Mogli ste bar sve prevesti (and Lumia 520) kako treba...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Xperia Tablet mi je zapeo za oko pa sam čitao recenzije naokolo, većina ih kaže da ima natprosječno dobre boje, npr. http://reviews.cnet.com/tablets/sony-xperia-tablet-z/4505-3126_7-35618809.html i http://www.wired.co.uk/news/archive/2013-02/26/sony-xperia-z-hands-on. Više vjerujem Petricu, pa eto, čudno mi je da je dobio skroz suprotne dojmove... može neki dodatni komentar? Možda su uvjeti osvjetljenja bili drukčiji ili treba aktivirati posebne color profile ili nešto treće?
Lumia 520 definitivno nije unaprijeđena 620-ica-lošiji display, nema blic na kameri, nema NFC (iak je ovo nebitno). Jedino što je malo veća (meni idelane proporcije) i ima jaču bateriju. A usto će bit i jeftinija.
Meni je 720 jednostavno preveliko razočaranje, jer je prevelika, veća i od 820-ice i još uvijek 512 MB RAM-a
Optimus G
"... 10-inčni tablet s Android OS-om od 224 ppi. Prikaz slike je vrlo oštar i na tabletima ove veličine parirati mu mogu samo iPadi treće i četvrtke generacije, ... "
Da niste zaboravili na Nexus 10 koji ima 300 ppi?
"... Šteta je što Samsung nije napravio ekran nešto veće rezolucije od 800 x 1.280 točaka, jer bi time gustoćom piksela uspio nadmašiti Appleov pandan. Ovako, s gustoćom piksela od 189 ppi nudi takav prikaz da smo kod mnogih... "
iPad Mini ima 162ppi.
iBug strikes again ...
Mogli ste bar sve prevesti (and Lumia 520) kako treba...
Kako je to bitno u cijeloj priči!

bilo je dobrih noviteta, iako sam potajno ocekivao nokiu s xenonom.
ali mozda cekaju da ubace i onu magiju za odbijanje vode
"... 10-inčni tablet s Android OS-om od 224 ppi. Prikaz slike je vrlo oštar i na tabletima ove veličine parirati mu mogu samo iPadi treće i četvrtke generacije, ... "
Da niste zaboravili na Nexus 10 koji ima 300 ppi?
"... Šteta je što Samsung nije napravio ekran nešto veće rezolucije od 800 x 1.280 točaka, jer bi time gustoćom piksela uspio nadmašiti Appleov pandan. Ovako, s gustoćom piksela od 189 ppi nudi takav prikaz da smo kod mnogih... "
iPad Mini ima 162ppi.
iBug strikes again ...
Za N10 se slazem, ali za ovo s ipadom mini ne bas jer nije neko povecanje i zapravo nije nadmasivanje jer je razlika neprimjetna.
btw. sad ce i androidasima dijgonala od 8inca postat savrsena kad je samsung tako reko
Za N10 se slazem, ali za ovo s ipadom mini ne bas jer nije neko povecanje i zapravo nije nadmasivanje jer je razlika neprimjetna.
btw. sad ce i androidasima dijgonala od 8inca postat savrsena kad je samsung tako reko
Nema se tu što neslagat, u tekstu izričito piše da nije nadmašio Appleov, a je. U globalu nije ni bitno spominjanja u članku...