Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema već

poruka: 55
|
čitano: 8.724
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema već".
10 godina
neaktivan
Re: Windows 10 Mobile od idućeg tjedna kreće prema
lovacmaki kaže...
Stavljanje mapa na SD karticu radi uredno na 640 koja vrti desetku. Malo provjeriti prije pisanja. ;)

i ne briše ih, tj. ne moraju se ponovno skidati ako se napravi hard reset bez brisanja kartice što je odlična stvar...

btw. i editiranjem registrija isto se mogu karte i na 8.1 staviti na SD karticu... ali ljudi izgleda imaju neke predrasude i u većini slučajeva nit nemaju win mobitel ali glavno da pišu svašta

10 godina
protjeran
BinHex kaže...

1. fakat sve esencijalne stvari :rofl:

2. od 4 nabrojane stvari, 2 nikad nisam ni iskustavao a to su staticka IP adresa, te gledanje filmova preko mobitela, pa ne mogu reci jeli pricas gluposti kao za preostale 2, jer ima torrent klijent (bar jedan, koji ja imam instaliran) te ima 4-5-6 browsera, iako ja koristim EDGE, cuo sam da je UC browser najbolji. Znaci za stvari s kojima sam ja upoznat 100% si u krivu, kad bih se imao volje pozabaviti i preostalim dvijema stvarima,nebih se iznenadio da zapravo otkrijem da nije krvi OS vec tvoja informaticka nepismenost :)

koji torrent klijent? niti jedan free nije bio kada sam ja koristio wp prije par mjeseci, browsera najkorištenijih i najboljih sa drugih platformi chrome, ff nema što je žalosno (ili se i to promijenilo?)

da je uc browser najbolji i informatička pismenost ne ulaze u istu rečenicu kada ćemo se već nabacivati govnima a namjestiti statičku IP adresu se može bez 3rd party alata u win 10 u 8.1 se ne može a to je esencijalni fičr koji šljaka u svim OSovima osim u windowsima 8.1 mobile

10 godina
neaktivan
nemrem_mama_mi_sere kaže...

koji torrent klijent? niti jedan free nije bio kada sam ja koristio wp prije par mjeseci, browsera najkorištenijih i najboljih sa drugih platformi chrome, ff nema što je žalosno (ili se i to promijenilo?)

a da pratiš, Torrex Pro je već nekoliko puta bio besplatno (od izlaska 8.1 možda kojih 5x je bio badava, samo treba pratiti...), trenutno je samo 8 kn... a imaš i free lite verziju

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/torrex-pro/9wzdncrdsgkg

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 15:31 (dadn).
14 godina

Ja imam instaliran Torrent Pinup, koji je bio free kad sam ga instalirao, a trenutno nemam WiFi da provjerim što se još nudi na storu preko moba, no kad ukucam u storu preko PCa izbaci mi 39 app od kojih je cca 50% free, nekako mi nemoguće zvuči da ništa nije dostupno na mobilnoj verziji :) Nema Chroma jer google iz nekih razloga bojkotira WP, tko koristi ff na mobilnom?! Ja sam rekao da sam čuo je UC najbolji, i svi ga hvale. No osobno moje potrebe zadovoljaval i EDGE pa ga nikad nisam ni isprobavao. No kad ga već razapinješ, reci što mu nedostaje? Znači ipak se može namjestiti IP na 10 a na 8.1 samo trebaš 3th party alat? Znači ipak može i tamo? :) I ne to nije esencijalni "ficr" jer to gotovo nitko ne koristi. Hajde napisi jos jedan post pa da otkrijemo da zapravo mogu i titlovi s SDa pa da ustanovimo da si slago 4 od 4 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

ma titlovi (SRT) idu i preko XBOX Video aplikacije službene za video... a bez problema ide i sa CCPlayer (i jođš masu drugih aplikacija).... to jednostavno ljudi ni nemaju WP ili se ne znaju služiti s njime ali moraju imati komentare... glavni problem ovih koji se ne znaju služiti je da očekuju da je sve isto kao na androidu i nisu speemni malo nešto novo naučiti....

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
dadn kaže...

a da pratiš, Torrex Pro je već nekoliko puta bio besplatno (od izlaska 8.1 možda kojih 5x je bio badava, samo treba pratiti...), trenutno je samo 8 kn... a imaš i free lite verziju

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/torrex-pro/9wzdncrdsgkg

ne znam, prije par mjeseci (6) bio je jedan koji se plaćao (torrent klijente ne plaćam niti na jednoj platformi, nek se financiraju reklamama), ukoliko sad ima lite verzija super, nek je bar jedna, ne pratim, ne koristim, pričam o iskustvima dok sam koristio

14 godina
dadn kaže...

to jednostavno ljudi ni nemaju WP

Tocno to.

10 godina
neaktivan

ne znam, prije par mjeseci (6) bio je jedan koji se plaćao (torrent klijente ne plaćam niti na jednoj platformi, nek se financiraju reklamama), ukoliko sad ima lite verzija super, nek je bar jedna, ne pratim, ne koristim, pričam o iskustvima dok sam koristio

Free Lite verzija je objavljena 19.6.2014, a evo i dokaz...

10 godina
protjeran
dadn kaže...

Free Lite verzija je objavljena 19.6.2014, a evo i dokaz...

e jebi ga, onda si u pravu, ja sam tražio i na win storu nisam ništa našao osim jednog koji se plaćao, my bad, da mi je stvarno trebao valjda bih ga i našao, (btw. ispravio odnosno prekrižio sam nedostatak torrent klijenata kao manjkavost platforme, u kritizirajućem postu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 17:15 (nemrem_mama_mi_sere).
10 godina
protjeran
dadn kaže...

ma titlovi (SRT) idu i preko XBOX Video aplikacije službene za video... a bez problema ide i sa CCPlayer (i jođš masu drugih aplikacija).... to jednostavno ljudi ni nemaju WP ili se ne znaju služiti s njime ali moraju imati komentare... glavni problem ovih koji se ne znaju služiti je da očekuju da je sve isto kao na androidu i nisu speemni malo nešto novo naučiti....

pričamo o osu i njegovim dijelovima ne o 3rd party aplikacijama, probaj pa reci, nemam se što naučiti služiti, ili radi ili ne radi, ukoliko je na internoj memi tad radi a ako je na externoj ne radi (exfat)

BinHex kaže...

Ja imam instaliran Torrent Pinup, koji je bio free kad sam ga instalirao, a trenutno nemam WiFi da provjerim što se još nudi na storu preko moba, no kad ukucam u storu preko PCa izbaci mi 39 app od kojih je cca 50% free, nekako mi nemoguće zvuči da ništa nije dostupno na mobilnoj verziji :) Nema Chroma jer google iz nekih razloga bojkotira WP, tko koristi ff na mobilnom?! Ja sam rekao da sam čuo je UC najbolji, i svi ga hvale. No osobno moje potrebe zadovoljaval i EDGE pa ga nikad nisam ni isprobavao. No kad ga već razapinješ, reci što mu nedostaje? Znači ipak se može namjestiti IP na 10 a na 8.1 samo trebaš 3th party alat? Znači ipak može i tamo? :) I ne to nije esencijalni "ficr" jer to gotovo nitko ne koristi. Hajde napisi jos jedan post pa da otkrijemo da zapravo mogu i titlovi s SDa pa da ustanovimo da si slago 4 od 4 :)

ja koristim ff na mobilnom jer sam informatički nepismen i lažem, a ti si informatički pismen pa koristiš edge... kojeg uopće nisam niti spomenuo a kamo li ga razapeo, ne laži! ako već google bojkotira mobilni win tko bojkotira mozillu?

namjestiti IP adresu je esencijalni feature koliko god to netko koristio ili ne koristio i postoji u svim osovima bez korištenja hebenih 3rd party alata

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 16:35 (nemrem_mama_mi_sere).
10 godina
neaktivan
dadn kaže...

pričamo o osu i njegovim dijelovima ne o 3rd party aplikacijama, probaj pa reci, nemam se što naučiti služiti, ili radi ili ne radi, ukoliko je na internoj memi tad radi a ako je na externoj ne radi (exfat)

kao što sam rekao, to ti nije android i zaboravi android i prestani uspoređivati sa android... Windows OS ima neka svoja ograničenja (nešto zbog sigurnosti, nešto zbog samog koncepta os-a) i to što ne radi sa exFAT ne znači da je automatski to razlog da bi se pljuvalo po njemu... znači titlovi rade, a to što bi ti htio puštat film sa ne znam čega to je tvoj problem... glavno da si napisao da titlovi ne rade ali nisi objasnio što pokušavaš i onda ljudi koji ne znaju misle da generalno titlovi uopće ne rade što nije istina... imaš druge aplikacije s kojima radi i end of story... sigurno ni na andoidu ne korištiš (ili si koristio) službenu video aplikaciju već "3rd party" ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 16:37 (dadn).
10 godina
protjeran
dadn kaže...

kao što sam rekao, to ti nije android i zaboravi android i prestani uspoređivati sa android... Windows OS ima neka svoja ograničenja (nešto zbog sigurnosti, nešto zbog samog koncepta os-a) i to što ne radi sa exFAT ne znači da je automatski to razlog da bi se pljuvalo po njemu... znači titlovi rade, a to što bi ti htio puštat film sa ne znam čega to je tvoj problem... glavno da si napisao da titlovi ne rade ali nisi objasnio što pokušavaš i onda ljudi koji ne znaju misle da generalno titlovi uopće ne rade što nije istina... imaš druge aplikacije s kojima radi i end of story... sigurno ni na andoidu ne korištiš (ili si koristio) službenu video aplikaciju već "3rd party" ;)

ne seri, to je propust odnosno bug, filmove ću spremati na vanjsku memoriju jer na unutarnjoj nema mjesta, to rade svi koji imaju vanjsku memoriju, exfat je hebeni ms proprietary file system koji za čudo božje čak radi na androidu a kartica je formatirana u njega radi 4gb ograničenja, dakle veliki fileovi poput FILMOVA ne moraju biti izrezani na pola da bi radili, na kraju uopće nisam siguran da je exfat u pitanju, moguće je da uopće ne rade sa externe memorije u službenom stock playeru, nisam probao formatirati u običan fat... s jedne strane me opominješ da ne uspoređujem dva osa i da zaboravim android (što je btw, debilno, zašto ih ne bi uspoređivao?) a s druge se čudiš što ne koristim 3rd party aplikaciju kao na androidu... madaj...

dakle ne puštam film sa ne znam čega već s memorijske kartice za koju postoji predviđeni utor na mobilnom telefonu

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 17:18 (nemrem_mama_mi_sere).
12 godina
odjavljen
bik kaže...

Najjaci su mi ovi komentari "Mani sve super radi!". To bi MSu mogao postati i moto samo da ekipa iz marketiunga prepozna WP ekipo po forumima 

Nemoj biti dumbass. 630 sa .122 radi super, dnevna upotreba ni mrve problema. 

14 godina
 ja koristim ff na mobilnom jer sam informatički nepismen i lažem, a ti si informatički pismen pa koristiš edge... kojeg uopće nisam niti spomenuo a kamo li ga razapeo, ne laži! ako već google bojkotira mobilni win tko bojkotira mozillu?

namjestiti IP adresu je esencijalni feature koliko god to netko koristio ili ne koristio i postoji u svim osovima bez korištenja hebenih 3rd party alata

Em namjerno lazes, em si informaticki nepismen, jos ni ne znas citati s razumijevanjem. :) Sto se tice razapinjaja, procitaj jos jednom post, pa jos jednom, pa jos jednom, i tako dok ne shvatis, da se to uopce nije odnosilo na EDGE nego na UC. :) Ja na PCu koristim FF, a na mobitelu EDGE, i guess what, radi sve kako bi trebao raditi, i nemam razloga da instaliram neki drugi browser. A ti posto sad seres i po EDGU, navedi nedostatke samog browsera, i zasto ga nebi trebao koristit? Ili opet pricas u prazno, kao sto smo ustanovili za tvoj prvi post? Ti ocito ne znas znacenje rijeci esencija. I bez obzira na 3. stranu, ti si rekao da se ne moze, a nisi rekao da se ne moze bez dodatni app, znaci namjerno lazes. No ocito si pre mlad pa nisi jos nucio: "u lazi su kratke noge" :)

10 godina
neaktivan

ok smirimo se.... evo lula mira :) oš instalirat Torrex Pro badava?

skini http://cdn.marketplacecontent.windowsphone.com/public/e8019795-5154-4569-9c16-55ad51f0c6e6 i preimenuj je u Torrex.appx

kopiraj je na mobitel (ili sd karticu)

uključi opciju za developere (lokalno instaliranje aplikacija)

iz eksplorera za datoteke pokreni torrex.appx fajlu

potvrdi instalaciju i pričekaj da na popisu instaliranih aplikacija se pojavi Torrex Pro

ne garantiram da će raditi ali probaj pa javi :) mislim da neće jer moraš imati kupljenu aplikaciju da bi ju mogao pokreniti. ovo je više način da instaliraš aplikaciju bez trgovine ili ako ti je prevelika da ju skidaš mobilnom vezom

sam skidati appx fajle možeš sa http://winphonehub-apps.appspot.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 10:06 (dadn).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

What if i told you da ću uskoro početi razvijati Windows 10 aplikacije na studiju ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ekipa imam jedno pitanje, dali da si stavim 10-u na mob ili ne. Imam Lumiu 930, imao sam ih na samome početku i dosta me je zezalo od blokiranja ekrana i sličnih pizdarija.

Znači dali da stavim ili ne?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ne mogu vjerovat da se natezete radi 8 kn! Pa jeste li toliko skrti? jedna kava na periferiji Zagreba je toliko. Em sto je 99% koristite za ilegalno preuzimanje sadrzaja. Pa onda bar za to iskesajte tih 8 kn! Evo ja cu uplatit na racun 8kn ko sam ne moze platit.

Yes, I work for Microsoft!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ti 8-ica radu Ok, ne diraj ništa, ako ne možeš živjeti bez 10-ke (meni je trebala zbog WiFi scan-a), onda je stavi.

Nije još ispeglana kako treba, i ima svoje mušice, ali radi dosta stabilno (doduše ja nisam App freak, pa možda nisam dovoljno mjerodavan), barem kod mene na Lumii 640.

10 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

Pa ne mogu vjerovat da se natezete radi 8 kn! Pa jeste li toliko skrti? jedna kava na periferiji Zagreba je toliko. Em sto je 99% koristite za ilegalno preuzimanje sadrzaja. Pa onda bar za to iskesajte tih 8 kn! Evo ja cu uplatit na racun 8kn ko sam ne moze platit.

netko se natež, ima ljudi koji ne žele ništa platiti i htjeli bi sve badava kao na androidu što mogu...

inače u protekle 3 godine preko raznih akcija nabavio sam više od 300 aplikacija i igara potpuno besplatno koje se plaćaju pa mi nije teško platiti 8 ili 16 kn za neku koja mi treba a plus toga već sam par puta osvajao po 20€ bonove za trgovinu raznim natjecanjima za slike sa Lumia. samo se treba potruditi i legalno se može nabaviti puno aplikacija...

17 godina
neaktivan

Pa mislim 8 kn. Ja ni ne znam koliko sam kupio aplikacija za iOS, Android i WP. Ako je nesto kvalitetno i to mi olaksava posao ili zabavu, kupim. Nebi da su na iOS ili Android platformi najbolje aplikacije besplatne. Argh! :P

10 godina
protjeran
mfrankovic kaže...

Pa mislim 8 kn. Ja ni ne znam koliko sam kupio aplikacija za iOS, Android i WP. Ako je nesto kvalitetno i to mi olaksava posao ili zabavu, kupim. Nebi da su na iOS ili Android platformi najbolje aplikacije besplatne. Argh! :P

šta ti misliš 8 kuna? ja za torrent klijent nedam ni 8 ni 16 ni dvije lipe, sad će mi još netko govoriti i što da kupujem, gledaj svoje posle frankoviću

17 godina
neaktivan
mfrankovic kaže...

šta ti misliš 8 kuna? ja za torrent klijent nedam ni 8 ni 16 ni dvije lipe, sad će mi još netko govoriti i što da kupujem, gledaj svoje posle frankoviću

Sve 5. Samo ti koristi i dalje sto god hoces. A da platis to sto skidas s besplatnim torent klijentom? I frankovicu se pise s velikim F.

17 godina
moderator

Neki su malo pretjerali s prostačenjem, a i inače imaju sklonosti trolanju, pa je to završilo kako već i završi...

Uživajte dalje u raspravi, s nešto manje sudionika!

...
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Miro kaže...

Neki su malo pretjerali s prostačenjem, a i inače imaju sklonosti trolanju, pa je to završilo kako već i završi...

Uživajte dalje u raspravi, s nešto manje sudionika!

Šef radio čistku a ?  Ja stavio Windows 10 na 630 i radi fenomenalno, sljedeća je sigurno Lumia 640 / 640 XL! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice