Uzlet Chromea

poruka: 52
|
čitano: 7.149
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzlet Chromea".
16 godina
protjeran
Uzlet Chromea

Instalirao sam si chrome na linux i mogu reći da mi je zasad to najbolji browser. Brz, jednostavan i odlične integracije sa google-ovim servisima. Mislim da firefox ide u prošlost.

Sir Crapsalot.
Moj PC  
25 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Ja koristim Comodo Dragon koji je baziran na chromiumu.Google Chrome je zakon ali njegov rođak Comodo je sigurniji i čak brži.

Kakav pastir,takvo stado.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Uzlet Chromea
arijearius kaže...

Ja koristim Comodo Dragon koji je baziran na chromiumu.Google Chrome je zakon ali njegov rođak Comodo je sigurniji i čak brži.

probao i koristio dok sam bio na winsima...super je...sad u linux-u koristim Cromium...

15 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Instalirao sam si chrome na linux i mogu reći da mi je zasad to najbolji browser. Brz, jednostavan i odlične integracije sa google-ovim servisima. Mislim da firefox ide u prošlost.

Slazem se, jedini razlog zbog kojeg ja jos uvijek koristim firefox je adblock plus i jos par addona.

15 godina
protjeran
dipstick kaže...
Buffer Overflow kaže...

Slazem se, jedini razlog zbog kojeg ja jos uvijek koristim firefox je adblock plus i jos par addona.

https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en-gb

15 godina
Uzlet Chromea

ponosnikorisnik chromea već dugo vremena...

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
protjeran
dipstick kaže...
Buffer Overflow kaže...

Ja sam si sve našao koje koristim. Mail, rss, i source view. To mi je dosta. I naravno google-ov shortener jer odlično radi sa gmail- om .

Sir Crapsalot.
15 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Zauvijek vjeran Operi !

http://www.sosomoso.com - meet nice people!
Moj PC  
9 12 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Koristim Chrome,

Po mojem misljenju opera je 100 puta bolja od mozzile, ali ne i od chroma ;D

1 1 hvala 0
17 godina
zoran123456 kaže...

Zauvijek vjeran Operi !

Eto i meni Opera prirasla srcu...  Namigiva

Chrome nisam niti probao.

15 godina
protjeran
Uzlet Chromea

Steta za Chrome. Kad bi ostao na 5-6% korisnika ostao bi ovakav kakav je. brz i siguran. No sve sto je lijepo kratko traje pa uskoro ocekivam da cu morati traziti nesto novo. Cim su poceli davati add one i skinove za Chrome znao sam da ide k'vragu.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li te neko tjera da stavljas dodatke? :D Meni jako dobro sluzi i ima par dodataka koji ga cine savrsenim a ne uticu na brzinu :D

15 godina
Commodore kaže...

Steta za Chrome. Kad bi ostao na 5-6% korisnika ostao bi ovakav kakav je. brz i siguran. No sve sto je lijepo kratko traje pa uskoro ocekivam da cu morati traziti nesto novo. Cim su poceli davati add one i skinove za Chrome znao sam da ide k'vragu.

pa svi znamo da je to na korisniku hoće li si instalirati add onove i skinove il će  koristit sve po defaultu....koliko sam ja primjetio i sa nekim drugim skinom od defaulta  nije ništa sporiji a isto tako ni sam 2-3 add ona ali naravno neki pretjeraju pa onda kažu da im je chrome sporiji a imaju hrpu  gluposti instalirane na njega....

15 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Da li te neko tjera da stavljas dodatke? :D Meni jako dobro sluzi i ima par dodataka koji ga cine savrsenim a ne uticu na brzinu :D

nit me tjera nit ih stavljam, ali ti dodaci ce privuci puno djecice i browser ce postati sve zanimljiviji web olosu i lopovima.

15 godina
protjeran
Zeppelin kaže...
Commodore kaže...

pa svi znamo da je to na korisniku hoće li si instalirati add onove i skinove il će  koristit sve po defaultu....koliko sam ja primjetio i sa nekim drugim skinom od defaulta  nije ništa sporiji a isto tako ni sam 2-3 add ona ali naravno neki pretjeraju pa onda kažu da im je chrome sporiji a imaju hrpu  gluposti instalirane na njega....

nije problem u tome hocu li ja nesto instalirati ili necu (a necu) nego upravo ovaj nagli porast broja korisnika sto se izmedju ostalog (izgleda, sigurnosti, brzine...) moze zahvaliti i add onsima.

15 godina
Commodore kaže...

nije problem u tome hocu li ja nesto instalirati ili necu (a necu) nego upravo ovaj nagli porast broja korisnika sto se izmedju ostalog (izgleda, sigurnosti, brzine...) moze zahvaliti i add onsima.

pa to je po meni plus a ne minus....

15 godina
protjeran
Zeppelin kaže...
Commodore kaže...

pa to je po meni plus a ne minus....

sta ti imas od toga? mozda ce neke stranice uvesti malo bolju podrsku i to je to. povijest se ponavlja i kao sto je nekad Firefox bio najbrzi i najsigurniji browser sa 5-6% korisnika da bi danas postao IE2, moglo bi se dogoditi i Chromeu.

15 godina
Commodore kaže...

sta ti imas od toga? mozda ce neke stranice uvesti malo bolju podrsku i to je to. povijest se ponavlja i kao sto je nekad Firefox bio najbrzi i najsigurniji browser sa 5-6% korisnika da bi danas postao IE2, moglo bi se dogoditi i Chromeu.

ja instaliranjem nekih add onova dobijam bolju funkcionalnost, ovo za firefox znam i makar neki govorili firefox je najbolji, nije , bio je najbolji i nadam se da se neće chromeu dogodit ista budućnost

16 godina
neaktivan

Crome i zaslužuje veći postotak.Dobar je preglednik i zaista google ulaže dosta resursa u njega..Što svakako nemože biti loše..

17 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Chrome je broj 1 zbog svoje jednostavnosti i adsova .

Jedan gumb i sve opcije su  tu.

Baš me zanima kakav im bude  Chrome OS.

Mislim da Chrome ima najbolju budučnost.

Novi ff4 mi je previše jadan:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 11:52 (WItcher).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Da chrome stvarno ima sve

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ja koristim chrome na win i linuxima što ti više od njega treba za brzo i sigurno surfanje,baš mi se i sviđa što je jednostavan

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
protjeran
Uzlet Chromea

Chrome je legenda nema sanse da prelazim na nekoga drugoga kao na primjer smece od mozile.Koristio sam i operu neko vrijeme i mogu reci nije ni do koljena chromu.

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 19:17 (beska).
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Commodore kaže...

onda pređi na operu, ona ima malo korisnika i nema ekstenzije...

Is it weird that this gave me an orgasm?
15 godina
Uzlet Chromea

Chrome mi je zakon, i bez onih tabova na pocetku ne bih mogao funkcionirat. Uostalom brz je, i gumbovi ne zauzimaju gornji prostor.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Google: All your browsers are belong to us.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 14:21 (Xanzzu).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Crome je zakon, 100 puta bolji od firefoxa

dzix
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Uzlet Chromea

Operu koristim odavna i ne odričem je se zasad jer posjeduje sve šta mi treba...čak i više, a i brza je.

2 1 hvala 0
16 godina
Uzlet Chromea

Mozzila je možda malo sporija, ali je sigurnija negdi 10 puta više nego chrome.

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
Uzlet Chromea

Vjerojatno bi prešao davno na chrome, da nema problema s bug-ovim editorom..

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice