Windows 7 RC u travnju?

poruka: 7
|
čitano: 1.898
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 RC u travnju?".
17 godina
Windows 7 RC u travnju?

Pa očito da ima nešto u svemu tome jer ova beta je zaista stabilna (bar kod mene) !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Radeon HD3870 x2 1GB I HDD Samsung SpinPoint F1 750GB I DVD R/W 18x Samsung I PS Chieftec 550W I Monitor ViewSonic 2226w 5ms I OS Triple Boot - WinXP & WinVista & Win7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 RC u travnju?

OPA!!!

Pa to je super vijest!

Taman da mi jos vista malo izdrzi bez reinstalacije :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 RC u travnju?

a službena verzija?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
Windows 7 RC u travnju?

Ako Windows 7 izađe u travanj - znate što to znači? - ZLI LUĐAK nije bio u pravu!!! The end of the world is coming...Smijeh

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2009 13:17 (J-man).

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 7 RC u travnju?

Da li mozda netko zna kakva je praksa Microsofta sto se tice RC verzija?

Tko ih dobiva? Da li su besplatne (za one koji ju dobiju)?

Ako 7 doista izlazi pocetkom listopada, onda to znaci da ce korisnici bete biti 2 mjeseca uskraceni - kolovoz i rujan - i bit ce prisiljeni tih dva mjeseca koristiti Vistu ili XP. Ovo mi se cini jako glupo za nas korisnike - ja osbobno bih rado platio par stotina kuna kako bih mogao koristiti 7 i u tih dva mjeseca. Betu ili RC - svejedno. I kada bi 7 izasla u listopadu, rado bih ponovno platio za puni proizvod.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 RC u travnju?

neko je dobro rekao na forumu:

beta NIJE super cool besplatna verzija windowsa! Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 RC u travnju?

Zanimljivo Cool

Ja sam jedan od onih tvrdokornih "mrlja" kojima je XP savršenstvo i držim se toga ko pijan plota... ali u zadnje vrijeme svi imaju nešto novo pa me zanima...

Što se tiče stabilnosti i učinkovitost da li se zna šta više o tome?

Čuo sam da je 7-ica ogoljena do kosti, da nema programa na sebi, i da će vjerojatno raditi bolje nego Vista na slabijim računalima?

Pa bi me i zanimala min. konfiguracija za 7-icu,kao i gdje se može nabaviti, šta s driverima...itd, itd.

Znatiželjna sam ja baba ... Smijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice