Nokia s Microsoftom

poruka: 111
|
čitano: 15.443
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nokia s Microsoftom".
16 godina
neaktivan
RE: Nokia s Microsoftom
marek_11 kaže...

Vidim da vecina VAS pljuje po Win Phone 7

premda se slazem da vecina je samo mozda jedanput imala u rukama tel sa win 7 na sebi.

Ne pljuje nitko, samo nekima više odgovara nekima ne. Ja ga nisam isprobao to priznajem, ali nekak mi se ne sviđa, pogotovo homescreen s tim pločicama, a i ne znam kak bi bez copy pastea i sličnih osnovnih stvari koje wp7 nema. 

ali evo da ga isprobam mogao bi reći više ali ne mogu pričat o nečem kaj nisam isprobao.

16 godina
Adin kaže...

A jesu se nasli. Ni jednu, a ni drugu firmu ne spasi ni dragi Bog.

daj kaj gluposti pričaš, dvije najjače firme u svojim branšama, ovim dilom ako budu pamenti mogu ostvarit više od pola tržišta! Ako je nokia sama sa symianom držala 70% tržišta smarphona onda ovo mora uspijet!

14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

R.I.P Symbian.

Za mene ces uvijek biti najbolji smartphone OS. {#}

Sreca u nesreci je da sam ionako planirao prijeci na Android, a ovo me samo dodatno potaknulo. {#}

Za Windows Phone cemo vidjeti kada jos malo sazrije.

kako rip kad planiraju prodati jos 150 milijuna symbiana

symbian nece propast jos duuuugo

tu sam samo radi vijesti o apple-u
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Psiho246 kaže...

R.I.P Symbian.

Sreca u nesreci je da sam ionako planirao prijeci na Android, a ovo me samo dodatno potaknulo. {#}

WP7 postaje novi glavni operativni sustav za nokijine mobitele, symbian je već sada mrtav. Ovih 150 milijuna računaju da će biti tranzicijska faza tj. da će prodati još toliko symbian mobitela dok kompletno ne pređu na WP7.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina

Razlog radi kojeg je Nokia gurala i silovala symbian je zato jer je to EU firma.
Trudili su se konkurirat US i biti neovisni o njima.
Pošto su failali morali su napraviti neki potez prije nego ih symbian odvede u bankrot.
iOS ne mogu stavit na svoje telefone a Android bez obzira kolko je dobar i badava ne pruža support koji budu dobili od Microshita.
Ovo spajanje je nužno zlo koje bude Nokiji omogućilo povrat izgubljenog tržišta ili stagnaciju na postojećem uz ogromni support koji im nitko na svijetu osim Microsofta nije u stanju pružiti.

Nemaju oni sad vremena trkeljat i dramit sto godina. Ima da što prije izbace nešto na tržite i Microsoft je savršen za to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 16:31 (NEW_MAN).
17 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

W7 kao što znamo, ima svoje dosta visoke hardverske zahtjeve, i to više nego Android. Tako da će W7 biti rezerviran na Nokiinim mobitelima najviše klase. A svi ostali modeli ostati će na Symbianu. A npr. Android se nalazi na nekim LG mobitelima čija cijena ne prelazi 1500kn ili čak manje. A tu je i HTC s Wildfireom. Tako da mislim da će W7 biti rezerviran samo za one koji si mogu priuštiti skupe Nokie, a svi ostali ostati će na Symbianu...Ili možda neće?{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Igra je upravo postala puno zanimljivija  {#}

Nokia i MS imaju moju punu podršku (jest da im to ne znači puno, al je imaju)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

W7 kao što znamo, ima svoje dosta visoke hardverske zahtjeve, i to više nego Android. Tako da će W7 biti rezerviran na Nokiinim mobitelima najviše klase.

Tu se varaš.  Microsoft je dao nokiji povlasticu koji nema niti jedan drugi proizvođač mobitela - Nokia je glavni partner i jedina ima dopuštenje da modificira WP7 kako god želi. Tako da ga ona može preraditi i staviti na najjeftinije smeće od mobitela.

Ali naravno pitanje je da li će to učiniti. I opet - lakše rečeno nego učinjeno.

16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Adin kaže...

A jesu se nasli. Ni jednu, a ni drugu firmu ne spasi ni dragi Bog.

Da, MS je pred raspadom, samo što nisu.

Totalno neuspjeli i nepopularni desktop OS, konzola, mobilni OS... Užas, ne znam kak još imaju za kruh.

Zašto uopće komentirati takve gluposti? Pusti neka pišu gluposti, a znamo i kakva su očekivanja od Kinecta bila, a što je MS postigao s njim.

WP7 je dobar, ali nedovršen OS, što ne znači da će takav i ostati.

...
14 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
apoteka kaže...
Psiho246 kaže...

R.I.P Symbian.

WP7 postaje novi glavni operativni sustav za nokijine mobitele, symbian je već sada mrtav. Ovih 150 milijuna računaju da će biti tranzicijska faza tj. da će prodati još toliko symbian mobitela dok kompletno ne pređu na WP7.

da, 150 milijuna je sitnica lol

to neki lg proda za par dana

tu sam samo radi vijesti o apple-u
15 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Iako nevolim Windowse na kompjuteru, ovi Windows Phone 7 su mi Super. Ali samo mi nije jasno zasto bi neko ko hoce smartphone sa Windows Phone uzeo Nokiu kad ima Samsung il HTC koji je po mom misljenju daleko daleko bolji od Nokije. Bilo kako bilo Nokiji nema spasa.

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom
150 miljuna, to je taman do jeseni.
A.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivn_k kaže...

Symbian je jednostavno prekompliciran i za prosječnog korisnika nije upotrebljiv

Kako li si samo uspio ovo zaključiti? Na temelju čega? Uopće se ne slažem s tom konstatacijom.

16 godina
odjavljen
Nokia s Microsoftom

Ljudi, nemojte zaboraviti da Symbian nije samo TS OS već pokriva i non TS mobitele i da na tom tržištu stoji puno bolje, a ne vjerujem da će taj segment tržišta ubrzo propasti. Kao što sam već napisao, volio bih vidjeti S60v3 mobitel s običnom tipkovnicom i TS-om (kao što su napravili na series 40 mobitelu).

Da je bar Nokia uspjela progurati QT podršku na WP7, time bi Symbian i MeeGo dosta profitirali na račun M$-a.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nokia s Microsoftom

Ovaj MeeGo je stvarno teski fail. Sada ce postati jedna od valjda 1000 linux distribucija i to je to...

0 5 hvala 0
16 godina
protjeran
propuhmajstor kaže...
ivn_k kaže...

Symbian je jednostavno prekompliciran i za prosječnog korisnika nije upotrebljiv

Kako li si samo uspio ovo zaključiti? Na temelju čega? Uopće se ne slažem s tom konstatacijom.

A cuj, nije bas da je tako jednostavno zonglirati na symbianu sa gprson, wlanom...

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Riker kaže...

W7 kao što znamo, ima svoje dosta visoke hardverske zahtjeve, i to više nego Android. Tako da će W7 biti rezerviran na Nokiinim mobitelima najviše klase.

Tu se varaš.  Microsoft je dao nokiji povlasticu koji nema niti jedan drugi proizvođač mobitela - Nokia je glavni partner i jedina ima dopuštenje da modificira WP7 kako god želi. Tako da ga ona može preraditi i staviti na najjeftinije smeće od mobitela.

Ali naravno pitanje je da li će to učiniti. I opet - lakše rečeno nego učinjeno.

Čisto sumnjam da će W7 staviti na 'najjeftinije smeće od mobitel'...Posebice zato što bi tada W7 postao posve neupotrebljiv...Ne vjerujem da ćemo vidjeti ovako nešto {#}

15 godina
neaktivan
bnaci kaže...
propuhmajstor kaže...
ivn_k kaže...

A cuj, nije bas da je tako jednostavno zonglirati na symbianu sa gprson, wlanom...

meni je puno lakše nego na androidu ili ios-u

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Da ne spominjem baterije koje su trajale po 5 dana na (Nokia) smartfonima o cemu konkurencija moze sanjat.

Khm... da.

3G browsing 3G browsing
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina
odjavljen
Random. kaže...
tnakir kaže...

Da ne spominjem baterije koje su trajale po 5 dana na (Nokia) smartfonima o cemu konkurencija moze sanjat.

Khm... da.

Rečenica pisana u prošlom vremenu ti ne govori o tome da se post referira na dobre stare dane?

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Random. kaže...
tnakir kaže...

Khm... da.

Rečenica pisana u prošlom vremenu ti ne govori o tome da se post referira na dobre stare dane?

Usporedba starih modela sa novima konkurencije? {#}

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
Nokia s Microsoftom
Jel se zna sto ce biti recimo s OVI maps? Po meni daleko najbolja navigacija za smartphone. Vjerujem u uspjeh ovog partnerstva, i ako nesto totalno ne zabrljaju mislim da ce konkurencija imati razloga za brigu . Ali i symbian je meni odlican OS. Nema moba koji bih radije uzeo od recimo neceg kao N8 samo sa windowsom.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Nokia s Microsoftom

Šteta. Zamjenili Symbian sa tim sranjem. {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina
protjeran
bnaci kaže...
propuhmajstor kaže...
ivn_k kaže...

Imam Nokiu E51 i nemam vecih problema u upravljanju bilo kojim nacinom spajanja tog mobitela na internet ili neku racunalnu mrezu. Nokia je uvijek imala logicno rasporedjene menije i funkcije mobitela u njima. Ova Nokia radi poput svicarskog sata i bas zato me zanima buducnost OS-a kojega ce Nokia staviti na svoje mobitele.

16 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Mene samo zanima zasto se veye uz WP7 kad ima Meego platformu

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@random

Moj device je na 4 mjestu ;)

Nije lose ;)
:)
17 godina
neaktivan
Nokia s Microsoftom

Već počeli curiti koncepti i idejne zmisli...

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Već počeli curiti koncepti i idejne zmisli...

Ovo mi predobro izgleda. Ma za godinu dana će se opet pričati o Nokiji s poštovanjem, bilo u poslovnom smislu, bilo pri odabiru uređaja.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina

Ma htjeli priznati ili ne, vec sad, sve nam govori Bug-ova anketa... :D

17 godina
neaktivan
Adin kaže...

Ma htjeli priznati ili ne, vec sad, sve nam govori Bug-ova anketa... :D

Nemožeš raditi zaključke na uzorku od apr tisuća ljudi, koji su svi nad prosječno informatički pismeni, i tehnološki osvješteni, kao što je upravo slučaj na forumu.

Danas su takva vremena da smartphone ne kupuju samo g33kovi i poslovnjaci, nego praktički svi koji si ga mogu priuštiti. A što se tiče netočnosti Bugove ankete, govore i globalni rezultati gdje je symbian i dalje najzastupljeniji OS na smartphonima.

Geez, ako ima nešto gore od apple fanboya, onda su to android fanboyi :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 0:54 (FlyBoy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice