Logitech G27

poruka: 26
|
čitano: 7.428
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G27".
17 godina
Logitech G27

Dosta skuplji a u suštini isti volan kao i G25, mislim da se za par tipki i ledica više ne isplati dati i do 30% više novca....

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G27

kupim citav komp za te novce

mp14
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Logitech G27

Bugovci fejl  "a tu je i mjenjač H-tipa (šest brzina) s mogućnošću sekvencijalnog rada."

"After a lot of hand-wringing and arguing, the Logitech team decided that in order for the H-pattern to fulfill its destiny the sequential shifter had to go. Yes, you read that right: the G27 has no option for emulating a modern race car’s sequential transmission, other than the wheel’s paddle shifters."

http://www.bug.hr/forum/topic/dodatna-oprema-igre/logitech-g27-racing-wheel/31166.aspx

Neodlučan

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logitech G27

Mene samo zanima zakaj u SAD-u košta 299dolara = 1545.83kuna, a u Europi 349eura = 2547.70kuna?????

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Logitech G27

U Europi je sve skuplje nego u Americi a u Hrvatskoj da ne govorin.

15 godina
fifiX kaže...

Mene samo zanima zakaj u SAD-u košta 299dolara = 1545.83kuna, a u Europi 349eura = 2547.70kuna?????

Onda će kod nas biti 3500kn... Namigiva

16 godina
neaktivan
Logitech G27

Da, nema više sekvecijalnog mjenjača. Šteta! Nače insidesimracing.tv je izdao review

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fifiX kaže...

Zato jer su Europljani ludi za simulacijama i znaju da će ga kupiti po masnoj cijeni, dok su Ameri orijentirani na ne znam ni sam kaj...

Drugim riječima, zbog sigurne zarade.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
fifiX kaže...

Zato jer su Europljani ludi za simulacijama i znaju da će ga kupiti po masnoj cijeni, dok su Ameri orijentirani na ne znam ni sam kaj...

Drugim riječima, zbog sigurne zarade.

SVi ameri igraju halo i gears of war...

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
Logitech G27

"299 dolara u SAD-u, odnosno 349 eura u Europi" ... a kod nas onda  minimalno  450  eura.

Jos  malo  nadodam  na to pa kupim polovan auto koji uz volan i papučice ima jos i dosta drugih stvari :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Dosta skuplji a u suštini isti volan kao i G25, mislim da se za par tipki i ledica više ne isplati dati i do 30% više novca....

Daleko je od G25! Drugačija je konstrukcija mehanizma volana tako da je bolji FF i povećana je preciznost. Četiri tipke više na volanu znače pun kufer. Papučice se mogu podešavati. Najviše je napredovao mjenjač koji je dosta tvrđi i više nema onog "klik" zvuka!

Da nemam G25 sigurno bi kupio G27... Volan je odlična kupnja za nekog tko nema G25, ali ako netko ima G25 dosta je velika investicija u G27 jer je i G25 odličan volan.

Chaintech socket 4 MB, Cyrix 486DX2 66Mhz (TURBO mode!), 8MB EDO RAM, 420MB HDD, S3 Trio 2MB, Sound Blaster 16, 3.5" 1.44MB floppy!!!
17 godina
neaktivan
s1m0n kaže...
zv'jer2 kaže...

Daleko je od G25! Drugačija je konstrukcija mehanizma volana tako da je bolji FF i povećana je preciznost. Četiri tipke više na volanu znače pun kufer. Papučice se mogu podešavati. Najviše je napredovao mjenjač koji je dosta tvrđi i više nema onog "klik" zvuka!

Da nemam G25 sigurno bi kupio G27... Volan je odlična kupnja za nekog tko nema G25, ali ako netko ima G25 dosta je velika investicija u G27 jer je i G25 odličan volan.

Mjenjac je nazadovao jer je izgubio sekvencijalni mod.

A u kojem smislu mislis da se papucice mogu podesavati?

Isto tako, nisam uvjeren da mehanicka poboljsanja, osim trajnosti, mogu povecati preciznost i osjecaj na volanu (pri tome mislim u odnosu na G25). Osjecaj i preciznost G25, prije svega ovise o FF sofverskoj podrsci i algoritmu u igrama, zar ne.

Za dodatne tipke na volanu sam suglasan i to je po meni jedini plus u odnosu na G25

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
16 godina
neaktivan
Scuderia kaže...

Postoje 3 rupe na papučama pa se mogu micat lijevo, desno, tj odmaknut ili primaknut jedna drugoj ovisno kak kome više odgovara.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
Scuderia kaže...
s1m0n kaže...
zv'jer2 kaže...

Mjenjac je nazadovao jer je izgubio sekvencijalni mod.

Isto tako, nisam uvjeren da mehanicka poboljsanja, osim trajnosti, mogu povecati preciznost i osjecaj na volanu (pri tome mislim u odnosu na G25). Osjecaj i preciznost G25, prije svega ovise o FF sofverskoj podrsci i algoritmu u igrama, zar ne.

Za dodatne tipke na volanu sam suglasan i to je po meni jedini plus u odnosu na G25

s1m0n, otkud ti znaš da je mjenjač tvrđi i da nema onog super klik zvuka (koji je obilježje jakih auta)?

Možda radiš za Logitech ili?

To se bi moglo vrlo lako pomisliti pošto to napominješ ko prednost, osobno, da G27 izgubi onaj "klik" zvuk, to bi bil još jedan ogromni minus, uz i onako ogromni nedostatak sekvencijalnog moda.

Zadnja rečenica očiti je neuspješni prijevod SimHQ recezenata.

Scuderia, papučice se daju podešavati ali minimalno. Naime, umjesto jednog šarafa na koji su pričvrščene pedale, sada su tu tri pa se mogu odšarafiti i zašarafiti na drugo mjesto. Obična šminka.

Pogledaj onaj review kaj sam postal u drugoj (prvoj) temi o G27.

Kaj se tiče mehanike, vele da se više ne čuje tolko ona kalibracija dok ga spojiš - opet posve nepotrebno...

Naravno, slažem se i o dijelu o preciznosti.

17 godina
neaktivan
BlackM kaže...
Scuderia kaže...

Postoje 3 rupe na papučama pa se mogu micat lijevo, desno, tj odmaknut ili primaknut jedna drugoj ovisno kak kome više odgovara.

Hm. OK. Ne vidi se na fotkama, ne spominje se u specifikacijama, a video trenutno ne mogu pogledati. Svaka varijabilnost je u pravilu poboljsanje.

Iako su i ovako papucice rasporedjene tako da se tehnika prsti-peta odradjuje bez problema.

17 godina
Scuderia kaže...
BlackM kaže...
Scuderia kaže...

Hm. OK. Ne vidi se na fotkama, ne spominje se u specifikacijama, a video trenutno ne mogu pogledati. Svaka varijabilnost je u pravilu poboljsanje.

Iako su i ovako papucice rasporedjene tako da se tehnika prsti-peta odradjuje bez problema.

Badava govoriti.

Napisal sam maloprije da imaš u onom reviewu, ne video nego SimHQ.

Spominje se i priložene su detaljne slike, badava sam sve moguće navel u temi o volanu... :(

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Scuderia, papučice se daju podešavati ali minimalno. Naime, umjesto jednog šarafa na koji su pričvrščene pedale, sada su tu tri pa se mogu odšarafiti i zašarafiti na drugo mjesto. Obična šminka.

Pogledaj onaj review kaj sam postal u drugoj (prvoj) temi o G27.

Kaj se tiče mehanike, vele da se više ne čuje tolko ona kalibracija dok ga spojiš - opet posve nepotrebno...

Naravno, slažem se i o dijelu o preciznosti.

Kako sam malocas napisao, trenutno ne mogu pogledati video. Pogledat cu veceras.

Istina je da zvuk kalibracije prilikom ukljucivanja racunala moju zenu prestravi ako je u sobi a nije primjetila da startam racunalo, ali brzo se smiri ;). Inace, kalibracija traje nekoliko sekundi i nije strasna stvar. Ali to vjerojatno znaci i da je prilikom koristenja odnosno tijekom voznje uredjaj (prijenos) tisi sto je u principu dobra stvar.

Ali ipak, ukupno... Ne. Kod mene za sada dobija negativnu ocjenu.

Uskoro bi ovdje u Moskvi trebao doci u trgovine, pa cu se malo promuvati da ga isprobam uzivo. Vidjet cu kakav cu dojam imati poslije toga.

17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Badava govoriti.

Napisal sam maloprije da imaš u onom reviewu, ne video nego SimHQ.

Spominje se i priložene su detaljne slike, badava sam sve moguće navel u temi o volanu... :(

Sorry. Sada sam pogledao SimHQ.

Hvala.

Sveukupno - kod mene za sada m i n u s.

17 godina
neaktivan
Logitech G27

Da. Ipak pedale imaju jedno poboljsanje. Znacajno.

Kocnica i kvacilo su malo izdignutiji u odnosu na gas. To i je poboljsanje.

Mozda cu negdje uspjeti jeftino nabaviti 2 dodatna plasticna umetka za ove 2 papucice Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Logitech G27

evo upravo gledam cijenu 3300knIznenađen,stvarno nisu normalni.Volan nije nista revolucionarno bolji od g 25

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kupiš hrpu prastare tehnike a ne komp za 3300 kolko sam ja platio g27 prije 10 dana i sada problem sa kalibriranjem baš idem u ponedeljak u vemil na reklamaciju

17 godina
neaktivan
Logitech G27

Koju igru preporučujete za taj volan? Htio bi probat nešto tipa simulator, znači da sve moram koristiti kao u pravom autu(kuplung, brzine, itd...). Sad me zanima koja je igra najbolja za takvo nešto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crash11 kaže...

Koju igru preporučujete za taj volan? Htio bi probat nešto tipa simulator, znači da sve moram koristiti kao u pravom autu(kuplung, brzine, itd...). Sad me zanima koja je igra najbolja za takvo nešto.

GTR 2, rFactor, GT Legends, Richard Burns Rally, Live for Speed...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
Logitech G27

Preporučam Test drive unlimited.Lagano vozikanje po otoku,winamp svira u pozadini i kud ćeš bolje!

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Haf932 kaže...

Preporučam Test drive unlimited.Lagano vozikanje po otoku,winamp svira u pozadini i kud ćeš bolje!

TDU definitivno nije igra za G27...

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
Logitech G27

Ma nemoj,Ja sam napisao da je TDU dobar SAMO ZA VOŽNJU PO GRADU, a ne za nikakve utrke.

And Justice For All....... Metallica Forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice