimPort ne zahtjeva eksterno napajanje. Adapter ko adapter izgleda više manje isto kao i MHL, samo eto, nije taj standard.

Bilo kako bilo, SlimPort adapteri se kreću oko 60-ak kuna na ebayu, pa ukoliko vas zanima, čisto informativnog karaktera predlažem, prvi link sa besplatnom poštarinom koju mi je ebay izbacio.

Ukoliko netko slučajno ima takav adapter, nek javi dojmove.

Šanse su istina male jer trenutno osim G2 takav standard koristi još valjda 3 uređaja na tržištu, od kojih su 4 LG-a.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 1
15 godina
LG G2 tema

Danas sam malo kemijao po starom uredaju i skuzio da mi MX radi ko' zmaj pa ce ici on gore.

Sto se tice task killera, za sada nemam ni jedan ni na jednom novom uredaju no koliko me pamcenje sluzi navedeni Advanced Task Killer mi je ok radio na S+ i na Arc S-u no trenutno mi se nista takvoga ne isprobava na G2.

Ne znam zasto iskljucivati update, za sada mi se jos nije dogodilo da mi je update naskodio OS-u no ok, kako kome pase...zar ne? {#}

Ne volim ove robusne covere, iz tog razloga sam koristio npr. ZAGG (ima ga i za G2), ali sada cu prvo pricekati da vidim kakav je ovaj LG cover no kako na svaki uredaj stavljam screen protector (unatoc gorilla glass-u) tako cu staviti i na G2, ali staviti cu bar naprijed ZAGG posto s njima imam najbolja iskustva.

Jucer mi je stigao screen protector i cover za Z i rekoh idem na Youtube vidjeti kako ekipa stavlja ove normalne (ne mokre) screen protectore (posto mi i samom treba vremena da izguram sve baloncice van) i ostao iznenaden kolicinom gluposti koje sam tamo uspio vidjeti...stvarno katastrofa kako to stavljaju i sta sve rade od uredaja (za neke stvari nisam bio siguran jesu li sala ili oni to ozbiljo stavljaju....lik se npr. hebe skoro sat vremena i na kraju mu ostane hrpa baloncica no kaze on da je to ok i jos si je sav ponosan na video...smijurija).

Bolja polovica mi uzima za valentinovo onaj Corsair USB pa javim kako je proslo s njim.

@ EchoOne

Hebiga, zao mi je sto si tako prosao, nije mi bilo na kraj pameti da to nece sljakat.

Hoces narucivati onaj slimport kojega si linkao ili...?

P.S.

Sto se toce covera, nisam ljubitelj tih robusnih covera pa uvijek ganjam neke "slim" varijante.

Neke ok stvari sam nasao ovdje pa cu naruciti nesto ako mi kojim slucajem nece odgovarati LG Quick Window (makar sumnjam, cini mi se ok):

http://www.digitaltrends.com/mobile/best-lg-g2-cases/

http://www.androidheadlines.com/2013/09/featured-top-10-best-lg-g2-cases.html

http://forums.androidcentral.com/lg-g2/315060-cases-g2-all-carriers-listed-w-links-pics.html

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 12:14 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav ljudi!

Evo od jutros sam novi član LG G2 zajednice :D

Mobitel je super mašina sa predobrim displayom ali pošto sam ja noob po pitanju Androida i touch screen mobova, sve mi izgleda prehebeno! :D

Ovako...sada mi treba pomoć i par smjernica....jel mi može neko preporučiti nekoliko kvalitetnih (must have za svakog android usera) programa koji su najpotrebniji i najbolji da skinem sa play storea (koji su besplatni!)

Na starom symbianu sam imao program za snimanje razgovora te blacklist program za zabranu poziva za određene brojeve i ljude pa mi to opet treba :D Uglavnom, oni programi koji su praktični, popularni i tako to :)

Hvala unaprijed ;)

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Imas blacklist i na playstoreu. Ali prouci prvo imenik, dialer (tipka MENU), imas blokiranje smsa, poziva, svasta.

A Programi, nista posebno: QR code scanner(bilo koji), neki office, ES file explorer ili slicni.

Imas za android temu gdje se opisuju aplikacije ;)

Ako zapne, vici :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 17:46 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Koji baseband imate? Na par mjesta gdje inace imam slabiji signal, na g2 ga niti nemam ili nije konzistentan. Malo 2 crte, malo jedna, pa nista, a ne mrda mob ni centimetra..

Izgleda da je LTE bio upaljen, al vidit cemo ponasanje dalje..

Definitivno ti se ne cini, meni je isto puno losiji signal nego na starom LG P920 3d, na mjestima gdje sam imao los signal sa P920, G2 izgubi mrezu potpuno. 

12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Imas blacklist i na playstoreu. Ali prouci prvo imenik, dialer (tipka MENU), imas blokiranje smsa, poziva, svasta.

A Programi, nista posebno: QR code scanner(bilo koji), neki office, ES file explorer ili slicni.

Hvala ;)

btw, kada odem u task manager tamo piše "Running applications: 0  RAM: 1.18 used, 648 free? Jel moguće da telefon po defaultu uzme preko gige RAM-a? :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 20:18 (mack83).
14 godina
neaktivan

@mack83

Nabrojao sam par korisnih appova prije u temi.

Za snimanje razgovora stavi si AndroRec, na G2 radi super, samo stavi u settings Recording mode: Mode 2 i možeš zaboraviti na njega, sve snima bez pitanja, čak i preko bluetooth slušalice.

Za zabranu dolaznih poziva imaš neke osnovne opcije pod settings, ako ti to nije dovoljno probaj Root Call Blocker Pro ili sl. (ali ćeš trebati root)

13 godina
mack83 kaže...
bender_007 kaže...

Hvala ;)

btw, kada odem u task manager tamo piše "Running applications: 0  RAM: 1.18 used, 648 free? Jel moguće da telefon po defaultu uzme preko gige RAM-a? :/

Neka ga, pusti ga samo, to su lg smeca vecinom. Povremeno ocistis ako te bas muci. Ali on to sam radi kad uzfali memorije.

ja
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
mack83 kaže...
bender_007 kaže...

Hvala ;)

Neka ga, pusti ga samo, to su lg smeca vecinom. Povremeno ocistis ako te bas muci. Ali on to sam radi kad uzfali memorije.

Aha ok :)

a da te pitam kako da prebacujem slike (wallpaperse) sa PC-a na mobitel.... nemam u kompjuteru nikakav software za njega, kao što sam npr imao za symbiana onaj Nokia PC suite :D Kada spojim mob preko usba na komp, gdje dalje da na njega prebacujem slike s kompa? hehe :/

14 godina
odjavljen
win32 kaže...

Sto se tice task killera, za sada nemam ni jedan ni na jednom novom uredaju no koliko me pamcenje sluzi navedeni Advanced Task Killer mi je ok radio na S+ i na Arc S-u no trenutno mi se nista takvoga ne isprobava na G2.

Task killer je gubljenje vremena, na mobitelu koji ima 2GB Ram-a ti task killer ne treba, broj jedan android nema koristi nikakve od slobodnog Ram-a, on ne funkcionira kao Windows, a i Task killeri ti više štete donose nego koristi

17 godina
MARKOZD15 kaže...
win32 kaže...

Task killer je gubljenje vremena, na mobitelu koji ima 2GB Ram-a ti task killer ne treba, broj jedan android nema koristi nikakve od slobodnog Ram-a, on ne funkcionira kao Windows, a i Task killeri ti više štete donose nego koristi

Točno to! Evo i članka od kolege EchoOne:

http://mob.hr/android-lekcija-o-ram-u-task-killerima-i-zasto-ih-ne-koristiti/{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 22:11 (lllnuclearlll).
13 godina
LG G2 tema

@mack - samo ustekas, odaberes MTP. Ako ti ne otvori (u folderu imas DCIM, to su slike) onda ides na my computer i nadjes tvoj mob i otvoris.

@ task killeri. Novija verzija androida to sasvim dobro radi. Procese koji su medju zadnjima u nizu uredno pogasi. Znaci nije bas da on nema pojma :)

ja

0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
LG G2 tema

Ma android će sam osloboditi RAM ako ga je manjak, nema se što pametovati o task killerima, nepotrebni su a neću ni pričat koliko su gubljenje vremena na mobitelu sa 2GB Ram-a

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...
@ EchoOne

Hebiga, zao mi je sto si tako prosao, nije mi bilo na kraj pameti da to nece sljakat.

Hoces narucivati onaj slimport kojega si linkao ili...?

Neću za sada, nije mi tolko potreban. Možda ako se odlučim u skorije vrijeme neku kombinaciju napravit pa naručim, javit ću vam svima.

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

ozdrav svima, jel zna netko možda jel stigao ovaj mob konačno u tele2 u prodaju? jer gledam na njihovoj stranici i nema ga još tamo :P .

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Moras se predbiljeziti :/

Tj dogovori se s prodavacem da ti javi ;)

ja

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Pozdrav ekipa. Zanima me dali tko koristi cm11 te kakav je. Ima li bugova? Dali se rusi? Dali sve radi? Trajanje baterije za razliku od stock roma, itd. 

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo da se predstavim ponosni sam vlasnik g2 blizu dva mijeseca,prije toga sam koristio s4 i drago mi je sto sam ga zamijenio sa g2 jer se vidi ociti napredak i nije mi zao jer sam se stvarno puno premisljao ocu,necu.da nebude netko krivo svatio nemam niti jednu rijec protiv s4 jer je stvarno vrh mob i u rangu sa g2

Nedavno je mob dosao sa servisa iz agrama pod vip garancijom di je zamijenjena maticna ploca.problem je bio u spremanju kontakta,mob nije dao opciju spremanja na sim.pri vracanju na tvornicke postavke opcije bi se pojavile do ponovnog restartanja di bi opcije ponovno nestale.to je uspjesno rijeseno na moje zadovoljstvi sa maticnom.

Jucer mi je dosla neka nadogradnja poboljsanja aplikacija??

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 12:28 (pajopu).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Ne znam sta reci na ovo o task killerima, ali recimo Android mi na npr. Samsungu stalno pokrece neka smeca kao recimo jedno potpuno ne potrebnu aplikaciju "Dnevne novosti".

Ako uzmemo u obzir da ima malo vise takvih uistinu ne potrebnih aplikacija, zar ne bi bilo pozeljno ubit takvu aplikaciju u samome startu posto je bas nikada ne koristimo, a OS je stalno pokrece te samim time osloboditi mjesto aplikacijama koje stalno koristimo? 

Mozda time ne produzujemo vrijeme samog trajanja baterije, ali mozda dobijemo na brzini pokretanja aplikacije i brzini rada OS-a posto nam RAM nije pun?

Na uredajima koji imaju manje RAM-a, zar ne bi bilo ok tako poubijat ne potrebne aplikacije?

Isto treba napomenit da ce aplikacije postajati sve zahtjevnije i sve vece te da ce time rasti i glad za vecom kolicinom RAM-a pa ce uskoro tih 2 GB RAM-a biti prosjek ili ispod prosjeka (ovo je normalan razvoj cijele industrije, da nije tako ne bi bilo potrebe za poboljsanjem hardware-a)

Dalje, zar te ne potrebne aplikacije koje su stalno pokrenute ne trose bateriju (ovdje pricam o aplikacijama koje su uistinu suvisne i koje user ne treba, ne o onima koje stalno koristimo)?

Nakon svega ovoga dolazi jos jedno pitanje, koliko sam task killer svojim stalnim radom i ubijanjem aplikacija trosi bateriju?

Nije mi dovoljan jedan tekst da osobno donesem zakljucak o npr. task killerima, trebao bi ipak malo vise procitati o svemu tome posto se za to treba pozabaviti radom samog OS-a te tek nakon toga donijeti valjani zakljucak pa nikako ne zelim sada nesto bezveze blebnit posto trenutno nisam toliko upoznat sa samim radom Androida i nacinom na koji iskoristava dostupan hardware (uzmimo samo za primjer OS, GNU/Linux i Windowsi ne koriste na isti nacin identican hardware).

Zanima me ako zatrpavanje RAM-a aplikacijama nije problem, sta je onda uzrok kod slabijih modela uredaja koje pokrece Android da se mob nakon nekog vremena jednostavno smrzne i jedina pomoc je gasenje uredaja (ako je moguce) ili vadenje baterije (mislim da smo svi dozivjeli ovaj problem)?

Zasto jedino vadenje baterije na slabijim modelima pomaze da uredaj opet nakon nekog vremena pocne normalno raditi?

Ovaj problem mi se vise s G2 recimo ne dogada (na svu srecu, bilo bi zalosno da on ima takvih problema), ali se dogadalo s nekim starijim/slabijim modelima.

Na iOS-u toga nema posto sam OS radi drugacije od Androida no unatoc tome ipak volim uzivat u blagodatima velike dijagonale i sada mocnog hardware-a na G2 koji sve aplikacije prozvace bez problema te mi je daleko bolji od bilo kojeg iPhone-a (ovo mogu reci posto sam dosta dugo koristio iOS).

Puno pitanja, ali to je samo zato sto ne mozemo uvijek sve znati pa ipak radije pitam ono sta me zanima, a za to forumi uostalom i sluze. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win32 kaže...

Ne znam sta reci na ovo o task killerima, ali recimo Android mi na npr. Samsungu stalno pokrece neka smeca kao recimo jedno potpuno ne potrebnu aplikaciju "Dnevne novosti".

Ako uzmemo u obzir da ima malo vise takvih uistinu ne potrebnih aplikacija, zar ne bi bilo pozeljno ubit takvu aplikaciju u samome startu posto je bas nikada ne koristimo, a OS je stalno pokrece te samim time osloboditi mjesto aplikacijama koje stalno koristimo? 

Mozda time ne produzujemo vrijeme samog trajanja baterije, ali mozda dobijemo na brzini pokretanja aplikacije i brzini rada OS-a posto nam RAM nije pun?

Na uredajima koji imaju manje RAM-a, zar ne bi bilo ok tako poubijat ne potrebne aplikacije?

Isto treba napomenit da ce aplikacije postajati sve zahtjevnije i sve vece te da ce time rasti i glad za vecom kolicinom RAM-a pa ce uskoro tih 2 GB RAM-a biti prosjek ili ispod prosjeka (ovo je normalan razvoj cijele industrije, da nije tako ne bi bilo potrebe za poboljsanjem hardware-a)

Dalje, zar te ne potrebne aplikacije koje su stalno pokrenute ne trose bateriju (ovdje pricam o aplikacijama koje su uistinu suvisne i koje user ne treba, ne o onima koje stalno koristimo)?

Nakon svega ovoga dolazi jos jedno pitanje, koliko sam task killer svojim stalnim radom i ubijanjem aplikacija trosi bateriju?

Nije mi dovoljan jedan tekst da osobno donesem zakljucak o npr. task killerima, trebao bi ipak malo vise procitati o svemu tome posto se za to treba pozabaviti radom samog OS-a te tek nakon toga donijeti valjani zakljucak pa nikako ne zelim sada nesto bezveze blebnit posto trenutno nisam toliko upoznat sa samim radom Androida i nacinom na koji iskoristava dostupan hardware (uzmimo samo za primjer OS, GNU/Linux i Windowsi ne koriste na isti nacin identican hardware).

Zanima me ako zatrpavanje RAM-a aplikacijama nije problem, sta je onda uzrok kod slabijih modela uredaja koje pokrece Android da se mob nakon nekog vremena jednostavno smrzne i jedina pomoc je gasenje uredaja (ako je moguce) ili vadenje baterije (mislim da smo svi dozivjeli ovaj problem)?

Zasto jedino vadenje baterije na slabijim modelima pomaze da uredaj opet nakon nekog vremena pocne normalno raditi?

Ovaj problem mi se vise s G2 recimo ne dogada (na svu srecu, bilo bi zalosno da on ima takvih problema), ali se dogadalo s nekim starijim/slabijim modelima.

Na iOS-u toga nema posto sam OS radi drugacije od Androida no unatoc tome ipak volim uzivat u blagodatima velike dijagonale i sada mocnog hardware-a na G2 koji sve aplikacije prozvace bez problema te mi je daleko bolji od bilo kojeg iPhone-a (ovo mogu reci posto sam dosta dugo koristio iOS).

Puno pitanja, ali to je samo zato sto ne mozemo uvijek sve znati pa ipak radije pitam ono sta me zanima, a za to forumi uostalom i sluze. 

Tu možeš naći sve odgovore na tvoja pitanja:

http://www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care

15 godina
LG G2 tema
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 12:58 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
win32 kaže...

Veću ćeš si korist napraviti da rootaš mob i brišeš tu aplikaciju, kad je nepotrebna. Android neće sporije raditi ako mu je manje RAM-a slobodno.

Uglavnom zamrzavanje aplikacije i potrebito gašenje (restartanje), tu je najvjerojatnije krivac nestabilan sistem sl.

Malo googlaj i pročitaj kako koji sustav raspolaže RAM-om, pa će ti neke stvari biti jasnije 

15 godina
MARKOZD15 kaže...
Malo googlaj i pročitaj kako koji sustav raspolaže RAM-om, pa će ti neke stvari biti jasnije 

Kao sto sam i sam rekao pa eto kvotam sam sebe, a i odmah post ispod sam stavio tri linka o task killerima:

win32 kaže...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 13:13 (win32).
15 godina

Evo jedan 1080p @ 60 fps video sample koji sam jučer uradio iz dosade. 3:17 710 MB :D

Na mobu izgleda doslovno savršeno, kao i na fullHD televiziji od 107 cm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.1.2014 13:55 (LogicusMPS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice