Rekao bi, mozda se narod opametio, ali u našem slucaju: ostali su bez para!
(2011: http://www.bug.hr/vijesti/redovima-ipad-2/108500.aspx)
..al je zato sve veci i veci red (na zalost) pred "puckom kuhinjom"
Ajme, a ja baš uplatio ST50 za tu lovu, pojest ću se sad.. LOL
Nemam pametnijeg posla! :D
Jel onaj sex shop već duže vrijeme tamo? Prvi put vidim zahvaljujući BUG-u
Jel onaj sex shop već duže vrijeme tamo? Prvi put vidim zahvaljujući BUG-u
To su namjerno.
Sex Shop pored trgovine s Apple proizvodima.
U Sex shopu, najprodavaniji dilldo je u obliku Steve.
Pa si ti misli, zarade.
Onaj lik koji čita novine čeka da se otvori sex shop... :P
Jel onaj sex shop već duže vrijeme tamo?
Je li onaj iStyle već duže vrijeme tamo?
ma ne bi kupio ovo smece da mi zivot ovisi o tome...
Kroz prodaju iPada će se pokazati koliko su Hrvati siromašan narod
Stanite u red za Sex Shop haustor niže :D
Uzeo prije 10-tak dana u Sloveniji kad se kod nas još uvijek nije znalo ni kad dolazi otprilike niti kolike su cijene, a priče su bile 'polovicom godine'... Radnik u trgovini mi je rekao da je kupilo dosta ljudi iz Hrvatske. Dosta je relativan pojam, no onaj tko ga se tako jako zaželio sigurno se nije mogao načekat da logistika pusti novi iPad u Hrvatsku... Inače cijena je u Sloveniji za WiFi + 4G od 16Gb povoljnija za 50 Eura.
Nisu samo ostali bez para na kartici ili u novčaniku, več su mnogi ostali i bez stanova ili kuča itd zbog dugova ovisi kaj se več može uzet uglavnom u Hrvatskoj je banana do daske.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ja da za to sranje dam 4.000 ili 5.000 kn???? Pa za te pare rađe kupim računalo!
Bitch please--
Uzeo prije 10-tak dana u Sloveniji kad se kod nas još uvijek nije znalo ni kad dolazi otprilike niti kolike su cijene, a priče su bile 'polovicom godine'... Radnik u trgovini mi je rekao da je kupilo dosta ljudi iz Hrvatske. Dosta je relativan pojam, no onaj tko ga se tako jako zaželio sigurno se nije mogao načekat da logistika pusti novi iPad u Hrvatsku... Inače cijena je u Sloveniji za WiFi + 4G od 16Gb povoljnija za 50 Eura.
Ja ga isto uzeo vani, u Italiji, a mislim da je tako napravilo i gro ljudi koji su ga baš htjeli.
Nema iStyle eksluzivu, pa da bi bio red.Mogli ste ga kupit danas npr. u Linksu.
Nema iStyle eksluzivu
Nema narod para, u tome lezi pravi problem, ne u eksluzivi. :P
Nema iStyle eksluzivu
Nema narod para, u tome lezi pravi problem, ne u eksluzivi. :P
Imat ce ga sve manje.
krivo tumacite imanje-neimanje. mozda ljudi racionalnije percipiraju vrijednost necega i vrijeme u kojem zive.
za taj uredjaj imaju 200 štruca kruha, 50 kilograma svinjetine, 200 litara mlijeka i 200 kg šećera.
Dok kod nas proradi 4G s normalnim tarifama, izaći će iPad 4
Na iPadu će raditi 3G s teoretskih 42 mbita
krivo tumacite imanje-neimanje. mozda ljudi racionalnije percipiraju vrijednost necega i vrijeme u kojem zive.
za taj uredjaj imaju 200 štruca kruha, 50 kilograma svinjetine, 200 litara mlijeka i 200 kg šećera.
e jesi ga sad puka pa osta ziv...
Istina, to je cca 4000 kn hrane ali ne shvaćam što se želilo s tim reć, jer zna se da je bolje gladovat i imat tablet...
Istina, to je cca 4000 kn hrane ali ne shvaćam što se želilo s tim reć, jer zna se da je bolje gladovat i imat tablet...
mos ka oni kinez prodat bubreg pa kupit ipad...
Dok kod nas proradi 4G s normalnim tarifama, izaći će iPad 4
Na iPadu će raditi 3G s teoretskih 42 mbita
Ionak 4G koji podrzava novi iPad ne radi na nasim 4G mrezama zbog razlicitih frekvencija.
I frekvencija i samog standarda, ali ne radi na 4G u cijeloj europi a ne samo kod nas
inače makar su sredili fasadu bila je u očajnom stanju valjda zbog apple shopa valjda su i oni nešto keširali da ipak koliko toliko izgleda