Zao mi je onih koji radi zivotnih prilika ili neke nesrece nisu mogli postic više, ali ti su ionako u promilima. Vecina takvih su u srednjoj / osnovnoj školi bili glavne face markirali, ništa ne radili, bili turbo navijači i slicne idiotarije i sada kad nemaju ništa bi ih trebo zalit?? Ajde molim te. To što se netko školuje godinama i godinama radi i sjedi ko budaletina uceci (ponekad nespavam par dana dok ostali vise po kavama i lade jaja) da postigne nešta u zivotu i izbori se za neke stvari, zato bi taj trebao trpit ovakve, blago rečeno, retardirane postove? I trpit iskompleksirane jadnike kao ti?
Ne znam sta radiš u zivotu ili sta ces radit. Ali volio bi da osjetiš na svojoj kozi nakon mukotrpnog rada i ulozenih para da ti neko u facu ispiše ovakav idiotski post ili kaze "zašto bi ti platio kad mogu imat besplatno" Zaista kakvih jadnika ima na ovom forumu to je sramota.....
Sto je najgore nisi ni dovoljno inteligentan da shvatis poantu Deusovog posta. Bolje suti jer ocito nista pametno u stanju nisi ni napisat. Ti ni ne shvacas o cemu se ovdje prica. Nisi nadišo najosnovnije zakljucke koje iznose neki ljudi u ovoj temi. I briga me za kartone i slicne stvari ne mogu vise citat ovakve proljeve dječurlije bez imalo odgoja i shvacanja nekih stvari....
potpuno si fulao kaj se tiče mene...al dobro...nije bitno...
začudio bi se kaj namjeravam radit u zivotu, i tu si fulao, ne markiram , i tu si fulao ,kaj se tice svih karakterisitika....
ok, sad kad sam pogledal kaj sam napisal, krivo mi je, deus, ja se ispričavam....
a kaj se tiče neshvačanja kaj drugi žele reći na ovu temu..pa cuj, nema se tu ni kaj previse za shvaćat.....
svi znamo da piraterija ne valjda, da je krađa, itd...ali.....(neću sad ic dalje, jer cete rec da nema ali, iako ima "ali" i u tvojem slučaju s tvojim autoCAD-om...
vjeruj mi, ak ne mozes naplatit to sto si radio, proizveo itd, onda si los biznismen, tak je to u ekonomiji...
a oko tvoje prve recenice se slazem, i oko druge u potpunosti....za boldano nezz kaj da ti velim, kaj sam ja kriv kaj je covjek izabrao upravo to kaj je...
jos jednom , isprika deuxu....