u DM-a ce garant bit ova barbi edicija. "tu me cijene,tu kupujem,tu sam barbi virtualna ratnica"
u DM-a ce garant bit ova barbi edicija. "tu me cijene,tu kupujem,tu sam barbi virtualna ratnica"
Zašto bi ružičasta boja bila samo za žene?
Ja imam ružičastu košulju, a bogami muški je kroj.
na šta će to ličit iznutra, sve rozo a komponente npr crno plave O.o
Đizs, moram ići isprat zjenice od ove roze.
Znam par cura koje si gajmerice, ali cisto sumnjam da bi ijedna od njih kupila ovo
meni je bas super kuciste!
OK, inače imam prilično veliku toleranciju na boju kućišta u koje se smješta elektronika - mogu biti crna, siva, bijela, plava, zelena, narančasta, smeđa, žuta, pa čak ponekad i tamno ljubičasta... Ali ružičasta?
Znate onaj osjećaj kad vam dođe da nešto izbacite kroz prozor, spustite se na parking i još jedno 10 puta to nešto pregazite autom? E otprilike to.
Ima ljudi koji su napravili pre-order, evo lista:
ovo je kučište taman za pirata_HR
Kad sam vidio ovo kuciste postalo mi je tako lose da sad idem spavat.
trebalo je malo poradit na dudama,guzi, velikim rupama za cirkulaciju zraka..ali je zato boja fuj i bljak
OK, inače imam prilično veliku toleranciju na boju kućišta u koje se smješta elektronika - mogu biti crna, siva, bijela, plava, zelena, narančasta, smeđa, žuta, pa čak ponekad i tamno ljubičasta... Ali ružičasta?
Znate onaj osjećaj kad vam dođe da nešto izbacite kroz prozor, spustite se na parking i još jedno 10 puta to nešto pregazite autom? E otprilike to.
A da je corsair obojio kuciste u roze...
nekima se svidja al brate meni se povraca.
Ma odlično je kućište, but... will it blend?
fora je.onak ono dovedes komade u sobu vide to kuciste i pitaju te:pa ti si neki osjecajan tim?ja:da osjecajan,pazljiv,emotivan...
odma ti daju
fora je.onak ono dovedes komade u sobu vide to kuciste i pitaju te:pa ti si neki osjecajan tim?ja:da osjecajan,pazljiv,emotivan...
odma ti daju
Ili ti vele, cujes imam jednog super frenda za tebe....
Ahaha moja cura veli da su bar mogli i nekakve dijamantice stavit :)
ovo je kučište taman za pirata_HR
hahaha da, njemu bi ovo kuciste bas odgovaralo, ruzicaste boje kao i njegov omiljeni "Hello Kitty" znas da on to voli ^^
xD
OMG, Rozga edišn.