Microsoft je ubijanjem Nokije osigurao uspjeh Wind

poruka: 32
|
čitano: 7.822
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft je ubijanjem Nokije osigurao uspjeh Wind".
13 godina
neaktivan

Moj sljedeći mobitel je neki WP.

Imam mototorolu moto g i odlicna mi je ali od updejta na novi android jednostavno je počela lagat usporila se i primjetan je pad performansi kod aplikacija (nikakav test nego laicki gledano) u odnosu na 4.4.4 Android... I iskreno kao korisniku koji koristi 10-15 app a te su dosta ceste tipa viber whats app telegram track id i sl. mislim da wp je puno bolja opcija... Pogotovo jer mama mi ima lumniu 520 koja je low end i oduševljen sam s fluidnošću brzinom i baterijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trenutno imam Lumiu 930 sa WP10 (technical preview) i mogu vam reći da mi je dosad ovo najbolji smartphone i to uvelike zbog os-a (imao i iOS i android). Softver je odličan, brz, fluidan, kamera odlična, kvalitetno kućište, ekran... Aplikacije koje sam koristio na androidu postoje i na windows storeu tako da mislim se preuveličava kad se govori da windows store nema aplikacija (za svakog prosječnog korisnika može se naći sve što i na iOs-u ili androidu). Svakako preporučam OS i uređaj i jedva čekam vidjeti Lumiu 940 u akciji....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice