Nakon puno spekulacija i lažnih uzbuna oko nasljednika super-popularnog G25 volana, počele su stizati sve konkretnije vijesti i podaci, no još uvijek ništa 100% sigurno.
Naime, podaci o navedenom volanu pojavili su se i na službenoj brazilskoj Logitech stranici (čudno je jedino kaj je samo na brazilskoj).
Već prije "huru" je podigel Codemasters (bolje reći, jedan njihov inženjer) ubacivši G27 volan u listu podržanih sa nadolazećim DIRT 2 naslovom, no taj je članak ubrzo editiran, očito samo zbog toga jer je prerano pušten van.
Uglavnom, sve to nekaj znači, vani su skrinsi volana, koji se od G25 razlikuje po LED diodama te 4 gumba više na samom volanu i čini mi se, gubitkom sekvencijalnog moda mijenjanja brzina.
Ne znam kak vama ali meni se to čini kao premalo za izbacivanje novog modela. Uostalom, teško je uopće poboljšati gotovo savršeno.
Moje je mišljenje da su trebali ubaciti 7. brzinu na mjenjač i dodati mogućnost mijenjanja pritiska na pedalama.
Eventualno i napraviti neki extra paket s ubačenim F1 volanom, koji se lako namontira kod igranja F1 igara, kao što već postoje modovi za G25.
Vaša mišljenja oko svega toga, dal je ovo kaj nude za sad dovoljno ili je to moglo/bude bolje ispasti?
Dali bi vam eventualni izostanak sekvencionalnog moda falil ili ne, dodatne tipke na volanu koristile ili smetale, kao i LED diode kao pokazatelj okretaja?
To je otprilike nekakv uvod u raspravu