a kakvo je stanje sa europskim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oni ih jedu ko ja zvakace gume..sta je njima izdat toliko novca, a i kod njih su dosta polvniji..:)
Samo napred smartphone-i :D
Bilo bi dobro znati koja je razlika izmedju SmartPhonea i obicnog telefona. Danas 99% telefona ima kalendar, MP3 player (radio), moze na Internet i tak to. Dal to znaci da su SmartPhoneovi?
Ako nema OS, nije smartphone :)
Ako moze stati u dzep, nije smart phone ;)
Bilo bi dobro znati koja je razlika izmedju SmartPhonea i obicnog telefona.
Velika. Telefon je telefon s više ili manje funkcija, SmartPhone je ručno računalo na koje možeš i telefonirati ako baš hoćeš.
kod nas je vjerovatno isto udio pametnik nekih desetak posto ,a na bugovom forumu je udio 90 %
Ako moze stati u dzep, nije smart phone ;)
a sto je sa lg minijem
Nisam fan tih novih mobitela. Sve se svodi na potrošnju internet prometa... A kako je to abnormalno skupo za mobitele onda nemamo o čemu pričati.
Ako čovjek isključi vezu na net ti su mobiteli za ništa.
Ako nema os nije nista ;)
Nisam fan tih novih mobitela. Sve se svodi na potrošnju internet prometa... A kako je to abnormalno skupo za mobitele onda nemamo o čemu pričati.
Ako čovjek isključi vezu na net ti su mobiteli za ništa.
Abnormalno skupo? Ja 500 MB placam oko 7 EUR-a a to je vise nego dovoljno za youtube, forum i masu drugih stvari. Plus sto koristim wifi u kaficima, na poslu, kuci....
Ima se ima se a, ima se ima se štedi se.. samo ti štedi draga ja volm svoju kunu držat na 50g starom upišanom kauču