LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.079.380
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema
Kad je došao, isti dan sam primjetio malu flekicu na ekranu gdje je bilo jače osvjetljenje nego na ostatku ekrana (riječ je bilo o cca 2mm x 2mm), ali me živciralo, pa sam ga poslao u Agramservis. Nakon dva tjedna mi se vratio, promijenili su display, matičnu ploču (ne znam zašto!?). Taj dan sve u redu, prvo spajanje na punjač (išlo jako teško, tako da sam morao jače gurnuti punjač) i odjednom ekran pobijelio (izgledao kao da su mu isprane sve boje). Drugi dan ga vratio u servis, opet dva tjedna čekanja, došao sa novim ekranom (opet) i zamijenjenim kontaknim pločicama. Sad dvadesetak dana bez zamjerke. Nije im baš reklama, ali vjerujem da sam samo bio baksuz i nemate se potencijalni kupci što brinuti, jer nisam pročitao ništa slično po forumima. BTW, što se tiče Kitkata, mislim da će biti brzo, ali nemojte se iznenaditi ako to bude zadnji službeni update od LG-a. Prije G2 sam imao Lg Optimus 3d, koji je, kao nekoć najjači LG imao samo jedan update (na ICS), a rijetki su smartfoni iz LG koji imaju više od jednog updatea, iako se nadam da su se popravili što se toga tiče.
15 godina
LG G2 tema

Nesto mi se upravo azuriralo (mob se ugasio i instalirao se update velik cca 100 i nesto MB).

Jedina razlika koju vidim je ta da se pojavila neke bezveze ikona Igre Play.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 13:50 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Nije ti se samo azuriralo valjda, nesto si morao potvrditi ?

ja

0 0 hvala 0
15 godina
bender_007 kaže...

Nije ti se samo azuriralo valjda, nesto si morao potvrditi ?

Nisam rekao da nisam morao potvrdit, ali nikada mi se jos niti jedna aplikacija nije azurirala ni instalirala tako da mi ugasi mob i da pokaze instalaciju kada je mob ugasen tj. za vrijeme boota.

Sama instalacija je izgledala kao neki update za OS, ali sve sto vidim novo je samo "Igre Play" ikona (koliko mi se cini po defaultu to nisam imao, dok ovdje citam da bi to trebalo doci po defaultu).

Sto se tice samoga OS-a, imam isti kao i svi....4.2.2.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
12 godina
neaktivan
LG G2 tema

Ljudi ja sam zahvaljujuci nekom s ovog foruma poslo mail na LG hrvatska mail i stigo mi je danas LG Quick Window for free : )

Zamolio sam ih za crnu boju, a oni su mene zamolili samo da dodem na recepciju podic maskicu (avenija veceslava holjevca 40 - drugi ulaz od naprijed gledano).

Dosla je maskica za cini mi se 6 dana i prvi utisak je stvarno super.

Odlicno lezi i izgleda na mobu i savrseno radi - jedino sto me smeta su magnetici sto su malo preslabi, pa npr ako se puno svija prednja strana treba malo vremena da opet legne stranica na mobitel jer nekada ima lufta i nece se do kraja zatvoriti, i uzasno se lagano otvara (okrenete mobitel pod malo veci kut i odma se otvara flap)... To me smeta jer je moglo ipak malo bolje prijanjati, ali sve u svemu for free maskica pa ono : ))

Ne znam da li svi imaju taj problem ili je to samo do mog quick windowa (makar se masa ljudi zali po forumima na istu stvar pa pretpostavljam da je namjerno zamisljena tako maskica :) )

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
LG G2 tema

mozete li napisati koliko imate onscreen time-a u prosjeku? na gsmareni je bilo receno preko 10-11 sati, a sve vlasnike koje ja poznajem, i ljude koji pisu po forumima kazu da je 5-6 max, na gsmareni je bila usporedba za z1 u kojoj je receno da g2 ima duplo veci onsceen time, sto izgleda nije bas istina..

ovo je slika sa z1 http://imgur.com/Bg1Qtj0

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

mozete li napisati koliko imate onscreen time-a u prosjeku? na gsmareni je bilo receno preko 10-11 sati, a sve vlasnike koje ja poznajem, i ljude koji pisu po forumima kazu da je 5-6 max, na gsmareni je bila usporedba za z1 u kojoj je receno da g2 ima duplo veci onsceen time, sto izgleda nije bas istina..

ovo je slika sa z1 http://imgur.com/Bg1Qtj0

To su teoretski moguci screen time za web browsing, al ne znaci da su stvarni tako jer nisi uvijek na istom mjestu, kreces se i mob trazi nove stanice, prima poruke, mailove, zvoni, pricas na njega, a vrijeme odlazi i kad je u stand byu.. Previse parametara koji trose da bi izvukao i priblizno koliko i oni.

5-6 sati screen on je sasvim uredu ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
LG G2 tema

meni je obicno oko 5-6 sati... s tim da sam zadnji put imao 3.5 sati jer sam slabije surfao, ali je zato bio 122 sata sa jednim punjenjem baterije :)

tj baterija je bila na 17% kad sam ukljucio da se puni, a prije toga sam pogledao da je proslo 122 sata od zadnjeg punjenja..

wi-fi i packet data su bili stalno ukljuceni..

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
LG G2 tema

pa da, u stvarnom svakodnevnom koristenju je manje vise jednako kao i na z1.. ljudi kad su gledali recenzije i usporedivali koji ce kupiti hvatali se toga da DUPLO vise baterija drzi na g2.. nije sve u benchmarku..

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 9:02 (digitall1982).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Pogledaj screenshote u ovoj temi. Svima razlicito naravno. Kako sam stavio kernel 10f, manje mi drzi baterija. Jucer sam vratio na b verziju pa cu vidjeti.

Vrh je baterija.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Mali savjet za one koji flešaju razne ROM-ove:

Zadnje inačice TWRP-a podržavaju USB OTG. Ukoliko nešto zeznete (kao ja sinoć jedno 6 puta zaredom ko kakav noob), ne morate preko ADB-a ništa stavljati na karticu nego samo zaštekajte USB OTG kabal sa flash memorijom na koju možete staviti ROM.

Problemi sa bootloopom su kod mene rješeni tek nakon što sam napravio wipe apsolutno cijele interne memorije, znači system + data + factory + cache... bla bla bla - apsolutno sve!

Probao sam na par puta sve kombinacije, potrošio dobrih 3 sata života i uspio konačno pokrenuti PA ROM kad sam to napravio.

Nadalje, ukoliko preko download moda hoćete vratiti sve nazad sa recimo 4.4 CyModa, neće to opet moć bez da prethodno ne napravite wipe systema. Zaglavit će vam na 49% (opet kao meni jučer), pa gnjavaža dok ne skužite što vam treba.

Još jedan noob savjet, ali ako flešate PA ROM, ona oznaka 980 što stoji tamo negdje ne označava broj nightlya, datum ili slično već verziju LG G2 (naša je 802-ica). Kakva noob greška.. haha

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima, zvao sam neki dan tele2 opet i još ga nema na lageru, nadam se da će stići ovo čudo slj tjedan u prodaju :)

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

32GB verzije nema kod nigdje još?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stiffler kaže...

32GB verzije nema kod nigdje još?

Nema je ko plaće.

13 godina
Pogledaj sta kazu na fb. Mislim da sam procitao da nece ni biti.
ja
17 godina
LG G2 tema

Stvarno šteta.

Uređaj mi je super i zanimljiv, i eto, jedina blokada je što nema dostupne 32GB. 

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
stiffler kaže...

Stvarno šteta.

Uređaj mi je super i zanimljiv, i eto, jedina blokada je što nema dostupne 32GB. 

Ima, ali ne u ovoj jadnoj zemljici.

17 godina
LG G2 tema

Znam da ima vani, al neda mi se izvana vuć opet mob

0 0 hvala 0
15 godina
EchoOne kaže...

Mali savjet za one koji flešaju razne ROM-ove:

Zadnje inačice TWRP-a podržavaju USB OTG. Ukoliko nešto zeznete (kao ja sinoć jedno 6 puta zaredom ko kakav noob), ne morate preko ADB-a ništa stavljati na karticu nego samo zaštekajte USB OTG kabal sa flash memorijom na koju možete staviti ROM.

Problemi sa bootloopom su kod mene rješeni tek nakon što sam napravio wipe apsolutno cijele interne memorije, znači system + data + factory + cache... bla bla bla - apsolutno sve!

Probao sam na par puta sve kombinacije, potrošio dobrih 3 sata života i uspio konačno pokrenuti PA ROM kad sam to napravio.

Nadalje, ukoliko preko download moda hoćete vratiti sve nazad sa recimo 4.4 CyModa, neće to opet moć bez da prethodno ne napravite wipe systema. Zaglavit će vam na 49% (opet kao meni jučer), pa gnjavaža dok ne skužite što vam treba.

Još jedan noob savjet, ali ako flešate PA ROM, ona oznaka 980 što stoji tamo negdje ne označava broj nightlya, datum ili slično već verziju LG G2 (naša je 802-ica). Kakva noob greška.. haha

Zanimljivo je da kad sam instalirao PA samo sam odradio wipe cache/dalvik/data i flashao ROM...sa TWRP 2.3.4 nikakvih problema.probaj Omni 4.4.2 i možda se iznenadis :)

Jedino sto ne radi je stock kamera od Riega....sve ostalo vrh!

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 20:40 (vepar).
13 godina
neaktivan

A ko ce znat, svaki uredjaj je drugaciji.. kazem, za slucaj da imate problema ko ja sta napraviti :)

Ma vratio sam se na stock mod, najbolja mi baterija s njim ipak :)

15 godina
LG G2 tema

Koji stock mod?probao bi i i ja...najviše me muci lošija kamera na AOSP-u.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 7:30 (vepar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Stockmod 1.0.6

+

dorimanx kernel :)

leti :)

ja

1 0 hvala 1
15 godina

Evo skida se,a u medjuvremenu sam stavio Energy.vizualno atraktivan i zasad fino radi....

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 15:35 (vepar).
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Stockmod 1.0.6 + dorimanx kernel :)

leti :)

E baš kao što kolega bender kaže, po meni najbolja kombinacija (najoptimalnija recimo), brzine, dobre baterije, super kamere (Xdabbeb) i mnoštva mogućnosti.

I da vas pitam usput, koju kameru koristite?

8 Stock LG
1 Jishu LG
3 Xdabbeb LG
1 AOSP
0 Jishu AOSP
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Koji baseband imate? Na par mjesta gdje inace imam slabiji signal, na g2 ga niti nemam ili nije konzistentan. Malo 2 crte, malo jedna, pa nista, a ne mrda mob ni centimetra..

Izgleda da je LTE bio upaljen, al vidit cemo ponasanje dalje..

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 21:48 (EchoOne).

0 0 hvala 0
15 godina
LG G2 tema

Ima li najava za 4.3?

Pitam posto je meni na Sony Xperia Z prije 2-3 dana dosao 4.3 pa me zanima kada bi mi mogao doci i na G2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Necemo dobiti 4.3, dobit cemo 4.4 do 3. - 4. og mjeseca

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Evo meni stiglo ovo malo čudo, pa ako nekoga zanima kak izgleda...{#}

4 0 hvala 3
15 godina

Gdje si ga nabavio, cijena? Ispali koju informaciju :)

15 godina
LG G2 tema

Evo screenshot sa službene LG G2 stranice. Moguće da će 4.4 KitKat ranije nego što smo mislili, tko zna.

http://postimg.org/image/sdz8mo4g1/

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice