Opera Next

poruka: 92
|
čitano: 20.770
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Opera Next".
13 godina
Re: Opera Next
Marko :D kaže...
Oldy kaže...

Isto.

LOL. Pa logično je. HTML5 Test ne ovisi o operativnom sistemu nego o web-pregledniku.

Integriraju oni jos to sto fali. Prakticki je to chrome 28 engine..tako da...opera == chrome

ja
17 godina
neaktivan
Opera Next

I dalje mi Opera 12.15 uz Opera Metro temu izgleda ljepse

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Inače mail klijent će biti izdan kao samostalna aplikacija.

Pa već je izdan. Koristim ga i poprilično sam zadovoljan.

Opera email standalone Opera email standalone
arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 18:32 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan
Opera Next

Kako updateat Next? Mislim da sam negdje pročitao da je došao novi update. Ništa, nema updatea. Sorry

I nema Run/Save kad se skida? Jebiga Opera, jedne od najkorisnijih stvari nema...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 19:40 (chutac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Opera Next

Doći će. Ovo je tek beta.

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
13 godina
chutac kaže...

Kako updateat Next? Mislim da sam negdje pročitao da je došao novi update. Ništa, nema updatea. Sorry

I nema Run/Save kad se skida? Jebiga Opera, jedne od najkorisnijih stvari nema...

http://my.opera.com/desktopteam/blog/

Ma nema tu pola stvari..Bude vec doslo. Ali da ce biti nesto nalik na 12.15 (tj..operin identitet..) to nema sanse vise.

ja
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
chutac kaže...

http://my.opera.com/desktopteam/blog/

Ma nema tu pola stvari..Bude vec doslo. Ali da ce biti nesto nalik na 12.15 (tj..operin identitet..) to nema sanse vise.

Uništili su najbolji browser. Jedini koji je imao sve, a funkcionirao je besprijekorno.

15 godina
chutac kaže...

Uništili su najbolji browser. Jedini koji je imao sve, a funkcionirao je besprijekorno.

To besprijekorno je pomalo dvojbeno. Na podosta stranica je bilo problema sa pravilnim učitavanjem.

Swedish latin super funk.
13 godina
protjeran
Opera Next

Presto ima odredjenih problema sa js-om, istina. No unatoc tome opera nudi uvjerljivo najbolju customizaciju i funkcionalnost. Neke od operinih stock funkcija ne mogu naci u drugim browserima cak ni preko extenzija, dok i neke operine extenzije nemaju svog ekvivalenta kod drugih browsera.

Ukoliko to uniste radi 'chromizacije' opere, onda nek ide sve k vragu :(

8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

Ja nevidim nikakve potrebe za tim što rade ako ovako ostane izgubit će i nas postotno malo koji smo na Operi a kamoli da će dobiti nekoga novog. :)

bug caruje, um klade valja

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Opera Next

Danas izasao novi update. Pri pokretanju ti ponudi da ti prebaci citav profil sa stare verzije Opere (Presto). Ima u meniu dodana opcija nedavno izgasenih tabova.

Mogu reci da je dobra ova opcija pravljenja foldera u Speed Dial-u. Ima i opcija da prebacis i Bookmarke iz stare verzije, sa opcijom Bookmark importer. Samo mi glupo sto ti ih moze jedino prebaciti na Speed Dial. Previse mi je da sve Bookmarke prebacim na Speed Dial, bez obzira na foldere. Trebali su ponuditi i prebacivanje u Stash. Ali ipak bi najbolje bilo da naprave kao na staroj verziji.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja samo čekam finalnu verziju {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 11:43 (Marko :D).
13 godina
neaktivan
Opera Next

Novi update. Brze ucitavanje speed dial-a i jos neke sitnice. I sad se moze odrediti defaultni search u adresnoj traci, ali samo izmedju vec ponudjenih search-eva. Ne moze se jos ubaciti search po zelji.

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/06/12/like-a-breath-of-fresh-air

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opera Next

A mene tukca čovječe ne mogu nači gdje da smanjim unose na speeddialu? Imam ih dosta sad mi ne odgovara ovako po 4 u redu samo. 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sam se updatea i napokon ponudio da povuče sve postavke i tabove iz stare Opere.

Dobar ovaj Chrome 2 :)

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
16 godina
neaktivan
Opera Next

A možda i je dobar samo što ja imam 60 unosa na speeddialu uz ove ogromne slike samo 4 u redu ne odgovara mi nikako a za smanjiti ili ne znam ili nema.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Opera Next

Izašla je finalna inačica Opere 15:

http://www.opera.com/computer/

Srećom, Operu 12.xx će još neko vrijeme ažurirati i održavati na životu, budući da u Operi 15 i dalje nedostaje cijeli niz stvari na koje su Operini korisnici navikli.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 10:07 (klimama).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
klimama kaže...

Srećom, Operu 12.xx će još neko vrijeme ažurirati i održavati na životu, budući da u Operi 15 i dalje nedostaje cijeli niz stvari na koje su Operini korisnici navikli.

Presmijesno. Dobili smo jos jedan Chrome/Safari/whatever. A realno, prave alternative 'pravoj' Operi (mislim naravno na verziju 12) nema. Jedini pravi 'internet kit' a ne samo browser. Sramota sta napravise od Opere :(

16 godina
jumboY kaže...
klimama kaže...

Presmijesno. Dobili smo jos jedan Chrome/Safari/whatever. A realno, prave alternative 'pravoj' Operi (mislim naravno na verziju 12) nema. Jedini pravi 'internet kit' a ne samo browser. Sramota sta napravise od Opere :(

Ne razumijem zasto to rade... Katastrofa :(

13 godina
neaktivan
Opera Next

Izasla Opera Next 16. Novost je da je ubacen opera:flags. Ima raznih eksperimenata koji se mogu ukljuciti.

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/07/19/opera-next-16

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Opera Next

Za O16 su obecali tabstacking, tab pinning i sve ove novotarije koje sada obecavaju za verziju 17. No nema veze, barem ce ovim rapidnim povecanjem verzija ubrzo sustici chrome i ff :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Opera Next

Ne mogu ih sustici, jer idu istim tempom.{#} Mogu samo ostati na istom rastojanju. Barem sto se tice broja verzije.

Nisam ja nigdje procitao nikakva obecanja. Samo su rekli da im je prioritet ubaciti bookmarke, nakon mnogih kritika korisnika. A ni to im nije bilo u planu. Kontali su sve te dodatne opcije ostaviti za ekstenzije. Ipak slusaju korisnike.

Na ovoj verziji 16 ima flag za sinhronizaciju, ali jos ne radi. Nije ovo konacna verzija. Ko zna sta ce jos ubaciti. Ali kao sto rekose, vec za nekoliko sedmica 16-ka ide u stabilnu, 17-ka ide u Next, pa bice i taj developer na 18 i td...

http://i.imgur.com/5Ftf5Qp.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:20 (Bilal).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Opera Next

Imam OPeru 15 zanima me šta moram na njoj kliknut .Gdje da odem da mi je nadogradi na Opera 16 .Da nemoram ponovno preuzimati . 
 Ako netk ozna neka neka obajsni. 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Sam se updatea i napokon ponudio da povuče sve postavke i tabove iz stare Opere.

Dobar ovaj Chrome 2 :)

Daleko je Chrome od Opere. Imao Operu 11-12 sada 15 I svaka mi je stranice otvarala prije nego Chrome. 

16 godina
neaktivan
Opera Next

Nadam se da ce nova opera imat "block content" i "edit site preferences", jedna od brojnih funkcija koje mi fale :(

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
neznamja99X kaže...

Imam OPeru 15 zanima me šta moram na njoj kliknut .Gdje da odem da mi je nadogradi na Opera 16 .Da nemoram ponovno preuzimati . 
 Ako netk ozna neka neka obajsni. 

Opera 16 je na Next (beta) kanalu i instalira se u drugi folder, tako da moze raditi paralelno sa stabilnom, koja je trenutno 15. Kada 16 predje u stabilnu, samo ce ti se nadogradit.

Cekam Developer verziju 17. Vec je trebala izaci. A i oni su uglavnom bili na odmoru pa malo zaostaju. U 17 bi trebalo puno novih (starih) funkcija doci.

17 godina
neaktivan
Opera Next

Nisam baš pratio što se događa s Operom Next od izaska pa nadalje.

Jel se isplati prebacivati sa 12.15 na next?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Nisam baš pratio što se događa s Operom Next od izaska pa nadalje.

Jel se isplati prebacivati sa 12.15 na next?

Još ne

Taman sam skinuo 16 i i dalje joj fali Operino sučelje.

Da ne spominjem geste i raznorazne stvarčice koje samo Opera ima.

12 godina
protjeran
Zaratustra kaže...

Katatrofa. Od moćnog browsera sa milion korisnih opcija napravili  totalno zaglupljen browser sa tuđim enginom. Zašto bi ovo itko koristio, a ne originalni chromium? Žalosno, nakon toliko godina koištenja Opere (još od verzije 5.0) razmišljam o mijenjanju browsera..

Zato što ima jednostavniju instalciju od Chromea. Ja npr kada hoću preuzet Chrome prvo mi skine Chrome instalcijski program od nekih 795 kb Onda odam u dokumentne otvorim ga. I onda mi zapoćne instalcija Chromea .Al samo AKO SAM SPOJEN NA INTEERNET! Par puta mi se tako desilo da krenem instalirat Chrome dođem do pola il pred kraj . Nestane signala il padne brzina na par kb /s i sve mi propadne. A kad imam ogrničeni paket od 300MB/ na dan onda mi to smeta.  
Dok kada preuzimam Operu . Ako to radim preko Avanta kada vidim da mi brzina opada . Mogu zaustavit preuzimanje i kada se za par sekundi brzina podigne nastavim preuzimanje. Kada preuzmem OPeru preuzmem odmah svih 30ak MB. 
Odem u dokumenete (dovland -preuzimanja) otvorim je i istaliram bez da sam spojen na internet. Znači kada sam preuzeo OPERU mogu slobodno raskinut internet vezu izvadit USB Styck . I instalirati je. A kod Chromea to nemogu. 
Onda meni sada i ova OPera sa chromoevim engineom stranice otvra prije brže nego sam chrome. Na chroem mi se mnogo puta znalo desit da mi stranice otvara sporije od Opere. Da mi malo malo izbaci poruku " Chrome nemože otvrit stranicu .....probajte ovo ono itd" I što god probao ništa nije palilo. Čak mi se dešavalo da mi .Gmail google+ (koji su isto od googla) prije otvori Opera i Firefox NEgo sam Chrome. 
Mnei lično je Chroeme preizvika browser . Nebih ga nikom preporučio .  

12 godina
protjeran
Bilal kaže...
neznamja99X kaže...

Ako netko zna neka neka obajsni. 

Opera 16 je na Next (beta) kanalu i instalira se u drugi folder, tako da moze raditi paralelno sa stabilnom, koja je trenutno 15. Kada 16 predje u stabilnu, samo ce ti se nadogradit.

Cekam Developer verziju 17. Vec je trebala izaci. A i oni su uglavnom bili na odmoru pa malo zaostaju. U 17 bi trebalo puno novih (starih) funkcija doci.

Hvala .  Znaći samo čekam i Opera radi za mene .To mi se sviđa. Nema potrebe da potrošim MB za instalciju OPere16 več se sama nadogradi.  Ma  i ova 15 mi je super! Stranice mi otvara brže od Firefoxa Comoda .

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice