Prodaja igara u slobodnom padu

poruka: 214
|
čitano: 217.104
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prodaja igara u slobodnom padu".
17 godina
neaktivan
RE: Prodaja igara u slobodnom padu
mislav_01 kaže...

Zao mi je onih koji radi zivotnih prilika ili neke nesrece nisu mogli postic više, ali ti su ionako u promilima. Vecina takvih su u srednjoj / osnovnoj školi bili glavne face markirali, ništa ne radili, bili turbo navijači i slicne idiotarije i sada kad nemaju ništa bi ih trebo zalit?? Ajde molim te. To što se netko školuje godinama i godinama radi i sjedi ko budaletina uceci (ponekad nespavam par dana dok ostali vise po kavama i lade jaja) da postigne nešta u zivotu i izbori se za neke stvari, zato bi taj trebao trpit ovakve, blago rečeno, retardirane postove? I trpit iskompleksirane jadnike kao ti?

Ne znam sta radiš u zivotu ili sta ces radit. Ali volio bi da osjetiš na svojoj kozi nakon mukotrpnog rada i ulozenih para da ti neko u facu ispiše ovakav idiotski post ili kaze "zašto bi ti platio kad mogu imat besplatno" Zaista kakvih jadnika ima na ovom forumu to je sramota.....

Sto je najgore nisi ni dovoljno inteligentan da shvatis poantu Deusovog posta. Bolje suti jer ocito nista pametno u stanju nisi ni napisat. Ti ni ne shvacas o cemu se ovdje prica. Nisi nadišo najosnovnije zakljucke koje iznose neki ljudi u ovoj temi. I briga me za kartone i slicne stvari ne mogu vise citat ovakve proljeve dječurlije bez imalo odgoja i shvacanja nekih stvari....

potpuno si fulao kaj se tiče mene...al dobro...nije bitno...

začudio bi se kaj namjeravam  radit u zivotu, i tu si fulao, ne markiram , i tu si fulao ,kaj se tice svih karakterisitika....

ok, sad kad sam pogledal kaj sam napisal, krivo mi je, deus, ja se ispričavam....

a kaj se tiče neshvačanja kaj drugi žele reći na ovu temu..pa cuj, nema se tu ni kaj previse za shvaćat.....

svi znamo da piraterija ne valjda, da je krađa, itd...ali.....(neću sad ic dalje, jer cete rec da nema ali, iako ima "ali" i u tvojem slučaju s tvojim autoCAD-om...

vjeruj mi, ak ne mozes naplatit to sto si radio, proizveo itd, onda si los biznismen, tak je to u ekonomiji...

a oko  tvoje prve recenice se slazem, i oko druge u potpunosti....za boldano nezz kaj da ti velim, kaj sam ja kriv kaj je covjek izabrao upravo to kaj je...

jos jednom , isprika deuxu....

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 19:13 (angel of fire).
17 godina
neaktivan

Malo mi je smiješno da se na ovom forumu često dešava da mnogi ne skuže baš sarkazam i ironiju često. Istina, uvjetovano je inteligencijom, ali...

Svakako ima i onih koji skuže, ali se prave da nisu da bi ispali idioti i da im se ne zamjeri nedostatak argumenata i brljanje u prazno.

Mene to naprosto fascinira. To ću istražit za doktorat iz psihologije, moje druge ljubavi.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo, nemam se zasto uvrijediti, svatko ima pravo na svoje misljenje. Ja znam da je moje misljenje za mene ispravno - mogu si priustiti da si kupim igru-dvije mjesecno: odvajam si mjesecno budzet od 300, trenutno najvise koliko zelim izdvojiti jer moram platiti svoj stan, troskove, hranu, odjecu, ostaviti nesto na stranu za crne dane i ostale stvari na koje odrasli ljudi trose placu. Ako nesto kosta skuplje, stedim dva mjeseca i onda kupim. Ne zato jer ce me dodatnih 50-100 ubiti, nego iz principa - ne moram bas sve imat iste sekunde kad to pozelim, i to je prva i osnovna stvar koju bi svaki pirat morao nauciti.

Drugo, da je moje misljenje tako labilno da mi ga svatko tko se ne slaze sa mnom moze pomutiti, bio bi poprilicno jadan karakter, a ti se definitivno ne bi trebao ispricavati ako mislis da si u pravu - stani iza svojeg misljenja, ako vjerujes da je ispravno makar te svi napadali. Ugledaj se na Soloa kojeg zbog toga jako postujem. Ako nisi siguran da si u pravu, onda odustani od diskusije i pocni postavljati pitanja umjesto da argumentiras prazne argumente. Ispricavati se a ne misliti to, znaci da lazes, sto je puno gore nego imati povrsno misljenje o stvarima koje ne razumijes.

Trece, ako pomnije procitas sto sam napisao u vezi svoje place, vidjet ces da sam napisao "ovdje gdje jesam", sto ostavlja moje trenutno radno mjesto i prebivaliste neodredjenim, i definitivno nigdje nisam rekao da primam placu u kunama. Jedino sto sam rekao i sto odgovorno tvrdim je da poslovi koje sam nabrojao imaju vecu placu od mene, i da bi u zivotu DEFINITIVNO bolje prosao kao farmer: na svjezem zraku sam, uzgajam svoju hranu, stvaram nesto svoje, ne unistavam ledja, ne unistavam oci, nemam managera koji mi dahce za vratom jer nikad nije zadovoljan rokovima i ne razumije da nisam odradio vise posla ako sam otkucao vise linija koda. Ali sta da kazem :-) Programiranje me fascinira, odlucio sam se za to i to je moj zivot - kad ustedim dovoljno da si kupim farmu i vratim se natrag u Istru, postat cu farmer i hobi programer. Do tada, iznajmljujem svoj mozak i zivce ljudima koji mi daju novac za to, a oni me tretiraju kako im pukne. Prava prostitutka :-) I jos da nesto dodam: radio sam i kao izbacivac, i kao manuelni radnik u pilani, i kao konobar, i na gradjevini kao katica za sve (i to NISU svi poslovi koje sam radio da zaradim da bi mogao biti samostalan)  tako da jako dobro znam sto znaci zasukati rukave i pjevati na 40 stupnjeva. U prekrasnoj Hrvatskoj ako nemas 3 faxa i doktorat, 20 godina radnog iskustva, 18 godina starosti, aseksualan si i impotentan - neces dobiti posao u struci, a mozda ni tada. Dobit ce ga od kunjadine sestre tetak ki im prijatelja ca ima malog koji zna s kompjuterima i zna sve po taj internet i upada u pentagon.

Definitivno vidim da si jako mlad po tvojim postovima, naucit ces s vremenom sto znaci zaradjivati svoj kruh, pa kad dodjes do toga sjeti se sta su ti neki ljudi pricali o kradji softwarea i sjeti se da nas ima dosta koji na taj nacin zaradjujemo.

P.S. The cake is a lie!!! Nemoj postat gamedev!!!

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 23:04 (Deus ex machina).

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Prodaja igara u slobodnom padu

M_dipl, nije sarkazam. Uz određene razlike (koje su piece of cake) mislim da bi jedno neobrađeno područje, koje proučavam već 7 godina, moglo biti interesantan udžbenik. Sociološke karakteristike virtualnih zajednica i psihologija pojedinca u virtualnim zajednicama su itekako interesantno ponašanje sa hrpom obrazaca, modela, situacija. Laganje samom sebi, drugima, trolanje, sukobi, prepirke, reakcije, lažna predstavljanja, provociranja, hvalisanje... sve to ima itekako interesantne karakteristike.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice