Jučer skinuo, moram priznati vizualno ništa novog, ono što sam primijetio.
Ali ako vele da donosi nove zakrpe, Ok onda.
od jučer koristim 3.5 i nemam problema nikad mi se u životu nije FF srušio (donedavno sam koristio 3.0.10)
ma ja već odavno koristim 3.5 beta 4 HR i nema nikakvih problema. ni bugova ni rušenja ni ničega drugog nepoželjnog
Slobodno klikajte "thumbs down", ali meni se taj FF u zadnje vrijeme stalno ruši :/ Neam pojma šta mu je, možda je do mog ukupnog sustava kojem je lagano vrijeme za format, ali nije nešto OK.
Slobodno klikajte "thumbs down", ali meni se taj FF u zadnje vrijeme stalno ruši :/ Neam pojma šta mu je, možda je do mog ukupnog sustava kojem je lagano vrijeme za format, ali nije nešto OK.
hm, ja jedino ne razumijem jedan problemcic, koji je vjerojatno samo kod mene, i dogadja se s vec nekoliko zadnjih verzija, takoder i sa novim 3.5, znaci...kad je minimiziran u tray-u, te ga pokusam izvuc natrag na desk...steka...trebam kliknut barem deset puta da se maximizira, jedino kaj odmah funkcionira je...desni klik i "maximize"...a do mi je ful dosadilo vec.
pa...pojma nemam kaj da radim, reinstalirao vec, i sve, micao addons-e...i eto tak..nist..
robson i meni se ti dešavalo.
Pa sam reinstalirao Windows (ne zbog toga) i sada nemam problema.
asusdvd pa reinstaliranje Windowsa nije loša ideja, taman osveženje.
ma ja već odavno koristim 3.5 beta 4 HR i nema nikakvih problema. ni bugova ni rušenja ni ničega drugog nepoželjnog
Ostaju li mi add-oni kad instaliram 3.5?!
*EDIT: Nevermind,saznao sam. Ostaju ako izdanje za 3.5 verziju.
meni isto...u zadnjih mjesec dva..ko lud..najčešće kad izlazim iz gmaila, kad kliknem logout - ruši se, a sad sam skontao i kad na vip.hr kliknem send, sruši se /ne svaki put, ali kad se sruši, najčešće se kod tih stvari ruši../
..e sad ne znam jel do addonova ili šta..ali nikad mi se to nije prije događalo..
ja ću morat natrag sa 3.5 na 3.0.10 samo zbog ovoga
Ne trebas. Skini zadnju verziju, otvori sa winzipom ili winrarom, otvori file install.rdf u nekom text editoru (notepad npr.) i ispravi liniju:
<em:maxVersion>3.0.*</em:maxVersion>
u
<em:maxVersion>3.5.*</em:maxVersion>
Snimi i onda instaliraj na firefox.
Ne trebas. Skini zadnju verziju, otvori sa winzipom ili winrarom, otvori file install.rdf u nekom text editoru (notepad npr.) i ispravi liniju:
u
hvala na ovome! a odakle da skinem taj zip? nigdje to ne vidim...
u
hvala na ovome! a odakle da skinem taj zip? nigdje to ne vidim...
Ajmo ispocetak. Dakle, umjesto da instaliras add on, ti ga snimis na disk (desna tipka, Save As) i dobit ces file koji zavrsava na xpi. Taj xpi je isto kao i zip samo mu je promijenjena ekstenzija i mozes ga otvoriti sa winzipom, winrarom ili s cime inace otvaras zipove. Ako nemas nista onda ga preimenuj u zip, pa ga onda otvori i na kraju ga vrati u xpi. Kad ga otvoris vidjet ce file install.rdf, editiraj ga ispravi i vrati nazad. Kad zavrsis, imat ces ispravljeni add on koji instaliras tako sto ga odneses u prozorcic firefoxa gdje se nalaze add-onovi (Tools/Add-ons, pa se otvori prozor sa popisom add onova).
Sad ok?
ma znam.... ali ja stalno koristim verziju 3.5 koja ne podržava taj add-on, pa uopće nemam tu mogućnost save as. piše This add-on is for older versions of Firefox i nema nikakvog linka. ti sigurno koristiš verziju 3.0.xx pa ti je drukčije nego kod mene. morat ću se onda samo privremeno vratiti na 3.0.10 i u njemu skinut taj add-on, napravit te izmjene i onda ga ubacit u verziju 3.5
ma znam.... ali ja stalno koristim verziju 3.5 koja ne podržava taj add-on, pa uopće nemam tu mogućnost save as. piše This add-on is for older versions of Firefox i nema nikakvog linka. ti sigurno koristiš verziju 3.0.xx pa ti je drukčije nego kod mene. morat ću se onda samo privremeno vratiti na 3.0.10 i u njemu skinut taj add-on, napravit te izmjene i onda ga ubacit u verziju 3.5
Pa ti skini sa 3.0.xx i onda edituj, pa posle ga ubaci u 3.5 :D
Ovo sam sad lupio, deluje mi logično, probaj :)
radiiiii! imao sam portabilnu verziju ff-a 3.0.4 i preko njega skinuo taj add-on. onda napravio onu izmjenu i ubacio ga u ff 3.5 i gle sad radi. hvala puno virtualAThome!
Upravo tako. Odes na older versions, izaberes zadnju, editiras i instaliras i to je to.
Upravo tako. Odes na older versions, izaberes zadnju, editiras i instaliras i to je to.
ma već sam to riješio! jel nisi vidio?
ma već sam to riješio! jel nisi vidio?
Jesam, ali pisem za druge da znaju.