PayPal otpušta

poruka: 4
|
čitano: 1.544
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "PayPal otpušta".
15 godina
neaktivan
PayPal otpušta

Toliko o tome.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PayPal otpušta

Mene u ovoj vijesti najviše čudi što nije više ljudi prihvatilo američko radno mjesto.

One, two! One, two! And through and through The vorpal blade went snicker-snack! He left it dead, and with its head He went galumphing back.
17 godina
neaktivan
TRBUHozborac kaže...

Mene u ovoj vijesti najviše čudi što nije više ljudi prihvatilo američko radno mjesto.

Nije lako spremiti kofer i otići ako imaš obitelj. Znaš ono: ženu/supruga, djecu koja idu u školu, itd.

Je.en je razdvojen život. Pitaj svakog tko ga je okusio.

A, što se tiče zatvaranja radnih mjesta u HR. Naravno, skupa država.

Npr., samo jedan primjer: za isplatit plaću zaposlenome, potrebno je zaraditi gotovo još jednu cijelu plaću na ime doprinosa. A, gdje su i ostali izdaci.

Zakon o radu da i ne spominjemo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 3:06 (Karabaja).
14 godina
neaktivan
Karabaja kaže...
TRBUHozborac kaže...

Nije lako spremiti kofer i otići ako imaš obitelj. Znaš ono: ženu/supruga, djecu koja idu u školu, itd.

Je.en je razdvojen život. Pitaj svakog tko ga je okusio.

A, što se tiče zatvaranja radnih mjesta u HR. Naravno, skupa država.

Npr., samo jedan primjer: za isplatit plaću zaposlenome, potrebno je zaraditi gotovo još jednu cijelu plaću na ime doprinosa. A, gdje su i ostali izdaci.

Zakon o radu da i ne spominjemo.

Rep.hr je napisao glupost, Bug prenijeo...

Članak nema veze sa istinom. Puno više ljudi je htjelo @USA...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice