Heh..idealno za zlocestu stranicu...pocinje se sa 500 gb...ALI JE MAXIMUM 5 GB.... helloooooo... pa niste novinari 24 sata da pisete bedastoce :))))
Kaj ne radi sa SD karticama?? uredno utaknuo SD karticu u citac i sve ok dobio već 2G
Ne vidim gdje je problem u tim megabajtima i gigabajtima u tekstu? Možda je urednik popravio ako je greškom pisalo GB uz 500... :)
Inače, SD kartice navodno ne rade sukladno izjavama ekipe iz Dropboxa pa nismo ni pokušavali. Ako sada rade, još bolje i lakše.
Moj fotić stalno prijavljuje "Go out and take some more photos" :\
Odradio na I9001 radi ko urica. :)
Pitanje/problem
Sa laptopa sam kopirao oko 3gb slika i na sd karticu isto toliko...
Kada sam ih importao nisam dobio ništa već mi se samo popunjava kapacitet dropboxa :S
Kakva je fora s time?
Jel ima nekih problema s importom USB-a / SD-a
Da li moram sačekati da se uploada pa tek onda dobijem ili?
Hmm, a jesi li SD karticu stavio u uređaj pa kopirao ili direktno? Navodno ne radi direktno.
Hmm, a jesi li SD karticu stavio u uređaj pa kopirao ili direktno? Navodno ne radi direktno.
Pošto su slike na drugom laptopu bilo je ovako:
Drugi laptop -> SD -> Dropbox
Drugi Laptop -> USB -> Dropbox
ali kada sam recimo direktno s mobitela prebacio nešto sitno slika radio je uredno :/
Pa sad nemam pojma što napraviti...
Ova akcija je i mene ponukala da (napokon) otvorim račun na DropBoxu.
Pa me kao n00ba zanima kako na laki način ostvariti tu kvotu od 4,5GB podataka? Da idem fotkati sva živo, trebalo bi mi oko tisuću i pol fotografija, a toliko za ufotkati fakat nemam živaca.
Nadalje, do kada traje ta akcija sa poklanjanjem prostora?
Pošto su slike na drugom laptopu bilo je ovako:
Drugi laptop -> SD -> Dropbox
Drugi Laptop -> USB -> Dropbox
ali kada sam recimo direktno s mobitela prebacio nešto sitno slika radio je uredno :/
Pa sad nemam pojma što napraviti...
Mah... Nema podrške na linuxu... i sad sam bezveze uploadao 5 GB slika...
Meni je prošlo s memorijske kartice. Umetnuo sam Compact Flash memorijsku karticu u čitač, pojavio se onaj dijalog, odabrao uvoz slika u Dropbox i kad je završio (bilo je tama nekih petstotinjak MB - koje je nagurao u Camera Uploads) obavijestio me da mi je povećao kvotu za 500 MB, na 4,5 GB. Sad se uploada druga runda, nekih preko gigabajt.
Edit: Evo, došlo do 5 GB.
ja vec imam 4.5 GB, tako da mislim da nema potrebe se gnjavit sa još 500 MB
pozovete prijatelje na dropbox, i eto ti 500 MB samo tako
Može biti s PC-a, ali se mora koristiti nova beta verzija klijenta za Windowse.
Moram probati SD i sam pa javim jel' radi.
Dropbox mora se skinuti beta verzija http://forums.dropbox.com/topic.php?id=53104
Kao sto rekoh meni prošlo sa citaca SD kartica bez problema dobio 2G.
Kad sam ustekao karticu nije mi se automatski otvorila ali sam otisao ma My Computer i desni klik na sd karticu pa auto play i na dropbox
Meni pak upload preko SD kartice ne radi, stavim u utor na lapu, pokrenem autoplay i nema mi te opcije "import...", sad moram samo preko moba...hehe
p.s. ak nekome nije vazno koji je servis, box.net nudi 50GB onome tko kreira racun koristenjem pametnog telefona marke Sony Ericsson...
www.skydrive.com. 25 GB. Nikakvi uploadi, moljenje pred ikonom i paljenje svijeća. Svakom odma sve čim otvori account. Mislim, koja je svrha tog DropBox-a sa tim mizernim dostupnim prostorom i glupostima s navlačenjem korisnika?
Radi i preko običnog USB sticka. Dropbox prepoznao serije na njemu indexirao 4 fajla i izbacio "Good news u have 4.8GB". :)
Mislim, koja je svrha tog DropBox-a
savrsenstvo syncanja. stvar je u finesama. sve drugo je grezi storage. jedini konkurent mu je sugarsync.
dobro sam ga istestirao zadnju godinu dana. radi perfektno...imaju dobar mobilni app,samo se treba malo naviknut.
imam 11gb DB-a, bilo bi nehigijenski jos ugrabit 5gb :))
www.skydrive.com. 25 GB. Nikakvi uploadi, moljenje pred ikonom i paljenje svijeća. Svakom odma sve čim otvori account. Mislim, koja je svrha tog DropBox-a sa tim mizernim dostupnim prostorom i glupostima s navlačenjem korisnika?
kako na skydriveu složiš automatsku lokalnu sinkronizaciju foldera - ne web pristup (to imam i na svom web serveru)? pokušao sam pronaći.
kako na skydriveu složiš automatsku lokalnu sinkronizaciju foldera - ne web pristup (to imam i na svom web serveru)? pokušao sam pronaći.
Imas za skinut Windows Live Mesh. Sync-a 5GB podataka (koji se, ako se ne varam, ne ubrajaju u ovih 25GB :D)
Imas za skinut Windows Live Mesh. Sync-a 5GB podataka (koji se, ako se ne varam, ne ubrajaju u ovih 25GB :D)
pretpostavljam da ne synca Linux i Android? Jer onda niš.
Koliko znam za android nema oriđiđi aplikacije od MS-a, za iOS ima. A sto se tice linuxa: ubuntu one?
Da se pise o njima, to je jedino logicno objasnjenje.
Jer sutra ce dati korisnicima jos dodatnih 2345MB, svaki sat po 5MB za svaki sat u kojem uploadaju nesto novo.
I bit ce vijest posvuda.
Jer sutra ce dati korisnicima jos dodatnih 2345MB, svaki sat po 5MB za svaki sat u kojem uploadaju nesto novo.
I bit ce vijest posvuda.
to je istina, ali isto tako skydrive može davati 1500 TB i nije konkurencija dropboxu. jer je to običan webstore.
I bit ce vijest posvuda.
to je istina, ali isto tako skydrive može davati 1500 TB i nije konkurencija dropboxu. jer je to običan webstore.
web trgovina?!
mozes li malo pojasniti sto mislis s tim webstore?
web trgovina?!
"store" može značiti i spremište
Da li je na dropbox-u moguće nekome dali link cijelog foldera, a ne samo jednog filea?
web trgovina?!
"store" može značiti i spremište
Da li je na dropbox-u moguće nekome dali link cijelog foldera, a ne samo jednog filea?
Naravno, sheras cijeli folder i das mu link do njega, i sta god budes stavljao u folder, korisnik ce moci vidjeti i skinuti..