OS X na korejski način

poruka: 7
|
čitano: 2.013
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OS X na korejski način".
16 godina
OS X na korejski način

Treba to probati. Nakon instalacije obavezno pozdraviti Velikog vođu, pošto sigurno ima backdoor pomoću kog kontroliraju partijske poslušnike.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 12:55 (uss).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OS X na korejski način

Jesu li vlasti Sjeverne Koreje dozvolile skidanje Red Stara 3.0 s torrenta ili bug.hr podržava piratluk?

Nadam se da je Red Star zaista besplatan jer bi u protivnom postavljanje linka za download OS-a bilo grubo kršenje pravila Bug foruma od samog Buga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OS X na korejski način

A da prestanete ponavljati glupost za koju nema dokaza...

NK je mogla hakirati sony isto kao i island i Pakistan...

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
OS X na korejski način

hoće li se napokon isplatiti desetljeća učenja korejskog? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: OS X na korejski način

Operativni sustav nema ništa posebnog, možete ga pogledati na youtubeu 

ukratko isto kao i svaki linux, samo su zaposlili programere koji su se igrali fontovima, wallpaperima i ostalim sitnim postavkama a sve ostalo je isto kao svaka druga linux distribucija.

E sad netko je pitao dali se krši licenca sto je bug.hr objavio mjesto di se može skinuti . Ja mislim da ne, jer je riječ o slobodnom kodu, nebi ga oni smijeli zatvarati. A i ako ga zatvore, oni bi kršili GNU licencu. 

Ja ovu distribuciju nebi instalirao na svoj kompjutor, zato jer mogu imati skriven backdoor ili neki dio koda koji njima šalje izvještaj o korisniku i njegovim navikama, ali to tek treba provjeriti dail su nešto takvo ubacili. 

16 godina
neaktivan
OS X na korejski način
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
OS X na korejski način

E sad da sam netko bitan u appleu iztužio bih ih za sve što mogu, filozofija im je zatvoriti se od svih ali bi ipak krali od drugih. 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8 - Dell Venue pro 8 i Xperia Z1 Compact
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice