PEAS - Digitalni asistent za ispite

poruka: 4
|
čitano: 1.284
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PEAS - Digitalni asistent za ispite".
15 godina

Ako nisu ugradili trojanca koji šalje ispitna pitanja zainteresiranim studentima onda su uvlakačke izdajice

Potpis!
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Nekužim svrhu ove aplikacije kada već duže vrijeme postoje servisi poput moodla ili loomena gdje profesor isto napravi bazu pitanja te studenti testove riješavaju u "oblaku". Također se sustavu može pristupiti putem smartfona...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PEAS - Digitalni asistent za ispite
Zale kaže...

Nekužim svrhu ove aplikacije kada već duže vrijeme postoje servisi poput moodla ili loomena gdje profesor isto napravi bazu pitanja te studenti testove riješavaju u "oblaku". Također se sustavu može pristupiti putem smartfona...

Zato što profesore nije briga i lakše im je sve raditi na klasičan način. Usput, čuo sam od drugih studenata da ispiti preko Moodlea nisu baš predobro koncipirani i izvedeni.

But where did he come from, this fleck of spite in an abandoned paradise?
13 godina
neaktivan
Re: PEAS - Digitalni asistent za ispite

Zato što za ispit na moodle-u za 200 studenata treba 200 računala, a i studentima je puno lakše varat dok su skriveni iza monitora. A kad bi se ispit pisao direktno na mobitelu, to je isto teško za kontrolirati dok toliki broj studenata odjednom prčka po mobitelu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice