LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.416
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
lllnuclearlll kaže...

Echo, ma daj se strpi još 2-3 mjeseca. Pretpostavljam da ćeš i sam preći na S5 ili HTC Two. Ja čekam te nove modele, novac imam i htio sam uzeti G2, ali radije ću se strpit.

Uf, promjenim ja 3-4 do izlaska S5 :)

Htio sam si G2 uzet i bit na njemu do tada primarno, a ostale usput. Z1 bi i zadržao da ga mogu rootat, al ne mogu ni to.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
LG G2 tema

pozdrav,evo i mojih (kratkih) dojmova..

danas je tjedan dana otkako prčkam po G2..malo je reći da je većinu vremena u pogonu. inače nisam neki zahtjevan korisnik,međutim u ovih tjedan dana se uređaj pokazao kao izvrstan u svakom pogledu.. od trajanja baterije,multitaskinga,surfanja,nešto igranja itd.

kao i većini,jedina (zasad) zamjerka bi bila ovih 16GB koje doduše nisam skroz iskoristio,ali od viška glava ne boli,jel :) posebno bih pohvalio one 3 tipke na "leđima".. odlično pozicionirane,privikavanje na njih se praktički mjeri u minutama, dakle veliki thumbs up za to.

kamera je dobra,za ono što meni treba i tu nemam prigovora. baterija fantastična,traje unedogled,preporod u odnosu na OneX+.

Neću ići u detalje sa aplikacijama i sitnicama jer sam još uvijek u fazi otkrivanja.

sve u svemu, apsolutna preporuka, nemojte da vam ime proizvođača bude presudno jer je G2 odličan uređaj i nećete pogriješiti.

lp

Ayee!

1 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Jel vama stigao update na 4.3 za G2? Meni ništ. Jučer mi prijatelj i cura mu updateaju laganini na 4.3 SIII i Note2, meni ništa lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LogicusMPS kaže...

Jel vama stigao update na 4.3 za G2? Meni ništ. Jučer mi prijatelj i cura mu updateaju laganini na 4.3 SIII i Note2, meni ništa lol

upravo provjerio, 0 bodova

Ayee!
15 godina

Standardno, šta možeš.

13 godina
LG G2 tema

G2 nece dobiti 4.3. Ide direktno na 4.4.

Jel ti fali nesto   naspram 4.3 koji je na SIII ? Radi sporije nego s3 ? Baterija kraca ? :)

U cemu je problem ? :) Ako je samo radi verzije, promijenis u build.prop i imas 5.0 ako hoces.

A ako samo volis najnovije imati onda te razumijem. Sasvim je normalno ocekivati da flagship ovakve vrste ASAP dobije nadogradnju.

ja

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LG G2 tema

Nabavio sam telefon i sve pet. Ima li netko iskustva sa navigacijama na G2?

0 0 hvala 0
15 godina

Ja koristim navigon europe i stvarno je dobra...ali plača se{#}

Dobar video;

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 11:25 (galinjo24).
15 godina
LG G2 tema

Hej ekipa, koji browser koristite na G2?

Nekako bas nisam zadovoljan s Chrome-om (za razliku od verzije na Windozima na kompu) , cini mi se da mi je Dolphin ipak bio bolji browser (koristio sam ga na svim do sada uredajima) no ipak da cujem vasa misljenja.

P.S.

Sto se tice onog free covera za G2, javili su mi se iz LG Hrvatska i rekli da mi cover dolazi za nekih 10-ak dana (ocito su im ponestali na lageru...ili nije bilo boje koju sam ja trazio no glavno da su se javili i rekli da je sve ok s podacima i racunom).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Opera mini za lajt stranice, opera za ostalo.

+ imas aosp browser koji je odlican a bome i lg browser je odlican.

ja

1 0 hvala 0
17 godina
galinjo24 kaže...

Ja koristim navigon europe i stvarno je dobra...ali plača se{#}

Dobar video;

Bome skupa navigacija...

Video je inače postavljen u prvom postu {#}

14 godina
neaktivan

Igo Primo radi bez greške na full HD. Samo treba naći pravu verziju {#}.

15 godina

Program Aptoide i vozi...{#}

14 godina
neaktivan
LG G2 tema

0 0 hvala 0
13 godina
Fat32 usb flashke rade, da.
ja
14 godina
neaktivan

Me ne, na ovo ne spajaš USB stick već staviši microSD karticu unutra (i formatiraš u FAT32 ili kako već)

13 godina
LG G2 tema

99.9999 % da radi. Nema zasto ne raditi.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Ja sam si naručio ovo....

http://www.meenova.com/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ja mogu potvrdit da usb otg radi na g2. Doduse rootao sam ga bio, al opet, mislim da i nativno radi..

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Sto se tice tih USB-a i dodatnog mjesta, ako ce biti potrebe definitivno uzimam Flash Voyager GO (makar kod mene vjerojatno nece bit potrebno, ali neka se nade):

http://goo.gl/g3UABr

Vjerujem Corsairu posto imam dobra iskustva s njihovim prozvodima (od USB-a pa do napajanja i hladenja za COU), a i  cijene su pristupacne.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 10:42 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Radi i na stock. Fat32 po defaultu ntfs nece bez dodatnih modula, custom kernela. 4k snimke reproducira bez beda sto za cudo nije slucaj kod koleginog htc one.
ja
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Evo kako izgleda KitKat na G2 :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Da bi vam novi G2 radio savršeno, samo ga rootajte i stavite još ovih par aplikacija :-)

Šala, ovo je moja preporuka dodatnih app-ova za ovaj vrhunski mobitel:

AdFree (root) -    Riješite se svih oglasa u aplikacijama i igrama
Adobe Reader - preglednik pdf dokumenata
Android Firewall (root)    - Dozvolite internet pristup svakoj aplikaciji posebno i to odvojeno Wifi/3G/Roaming
AndroRec - Jednostavan i učinkovit snimač svih razgovora na mobitelu
Batery Widget Reborn  - Zgodan widget koji prikazuje postotak baterije kao ikonu
BS Player - Ponajbolji player za sve video datoteke (podržava prikaz i automatski download titlova)
DailyRoad Voyager - Crna kutija za auto (snima vožnju i bilježi kritične trenutke)
ES File explorer  - Ponajbolji file explorer za android
Igo Primo navigacija - Offline turn by turn navigacija
Opera browser - Alternativni web preglednik
Tasker + SecureSettings (poželjan root) - Isprogramirajte bilo kakvu radnju na mobitelu (genijalno)
Text Secure - Sigurna komunikacija SMS-om
Titanium Backup (root) - Snimanje backup kopije, zamrzavanje i deinstaliranje aplikacija (micanje bloatware-a)
TuneIn Radio Pro - Jedan od boljih internet radio app-ova
Viber - besplatni razgovori i poruke preko podatkovne veze

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Jel mozda to neka starija snimka ?

Od prije neki dan?

Mogli su lgHome jos malo promijeniti.

Cini mi se da cemo mi dobiti malo napredniju, ispoliraniju verziju, tj.. mi koji imamo d802 - international.

Citajuci po twitteru a i xda, kazu da ce UAE krajem OVOG mjeseca dobiti upgrade na KK :)

A oni imaju d802 - u prijevodu, kad izadje za njih, netko ce napraviti custom rom u roku od par sati.

Znaci, vjerojatno samo baseband drugi ako uopce i to :)

Danas je 14.1. ;), eto da se malo nadamo

ja
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 18:48 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Jel mozda to neka starija snimka ?

Od prije neki dan?

Danas je 14.1. ;), eto da se malo nadamo

Je da, par dana ima, al nije nitko stavio.

A nekako mislim da će bit isto, al eto, u nadi je spas :)

Znači idući ili za 2 tjedna vjerojatno. huhu

13 godina
LG G2 tema

Ja se nadam.

A ono da "nema" art..to nas ne treba brinuti. To se da srediti.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Zamolio bih nekog ko poseduje ovaj uredjaj, ako moze da snimi neki klip u trajanju od minut, dva, tri, samo da nije ispod jednog minuta. Ali u 60fps i full hd naravno i da ga uploaduje negde gde je zapravo podrzan prikaz videa u 60fps, znaci odmah youtube otpada. Ili ako neko mozda ima neki link gde ima neki lepi klipovi u 60 frejma snimani ovim uredjajem. Zahvaljujem unapred.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:57 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Koristi li tko od vas ZAGG na G2?

U svoj ovoj strci oko covera sam zaboravio koliko mi je ZAGG Invisible shield bio zakon kada sam ga koristio za iPhone i tek sam se sada sjetio pogledati ima li ZAGG i za G2 i naravno da ima. 

Cekam onaj original cover koji salju iz LG-a, ali nesto snimam i ZAGG jer s njime imam daleko najbolja iskustva.

Klikni za ZAGG

Zanima me samo koja je razlika izmedu shieldova tj. izmedu "Original", "New Glass" te "High Definition"?

Vidim da sada imaju i suho stavljanje shielda (prije je bilo samo koliko se sjecam "mokro" tj. trebao si namociti uredaj i shield sa onom vodom koja je dolazila sa shieldom).

Vjerojatno sam imao "Original" na iPhone-u (davno je bilo pa se vise ne sjecam sta je bilo u igri).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav!

Ispričavam se zbog Offtopic-a.

Mene zanima da li je itko probao nabaviti Miracast dongle koji dobro prenosi video na TV (bez štekanja) i ako je, može link gdje ga je kupio.

Zanima me nešto ovako, ali još nije dostupno kod nas.

http://www.prestigio.com/catalogue/Accessories/MultiScreens/Miracast_Dongle_PMD1

Inače, vlasnik sam G2 nekih mjesec dana, koji je odličan, ali moram napomeniti da mi je dvaput bio na servisu. Sada je sve ok. ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 12:34 (Crodado).

0 0 hvala 0
17 godina
Crodado kaže...

Pozdrav!

Inače, vlasnik sam G2 nekih mjesec dana, koji je odličan, ali moram napomeniti da mi je dvaput bio na servisu. Sada je sve ok. ;)

Zašto je bio na servisu?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice