Stiže veći iPhone?

poruka: 70
|
čitano: 8.648
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže veći iPhone?".
15 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Iskreno,čemu veći phone? Kad su očito korisnici zadovoljni dosadašnjom dijagonalom. Čime će se "napuniti" veći ekran,jedino broj ikona na ekranu može skočiti sa 16 na 20,i to je to. Ajde,i lakše će biti igrat igrice,ovako sa dva veća palca prekriješ 50 % ekrana...

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Stiže veći iPhone?
Stolnik kaže...
QFlash kaže...

Još veći iPhone za još veće seljačine.

ti sigurno hodas na razna lijecenja i terapije, ali to ti nece pomoci seljacino.

Još prije par dana ste govorili kako je iPhone super jer nema prevelik ekran ko "oni glupi Samsungi", a što sad?

14 godina
logik kaže...
Stolnik kaže...
QFlash kaže...

ti sigurno hodas na razna lijecenja i terapije, ali to ti nece pomoci seljacino.

Još prije par dana ste govorili kako je iPhone super jer nema prevelik ekran ko "oni glupi Samsungi", a što sad?

koji si ti padobranac, nađi mi post di sam ja to napisao, aide......

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
Stolnik kaže...
logik kaže...
Stolnik kaže...
QFlash kaže...

Govori općenit to podvrđujem da sam čitao takve komentare ali tko će to sad naći

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
zelenbic kaže...
Stolnik kaže...
logik kaže...
Stolnik kaže...
QFlash kaže...

Govori općenit to podvrđujem da sam čitao takve komentare ali tko će to sad naći

pa i ja sam vidio te komentare al nek mi nađe komentar di sam ja to napisao..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
Stiže veći iPhone?

Opet kažem napisao je u množini znaći da se ne odnosi samo na teb nego i ostale za tebe je možda pretpostavio

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jumboY kaže...
Oldy kaže...

Hvala na komplimentu da sam dječurlija, da bio davno '70 -tih a kupuj ti što hoćeš

ali nas nemojte neki uvjeravati da je iphone naj kada se zna i vidi da nije tj. neki očito ne vide u tome je problem

ali velim kupuj ti što ti srce želi tvoj problem meni ni iz džepa ni u džep :)

Jedina prava cinjenica se nalazi u tvojoj zadnjoj recenici. A to dal si bio klinac 70ih ili pak 20ih je nevazno. Dapace, jos mi cudnije onda tvoje pisanje djetinjastih postova. Ne da mi se provjeravati dal si ti pisao ili ne, ali ocito si se nasao prozvanim.

I nitko te ne uvjerava da je iphone naj. Barem ja ne. Niti cu to ikad radit. Ako vec imas godina koliko imas, onda sasvim sigurno znas i da se ukusi razlikuju. Netko voli 5" ekran na mobitelima, meni osobno je to presmijesno. Da li pak to znaci da je 5 incha lose? Ne. To samo znaci da je meni lose. Nekome je odlicno. No ako ovakve, osnovne stvari tokom tih godina nisi skuzio, neces sigurno ni nakon ovog posta. Uzivaj ;)

I meni je tvoje djetinjasto, ja jedno ti drugo ja nisam napisao o ukusima to je apsolutno, dobro ti ne namećeš da je najbolji, jer ni nije ja volim kuriti one koji ga dižu u nebo a do jučer su to radili sa nokijom a sutra će tko zna sa kim ajd živio ti meni

bug caruje, um klade valja
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...
jumboY kaže...
Oldy kaže...

Hvala na komplimentu da sam dječurlija, da bio davno '70 -tih a kupuj ti što hoćeš

ali nas nemojte neki uvjeravati da je iphone naj kada se zna i vidi da nije tj. neki očito ne vide u tome je problem

ali velim kupuj ti što ti srce želi tvoj problem meni ni iz džepa ni u džep :)

Jedina prava cinjenica se nalazi u tvojoj zadnjoj recenici. A to dal si bio klinac 70ih ili pak 20ih je nevazno. Dapace, jos mi cudnije onda tvoje pisanje djetinjastih postova. Ne da mi se provjeravati dal si ti pisao ili ne, ali ocito si se nasao prozvanim.

I nitko te ne uvjerava da je iphone naj. Barem ja ne. Niti cu to ikad radit. Ako vec imas godina koliko imas, onda sasvim sigurno znas i da se ukusi razlikuju. Netko voli 5" ekran na mobitelima, meni osobno je to presmijesno. Da li pak to znaci da je 5 incha lose? Ne. To samo znaci da je meni lose. Nekome je odlicno. No ako ovakve, osnovne stvari tokom tih godina nisi skuzio, neces sigurno ni nakon ovog posta. Uzivaj ;)

I meni je tvoje djetinjasto, ja jedno ti drugo ja nisam napisao o ukusima to je apsolutno, i ja nigdje u citiranoj poruci nisam napisao ništa o velićini ekrana zašto izmišljaš i odgovaraš nešto sasvim deseto a citirao si me? dobro ti ne namećeš da je najbolji, jer ni nije ja volim kuriti one koji ga dižu u nebo a do jučer su to radili sa nokijom a sutra će tko zna sa kim ajd živio ti meni

13 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Bilo bi super imati 3,7 do 4 in. Retina Display, 4,6 in. je ipak puno, vise TabPhone nego Smatphone...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stiže veći iPhone?

Ja sumnjam da će raditi tako veliki skok u velićini odjednom...

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice