Ma de, Zagor je tukao Bruce Lee-ja u svakom aspektu, a u ostalom bilo je lakše napraviti Zagorovu sjekiru nego nunčake. Jedina Brusova prednost je što je u live fightu skršio Chuck Norrisa što ne znaći da i Zagor ne bi.
Pixel, JBG ti ne citiraš dobro... Pazi gdje unosiš svoj post!
Ja sam danas poduzeo neke korake sta se tice maxtv-a, ukratko smanjio sam brzinu na 2mbita i zatrazio hd signal, rekli su da nema problema i tako dalje da mogu imat hd signal posto sam imo 8mbita vezu... al opet niko mi nece doci to provjerit neznam zasto..
tako da vam javim navecer dali to funkcionira ili ne..
E Kale, sad mi se stvarno vise ne da pisati.
Po stoti put pises o meni stvari o kojima nemas pojma i po stoti put ti govorim da nisi u pravu sto se toga tice. Daj mi molim te objasni gdje si procitao moj stav o tome za sto vrijedi zivjeti. Tek toliko da znas menu su djeca najvaznija stvar u zivotu i sto se tice tehnike mogao bih zivjeti na pustom otoku, ali ovdje sam ti pokusao nesto drugo reci ali nema veze. Ako je istina sto si napisao o tome za sto zivis onda vjeruj da nismo toliko razliciti.
Meni vise dosta ove teme
Mislim da tema nije smisao zivota, ni obitelj ni djeca itd. Tema je MaxTV i Dragin osvrt na to, i trebalo bi prestat sa komentiranjem osobnog zivota i osobnih ciljeva jer to stvarno nigdje ne vodi, tj. vodi - FLAME-anju :))
Mislim da tema nije smisao zivota, ni obitelj ni djeca itd. Tema je MaxTV i Dragin osvrt na to, i trebalo bi prestat sa komentiranjem osobnog zivota i osobnih ciljeva jer to stvarno nigdje ne vodi, tj. vodi - FLAME-anju :))
evo ovako da ne otvaram novu temu je vidim da se tu na veliko rezglabao o t-com i maxtv pa da pitam kako ja mogu prebaciti s maxtv odnosno s interenta (njihove snimalice ) na moj komp?? I jos jedno pitanje ako bi uzeo HD program za maxtv da li se to sta dodatno placa!
evo ovako da ne otvaram novu temu je vidim da se tu na veliko rezglabao o t-com i maxtv pa da pitam kako ja mogu prebaciti s maxtv odnosno s interenta (njihove snimalice ) na moj komp?? I jos jedno pitanje ako bi uzeo HD program za maxtv da li se to sta dodatno placa!
Inače, osim što je sam MAXtv guzan do besvjesti, T-comovci ne daju ni password za router admin accounta. Valjda se pretpostavlja kako korisnici inače neće koristiti port forwarding, DynDNS ili slično. Naravno, password se može naći na internetu, ali tek nakon dosta traženja. User: Administrator, Pass: !M1PhoIAD2 za sve koji nisu ništa uspjeli naći. Ako ne radi, probajte sa malim "a" u "administrator". A što se tiće MAXtv-a, sve najgore... Neću ni početi...
Inače, osim što je sam MAXtv guzan do besvjesti, T-comovci ne daju ni password za router admin accounta. Valjda se pretpostavlja kako korisnici inače neće koristiti port forwarding, DynDNS ili slično. Naravno, password se može naći na internetu, ali tek nakon dosta traženja. User: Administrator, Pass: !M1PhoIAD2 za sve koji nisu ništa uspjeli naći. Ako ne radi, probajte sa malim "a" u "administrator". A što se tiće MAXtv-a, sve najgore... Neću ni početi...
Kalea hvala ti na iscrpnom odg, ocito je to jedini nacin da se prebaci na komp video ali ja nazalost nema tv karticu pa za sada to nije mogu, imam jos par pitanja da li je moguce spojiti lg w2261v sa maxtv odnosno da on daje hd ( da li on zadovljava kriterije, jer se bas nemam para za plazmu..) Ja sam imao prije 2 mb brzinu ali sada su mi podigli kako da ja sada provjerim koju brzinu imam, i jos jedno pitanje koji je nabrzi internet u hrvatskoj jer sam negdje procitao da jedan tim ima nekakav triplay i da mu je brzina 2mb download i 2 mb upload da li je to mogu!!
Naveo si da ti monitor ima HDMI,znaci mozes ga spojiti s MaxTV-om jednostavno HDMI kablom,mislim da si na takvo spajanje mislio.
Inace se moze sadrzaj s MaxTV-a relativno jednostavno primati i snimati preko VLC playera tako da se lovi streaming koji pusta MaxTV ali to je tema za posebni thread.
da li itko ovo isprobao ovo bi trebalo raditi
http://www.novisf.com/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=60627
Postoji i shema da se HD snimka s racunala pusti na MaxTV prijemnik ali mi to jos uvijek ne uspijeva

hehe tako funkcionira i vodatel tj. sada metronet :) U osnovnoj pretplati si mogao gledati TV preko kompa tj. firefoxa i morao si imati instaliran VLC player :) Jasno, ako si taj port spojio na komp i istovremeno jos bio spojen preko WLANa, onda si imao jako lijepu brzinu za internet :)
Kalea hvala ti na iscrpnom odg, ocito je to jedini nacin da se prebaci na komp video ali ja nazalost nema tv karticu pa za sada to nije mogu, imam jos par pitanja da li je moguce spojiti lg w2261v sa maxtv odnosno da on daje hd ( da li on zadovljava kriterije, jer se bas nemam para za plazmu..) Ja sam imao prije 2 mb brzinu ali sada su mi podigli kako da ja sada provjerim koju brzinu imam, i jos jedno pitanje koji je nabrzi internet u hrvatskoj jer sam negdje procitao da jedan tim ima nekakav triplay i da mu je brzina 2mb download i 2 mb upload da li je to mogu!!
Postoji i shema da se HD snimka s racunala pusti na MaxTV prijemnik ali mi to jos uvijek ne uspijeva

Siemens 555,imam i Zyxela zapakiranog u rezervi ali mi se ovaj pokazao odlican i ima WDS koji ponekad koristim.
Ljudi,mene zanima kolika je najniža kvaliteta veze potrebna za pokrenuti MaxTV? Recimo,kod mene je 2 Mbit maksimalno,mogu li mi ovi iz T-Coma nešto poboljšat što se toga tiče?