Procjena: Asus Strix RTX 3070 White

poruka: 24
|
čitano: 1.688
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav ekipa, imam karticu koju bih htio prodati ali nisam siguran koju cijenu staviti. Riječ je o Asus RTX 3070 Strix White, dolazi s full bundleom i sama kartica je u odličnom stanju.

Problem je što je kartica "poluispravna", odnosno ruši se u igrama. Nekad radi satima, nekad se sruši za 10ak minuta, nema nekog pravila. Ne pregrijava se, temperature su odlične, kao je i za očekivati od Strix kartice, probao sam hrpu različitih drivera i sve je isto. Radio sam svu moguću dijagnostiku, no budući da nemam jamstvo nisam ju dao u servis. Inače se bavim video montažom i vizualnim efektima, te u programima kao što su Davinci Resolve, Adobe Premiere i After Effects radi savršeno, čak i kad ju pošteno opteretim.

Idealno bih karticu prodao nekom tko je sličan korisnik kao i ja, odnosno ne bi kupio karticu za igranje već za rad. Bi li 150€ bilo nerealno za tražiti za takvu karticu?

4 godine
suspendiran

Pa jesi je probao u drugom racunalu?

14 godina

Ja ne bih ni 50€ dao za takvu karticu. Ispravna bez garancije vrijedi max 250€ tak da 150€ za neispravnu je suludo.

14 godina
Re: Procjena: Asus Strix RTX 3070 White

Naravno, ista stvar se događa.

14 godina
Mirkopoter kaže...

Ja ne bih ni 50€ dao za takvu karticu. Ispravna bez garancije vrijedi max 250€ tak da 150€ za neispravnu je suludo.

Ima smisla, ali nekom tko PC koristi samo za rad razlika između moje i neke druge 307p je nikakva. Performanse kod npr. video montaže su identične.

150 je optimistično, al 100 bi možda prošlo.

14 godina
TibzzX kaže...
Mirkopoter kaže...

Ima smisla, ali nekom tko PC koristi samo za rad razlika između moje i neke druge 307p je nikakva. Performanse kod npr. video montaže su identične.

150 je optimistično, al 100 bi možda prošlo.

Ako se krenula kvariti to što se tebi događa samo je početak i kad tad će cijela otkazati.

14 godina

Tak je već dugo, ista stvar već valjda dvije godine. Čak ju sad više tlačim nego prije, renderam mnogo zahtjevnije stvari i niti jednom nije bilo problema.

Na ebayu skroz neispravne idu za 140, stavit ću svoju za 100.

14 godina

Za zainteresirane, kartica je prodana pola sata nakon objave na njuškalu za 100€.

Može lock teme

13 godina
4 godine

Možda je netko mijenjao thermal pad, pa stavio netočnu debljinu.

Čest slučaj "kvara"

Inače, autor sam zaključava svoju temu.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2024 0:11 (Zaporožac).
14 godina

Za procjene ne možeš sam lockat. Na forumu sam malo duže od tebe, umjesto spamanja svake teme radije prouči osnovne funkcije foruma.

I ne, padovi nisu problem.

14 godina

Je, prodaje ju lik kojem sam ju ja prodao za 100€. Ovo što je napisao za postavke nije istina, čak mi je i sam rekao da kartica radi stabilno samo na 60% power limita, što također nije istina jer se i na 50% zna srušit u igrama.

Jadno je kakvi sve ljudi postoje, valjda je sam skužio da previše sere pa je deaktivirao oglas.

4 godine
TibzzX kaže...
Jadno je kakvi sve ljudi postoje, valjda je sam skužio da previše sere pa je deaktivirao oglas.

Na spamam po oglasima.

Nije deaktivirao oglas, već je oglas "istekao", što realno znači... pošto trajanje oglasa je 30 dana da je vjerojatno oglas tvoj, jer "si je jučer prodao"

Kad me baš provocišeš.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2024 11:45 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...
TibzzX kaže...

Na spamam po oglasima.

Nije deaktivirao oglas, već je oglas "istekao", što realno znači... pošto trajanje oglasa je 30 dana da je vjerojatno oglas tvoj, jer "si je jučer prodao"

Kad me baš provocišeš.

Nope, oglasi istječu nakon 30 dana. Ovaj oglas je deaktiviran.

Iako nisam ni trebao jer znam da je tako, otišao sam na njuškalo i deaktivirao svoj oglas i pisalo je "istekao".

14 godina
Zaporožac kaže...
TibzzX kaže...

Na spamam po oglasima.

Kad me baš provocišeš.

Ako deaktiviraš oglas u opcijama, piše neaktivan. Nisi u pravu.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
4 godine
Mirkopoter kaže...
Iako nisam ni trebao jer znam da je tako, otišao sam na njuškalo i deaktivirao svoj oglas i pisalo je "istekao".

Zanimljivo. Na mom oglasu koji je jučer regularno istekao baš piše isto kao na ovom.

Imam opcije na njuškalu Označi oglas kao prodan i izmijeni oglas, ili možeš pobrisati oglas..

Kako se aktivan oglas u unutar 30 dana deaktivira, a da ga se ne pobriše ?

Stvarno bih volio nešto naučiti.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2024 12:10 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...
Mirkopoter kaže...

Zanimljivo. Na mom oglasu koji je jučer regularno istekao baš piše isto kao na ovom.

I za deaktiviran i za istekao piše "istekao".

Pobogu aktivirajte jedan oglas i deaktivirajte pa ćete sami vidjeti.

14 godina

Lik, kako si jebeno naporan to je nevjerojatno. Em ne znaš kako forum funkcionira, em ne znaš kako njuškalo funkcionira, al je bitno da si u svakoj fucking temi i svakom pametuješ glumeći detektiva.

Ovo je moj oglas, ako ti se i dalje igra detektiva traži po korisničkom imenu pa ćeš vidjeti da sam prodavao neke stvari koje sam prodavao i ovdje na forumu.

4 godine

Kod tvoga lijepo piše OVAJ OGLAS JE PRODAN, to je normalno.

Nisi ga pobrisao i to je legalno.

Još ću jednom pitati kolege iznad, jer ti ne spamam oglas, prodao si; Kako to oni deaktiviraju aktivan oglas, a da ga ne pobrišu  ili ne napišu kao što je kod tvoga Ovaj oglas je prodan ?

Kako tom liku piše ovaj "oglas je neaktivan", a nije prošlo 30 dana ?

Predan 17.11 .2024

Ne piše da je prodan.

Ima neka nova opcija, samo molim odgovor ?

Tebe pohvaljujem jer se baviš fotografijom. Ja sam se nekada bavio analognom, sam svoj labaratorij za razvijanje. 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2024 12:24 (Zaporožac).
14 godina
Zaporožac kaže...

Kod tvoga lijepo piše OVAJ OGLAS JE PRODAN, to je normalno.

Nisi ga pobrisao i to je legalno.

Još ću jednom pitati kolege iznad, jer ti ne spamam oglas, prodao si; Kako to oni deaktiviraju aktivan oglas, a da ga ne pobrišu  ili ne napišu kao što je kod tvoga Ovaj oglas je prodan ?

Kako im piše ovaj oglas je neaktivan, a nije prošlo 30 dana ?

Predan 17.11 .2024

Ne piše da je prodan.

Pa zato jer kod opcije prodano ima i opcija deaktiviraj. Evo da ti nacrtamo onda

4 godine
vrinho kaže...

Pa zato jer kod opcije prodano ima i opcija deaktiviraj. Evo da ti nacrtamo onda

E, hvala.

Nisam ni znao za tu opciju.

Ako sam nekoga uzrujao ispričavam se, no nemate se razloga nervirati.

合氣道
14 godina

Ta opcija je odaaaaavno već na njuški.

16 godina

baš naletio na oglas jucer. i poslao mu poruku za termalne padove, na sto je odgovorio da je bio problem u njima..tko ce ga znati

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
4 godine
lollik91 kaže...

baš naletio na oglas jucer. i poslao mu poruku za termalne padove, na sto je odgovorio da je bio problem u njima..tko ce ga znati

Kad sam napisao da je problem u njima, kolega me deflamirao.

Puno ljudi pogriješi s debljinom term. padova kada otvara i zatvara karticu a iste hoće zamijeniti.

Misle da je svejedno je li 5, 6 ili 8 mm.

合氣道
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice