Pa očito da ima nešto u svemu tome jer ova beta je zaista stabilna (bar kod mene) !!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OPA!!!
Pa to je super vijest!
Taman da mi jos vista malo izdrzi bez reinstalacije :)
a službena verzija?
Ako Windows 7 izađe u travanj - znate što to znači? - ZLI LUĐAK nije bio u pravu!!! The end of the world is coming...
Da li mozda netko zna kakva je praksa Microsofta sto se tice RC verzija?
Tko ih dobiva? Da li su besplatne (za one koji ju dobiju)?
Ako 7 doista izlazi pocetkom listopada, onda to znaci da ce korisnici bete biti 2 mjeseca uskraceni - kolovoz i rujan - i bit ce prisiljeni tih dva mjeseca koristiti Vistu ili XP. Ovo mi se cini jako glupo za nas korisnike - ja osbobno bih rado platio par stotina kuna kako bih mogao koristiti 7 i u tih dva mjeseca. Betu ili RC - svejedno. I kada bi 7 izasla u listopadu, rado bih ponovno platio za puni proizvod.
neko je dobro rekao na forumu:
beta NIJE super cool besplatna verzija windowsa!
Zanimljivo
Ja sam jedan od onih tvrdokornih "mrlja" kojima je XP savršenstvo i držim se toga ko pijan plota... ali u zadnje vrijeme svi imaju nešto novo pa me zanima...
Što se tiče stabilnosti i učinkovitost da li se zna šta više o tome?
Čuo sam da je 7-ica ogoljena do kosti, da nema programa na sebi, i da će vjerojatno raditi bolje nego Vista na slabijim računalima?
Pa bi me i zanimala min. konfiguracija za 7-icu,kao i gdje se može nabaviti, šta s driverima...itd, itd.
Znatiželjna sam ja baba ...