Ko je jamio, jamio je :)
Ode moj proc
Hm. ovo je zbog financijske krize? ocigledno su ljudi stali sa kupovanjem q6600 a proizvodnja je bila preskupa pa ga hoce ukinut.. no isto tako preusmjerit kupce na skuplje procesora a mislim da im je to i cilj.
Ode moj CPU u mirovinu
Ode moj CPU u mirovinu

normalno, naravno da im je prvo u mislima " zarada" zato su i prekinuli proivodnju kako bi se kupovali skuplji procesori...
znaju oni što rade.... u svoju korist
ah jbg nikad ga nisam imao, al sam ga imo prilike OCat zvijer od procesora !! best buy quad ziher :)
Q6600 R.I.P.
samo neka oni fino naprave dostojnog 45nm nasljednika, i ja sretan.
Hm. ovo je zbog financijske krize? ocigledno su ljudi stali sa kupovanjem q6600 a proizvodnja je bila preskupa pa ga hoce ukinut.. no isto tako preusmjerit kupce na skuplje procesora a mislim da im je to i cilj.
Počeo je Intel Isključivati proizvodnju Core2 procesora.Mislim da drugu godinu više neče biti ni jednoga nego samo i7 kao skuplja varijanta i i5 kao jeftinija.
Ako če se to dogodit morat ču polagano uzimat u obzir i AMD-ove Phenome II.
Počeo je Intel Isključivati proizvodnju Core2 procesora.Mislim da drugu godinu više neče biti ni jednoga nego samo i7 kao skuplja varijanta i i5 kao jeftinija.
Ako če se to dogodit morat ču polagano uzimat u obzir i AMD-ove Phenome II.
ja imam q6600 i mogu reći da se radi o odličnom procesoru. šteta što ga ukidaju :(
Ja ga imam i mogu reć da je zvijer od procesora.. ali ode sada
R.I.P.
Ode moj proc
Ode moj proc
heh ima i jedna dobra stvar vama korisnicima toga procesora.. posto ga vise nece biti moci cete ga prodati za vise para bar tako mislim
Oće neko kupit?? E ,da kriza a kod nas u dućanu svi biseri traže i7,matične i memorije uz njih. Normalno ,sve na kartice! Tipično za nas Hrvate!!
ocu ja no samo pod zamjenu za e8400 i moja nadoplata, svi koji zele neka me obavjeste na pm
očekivan korak. četverojezgreni procesori su izlaskom phenoma II izgubili dosta na vrijednosti tako da im je vjerojatno neisplativo prodavati q6600 po cijeni e8400 koji je 4 puta jeftiniji u proizvodnji.
i5 se vjerojatno neće ni pojaviti. odgođen je, a na njegovo mjesto uskaču 32nm modeli u kombinaciji s GPU-om.
Ima li jos neko da ga nema? Brzo u prodavnicu.
Ma daj ,nema šanse da ga prodam! Sad slažem drugi komp za HTPC ,još mi samo treba kutija i jače napajanje za ovaj moj. Predobar je to procesor i vrlo tolerantan na oc! Stvarno bi trebal bit u banani da ga idem prodat! A inače , u dućanu košta 1.300 kn i ,barem kod mene dobiš i 10 % popusta jer je na akciji. I to baš zbog ovog - jer ga prestaju proizvodit!
heh ima i jedna dobra stvar vama korisnicima toga procesora.. posto ga vise nece biti moci cete ga prodati za vise para bar tako mislim
i5 se vjerojatno neće ni pojaviti. odgođen je, a na njegovo mjesto uskaču 32nm modeli u kombinaciji s GPU-om.
Oće neko kupit?? E ,da kriza a kod nas u dućanu svi biseri traže i7,matične i memorije uz njih. Normalno ,sve na kartice! Tipično za nas Hrvate!!
i ja sam ga tek nedavno kupio,a već u mirovinu ide.
A što će bit s onim najavljenim rezanjem cijena core 2 procesora ako se svi ukidaju.
Mislim da ukidanje svih neće biti baš predobar potez intela, jer ako i izađu novi i5 procevi bolje da ostane bar q9xxx serija i duo procesori jer će ljudi imat veći izbor za kupnju.
Bas steta...jedan od odlicnih procesora u toj cjenovnoj klasi, i veoma dobar overclocker...mada dok se na nasim prostorima to sve povuce, proce vremena...barem mala utjeha
Bas steta...jedan od odlicnih procesora u toj cjenovnoj klasi, i veoma dobar overclocker...mada dok se na nasim prostorima to sve povuce, proce vremena...barem mala utjeha
Koliko je to dobar procesor vidi se po tome što je ušao u legendu.
Ma daj ,nema šanse da ga prodam! Sad slažem drugi komp za HTPC ,još mi samo treba kutija i jače napajanje za ovaj moj. Predobar je to procesor i vrlo tolerantan na oc! Stvarno bi trebal bit u banani da ga idem prodat! A inače , u dućanu košta 1.300 kn i ,barem kod mene dobiš i 10 % popusta jer je na akciji. I to baš zbog ovog - jer ga prestaju proizvodit!