Održani KulenDayzi zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 4.098
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Održani KulenDayzi".
17 godina
Održani KulenDayzi

A kulen se nije jeo? :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Održani KulenDayzi

Joooj jadnog li clanka...

Bilo je jos nekih predavaca koji su svoje predavanje odrzali 2 puta, iako su trebali samo jednom. Zasto ste istaknuli bas Trajkovskog?

Nothing is true, everything is permitted...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Održani KulenDayzi

LoL @ KulenDayz

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Održani KulenDayzi

Ne kužim KulenDayzi, prvo ovo je totalno nepismeno, da se malo dotaknemo engleskog, ne Dayzi, nego Dasys.

Neželim biti licemjeran jer i ja nepišem gramatički netočno na Hrvatskom, ali engleski pravopis se baš i nemože

sam tak mijenjati.

Nego kakve veze ima kulen s nekom konferencijom, kaj se sad konferencije

imenuju po hrani koja se jede na njoj, možda če se sljedeče godine

zvati PršutDays, ako se bude održavalo u Dalmaciji.

Da orginalne igre koštaju 50Kn, nitko nebi skidao piratske.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 16:54 (mint-user).

0 9 hvala 0
17 godina
RE: Održani KulenDayzi
mint-user kaže...

Ne kužim KulenDayzi, prvo ovo je totalno nepismeno, da se malo dotaknemo engleskog, ne Dayzi, nego Dasys.

Neželim biti licemjeran jer i ja nepišem gramatički netočno na Hrvatskom, ali engleski pravopis se baš i nemože

sam tak mijenjati.

je li to ljubomora linux zajednice???
zasto se toliko zivciras? organiziraj ti svoju konferenciju pa je nazovi kako zelis... ovo je bilo domisljato i simpaticno...
16 godina
neaktivan
sasa kaže...
mint-user kaže...

sam tak mijenjati.

zasto se toliko zivciras? organiziraj ti svoju konferenciju pa je nazovi kako zelis... ovo je bilo domisljato i simpaticno...
Neznam na kaj treba biti ljubomorna Linux zajdnica i ja. To kaj neplačamo operacijski sistem 2000kn i neruši se
svakih 5 min i to kaj nemamo famozni BSOD, nemoramo plačati anti-virusne programe i ostalo sranje za zaštitu,
čisšenje i ubrzavanje sistema. Misli da nemamo biti na kaj ljubomorni.
Da orginalne igre koštaju 50Kn, nitko nebi skidao piratske.
17 godina
mint-user kaže...
sasa kaže...
mint-user kaže...

sam tak mijenjati.

Neznam na kaj treba biti ljubomorna Linux zajdnica i ja. To kaj neplačamo operacijski sistem 2000kn i neruši se
svakih 5 min i to kaj nemamo famozni BSOD, nemoramo plačati anti-virusne programe i ostalo sranje za zaštitu,
 ali ostavljaš dojam kao da se osjećaš ugroženo od strane windowsa i korisnika windowsa...
Dolje Matija Gubc
17 godina
mint-user kaže...

kad se već ispravlja ono što se ne bi trebalo ispravljati: DASYS?
Gramatika hrvatskoga jezika nalaže da imena (nečega) ne moraju odgovarati gramatičkim pravilima jer su - imena!
tako da ako hoćeš nazvati konferenciju ujbercajtugdejs, ispravno je jer je autor tako zamislio, a nije ispravno brati tertinčice po likvadi već je ispravno brati tratinčice po livadi... i moju sam nazvao tertufinčica.... i to je točno
Dolje Matija Gubc
17 godina
neaktivan

hahahaha. zakon. Bravo franjo. Inace, ideja za ime je skroz ok. steta kaj uvijek netko ugrozen mora komentirati.

I da, ne bi imao nista protiv prsutDayza....

Dapace i dapile

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
mint-user kaže...
sasa kaže...
mint-user kaže...

sam tak mijenjati.

Joooj sad si ispao jako smjesan. Stvar je u tome da se KulenDayzi odrzavaju u otrpilike isto vrijeme kada i (kao sto svaki slavonac zna) "dozrjeva" kulen, tj. postaje dobar za jelo. A tvoju pravopisnu primjedbu necu komentirat jer je smjesna...
I ja mislim da bi trebali bit ljubomorni jer imate polu OS, ali ostavimo se toga za sada. Joooj sad sam ti s ovim digo zivac, priznaj. xD
17 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

A kulen se nije jeo? :D

Kolko se sjecam, prosle godine su svi uzvanici dobili po jednu krisku (snitu, fetu, "slice" kako god ocete...) kulena zapakovanu u "vakumiranu" plastiku, ali se i naveliko tamo jeo. xD
16 godina
neaktivan

Heh, kao autor imena KulenDayz mozda bi se mogao napomenuti da vrlo dobro znam napraviti plural od Day, a da je naziv namjerno tako odabran da bi se istaknula neformalnost eventa i razlika od WinDays. Dakle, nismo poslovno-tehnoloska konferencija kao WinDays nego trodnevna tehnoloska community konferencija koja je organizirana potpuno volonterski bez ikakvog marketing BS i bez kotizacije (sa besplatnom klopom!).

Zasto Kulen? Pa jednostavno je brand Slavonije koji su svi prepoznali, lako pamtljiv i dobra fora (logo, suveniri, ....).

I dodatni stos je KulenDayz = Cool'n'dayz

A sto se tice PrsutDays-a: pa zapravo je kick-off sastanak vec odrzan jucer uz fish-paprikas u Baranji, radno ime je SrdeleDayz (autenticnije nego PrsutDayz, premda prsut zvuci bolje)...

17 godina
neaktivan
bernard kaže...

Heh, kao autor imena KulenDayz mozda bi se mogao napomenuti da vrlo dobro znam napraviti plural od Day, a da je naziv namjerno tako odabran da bi se istaknula neformalnost eventa i razlika od WinDays. Dakle, nismo poslovno-tehnoloska konferencija kao WinDays nego trodnevna tehnoloska community konferencija koja je organizirana potpuno volonterski bez ikakvog marketing BS i bez kotizacije (sa besplatnom klopom!).

Zasto Kulen? Pa jednostavno je brand Slavonije koji su svi prepoznali, lako pamtljiv i dobra fora (logo, suveniri, ....).

I dodatni stos je KulenDayz = Cool'n'dayz

A sto se tice PrsutDays-a: pa zapravo je kick-off sastanak vec odrzan jucer uz fish-paprikas u Baranji, radno ime je SrdeleDayz (autenticnije nego PrsutDayz, premda prsut zvuci bolje)...

Ajde hvala ti da si im objasnio, neki ljudi su stvarno tvrdoglavi i "najpametniji"!
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...
I ja mislim da bi trebali bit ljubomorni jer imate polu OS, ali ostavimo se toga za sada. Joooj sad sam ti s ovim digo zivac, priznaj. xD
 Molm te recimi zašto je Linux polu OS, evo ovaj forumaš je naveo i neke
nedostatke voljenog Windowsa u svojoj najnovijoj verziji Visti,
Citiram mint-user
"To kaj neplačamo operacijski sistem 2000kn i neruši se
čisšenje i ubrzavanje sistema. Misli da nemamo biti na kaj ljubomorni."
Ovo su činjenice, Windows je sranje.
Nabroji mi neke nedostatke Linuxa tog "polu OS-a".
Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 18:14 (Koja_pila).
17 godina
neaktivan

Ja ne kuzim ove linuxase.... ili su maloumni ili nemaju prijatelja....

Ovdje se prica o necem drugom, pogledajte naslov teme, MOLIM VAS.

Ovo nije rasprava linux vs windouz.....

A to se tice i ovih sto windouze zagovaraju u temi u kojoj ne bi trebalo biti mjesta glupim prepucavanjima.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
Koja_pila kaže...
Assassin kaže...
Citiram mint-user
 To da je linux poluOS sam reko sam zato da mu dignem zivac, i to sam jasno naglasio...
No hard feelings.
17 godina
Koja_pila kaže...
Assassin kaže...
Citiram mint-user
 Nedostatak kvalitetnih aplikacija za desktop distribucije gnu/linux-a
To ti kaže čovijek koji ima linux na apsolutno svakom serveru ali da se za desktop može koristiti, daleko je još taj dan.
bsod nisam vidio još od 98smice. pretpostavljam da ti nisi zadovoljan windowsima jer nemaš legalnu kopiju pa nekvalitetan crack (od nepoznatih ljudi koji nikada ne bi naštetili tvom sistemu) prepišeš nekvaliteti OS-a
nisam ni ja fan cijene windowsa ali predinstalirani na nekakav pc nisu skupi
jednako su stabilni kao i linux - i tu ide sad još jedna nekvaliteta linux-a: nekontrolirani razvoj (i nemoj se zabuniti i pomisliti na linux kernel jer je on i za naprednog korisnika sam po sebi neupotrebljiv - radi se o svemu ostalome)
po meni, ta dva nedostatka su jako veliki nedostatci.
no opet....u serverskim varijantama.... nema mu ravnog (s obzirom na zahtjevnost hardveraja) 
Dolje Matija Gubc
16 godina
neaktivan
Održani KulenDayzi

Windows XP sam imao crackani i BSOD, sam možda imao dvaput u dvije godine. Vista sam posudio od prijatelja

instalirao sa orginal DVD, imao je 30 dana kolko je i trial, mogu samo reči nestabilan i spor OS, imao i

nekoliko BSOD-a Za dvije 2000kn i više kolko košta Vista to je nedopustivo.

To je koda kupiš novi auto i staje svakih 200m.

Ovo s linux da nema dosta kvalitetnih desktop aplikacija se slažem. Nekontrolirani razvoj to baš neznam,

kolko ja znam svaka distribucija se razvija u svom smjeru.

Neču više o Linux-u Windowsu u ovoj temi. Ako treba otvorit čemo novu temu, da se više ne skreče s teme.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 18:45 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja_pila kaže...

Windows XP sam imao crackani i BSOD, sam možda imao dvaput u dvije godine. Vista sam posudio od prijatelja

instalirao sa orginal DVD, imao je 30 dana kolko je i trial, mogu samo reči nestabilan i spor OS, imao i

nekoliko BSOD-a Za dvije 2000kn i više kolko košta Vista to je nedopustivo.

To je koda kupiš novi auto i staje svakih 200m.

Ovo s linux da nema dosta kvalitetnih desktop aplikacija se slažem. Nekontrolirani razvoj to baš neznam,

kolko ja znam svaka distribucija se razvija u svom smjeru.

Neču više o Linux-u Windowsu u ovoj temi. Ako treba otvorit čemo novu temu, da se više ne skreče s teme.

Onda je samo ostalo da kažem da podržavam začetnike ideje KulenDayz-a i nadam se da će im ta konferencija ostati na životu još dugo godina!
Nadam se da će negdje biti oglašeno sljedeći puta pa da se i ja prijavim
Dolje Matija Gubc
17 godina
moderator
Održani KulenDayzi

Tužno na što se svela ova "rasprava" - da se sada ne bih zamarao dijeljenjem opomena većini "diskutanata - LOCK!

p.s.

Iz higijenskih razloga - obrisani su svi off-topic postovi!

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 22:11 (Miro).
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice