Svi kažu bonbon podrška na facebooku, e pa nije... imaju oni broj pa ih nazoveš isto ko i sve druge....
Imaju podršku 10/10!
je odlična je... sve riješe u roku odma...
Imaju oni podršku za one koji imaju beskonačno puno vremena i imaju volje i vremena kopati po odgovorima na Facebooku u potrazi za rješenjem svojeg problema. Forum im je isto koma, klinčadija koja bi se samo prepucavala.
Pogledaj kako oni rješavaju problem na Facebooku:
Korisnik (dalje K): jel mozete ukljucit gb prometa po 30 kn na br 0977xxxx
Bonbon (dalje B): sorry na čekanju tvoj post nam je bio pod skrivenim postovima pa nismo odma vidjeli :D trebamo još puk da bi ti mogli aktivirat paket.
K: Nezz puk al tek sam nadoplatio 40 kn!!!
B: stanje računa ? I kad je bila nadoplata prije ove od 40 kn i od kolko ?
K: Nezz mozda cca 80 kn zaboravio sam prije 2,3 tjedna
K: Ili 2 bona da bude 60 kn prije 2 tjedna
B: onbon oke.. ali ti nemaš pravo na popust. Ako se nadoplatiš bonom od 80 ili 160kn dobivaš pravo na aktivaicju 1 paketa u pola cjene. s tom nadoplatom od 80 kn si ostvario pravo na popust i iskoristio si ga. A nadoplatom od 40 kn ne ostvaruješ pravo na popust.
K: A ako nadoplatim jos jedan bon onda 40 kn?
K: Od 40 kn
B: moram biti u komadu od 80 ili 160 kn
K: Od koliko je gb prometa. 60 kn ajd onda cu sada nadoplatiti!!!!
B: kad se nadoplatiš javi nam se da ti aktiviramo paket.
I tako zapravo nisu ništa riješili.
A tebe molim da mi na Webu bonbon pronađeš gdje se spominje 50% popusta na pakete nakon što svoj račun doplatiš bonovima od 80 ili 160 kuna. Ja to nisam uspio pronaći (nisam se posebno ni trudio).

.i imali ovdje ko da napise nekaj pametnoga, osim ovih bonbona,ako vam se toliko svidaju poslat cu vam ja