Treba to probati. Nakon instalacije obavezno pozdraviti Velikog vođu, pošto sigurno ima backdoor pomoću kog kontroliraju partijske poslušnike.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesu li vlasti Sjeverne Koreje dozvolile skidanje Red Stara 3.0 s torrenta ili bug.hr podržava piratluk?
Nadam se da je Red Star zaista besplatan jer bi u protivnom postavljanje linka za download OS-a bilo grubo kršenje pravila Bug foruma od samog Buga.
A da prestanete ponavljati glupost za koju nema dokaza...
NK je mogla hakirati sony isto kao i island i Pakistan...
hoće li se napokon isplatiti desetljeća učenja korejskog?
Operativni sustav nema ništa posebnog, možete ga pogledati na youtubeu
ukratko isto kao i svaki linux, samo su zaposlili programere koji su se igrali fontovima, wallpaperima i ostalim sitnim postavkama a sve ostalo je isto kao svaka druga linux distribucija.
E sad netko je pitao dali se krši licenca sto je bug.hr objavio mjesto di se može skinuti . Ja mislim da ne, jer je riječ o slobodnom kodu, nebi ga oni smijeli zatvarati. A i ako ga zatvore, oni bi kršili GNU licencu.
Ja ovu distribuciju nebi instalirao na svoj kompjutor, zato jer mogu imati skriven backdoor ili neki dio koda koji njima šalje izvještaj o korisniku i njegovim navikama, ali to tek treba provjeriti dail su nešto takvo ubacili.
E sad da sam netko bitan u appleu iztužio bih ih za sve što mogu, filozofija im je zatvoriti se od svih ali bi ipak krali od drugih.