Iskonov servis za pohranu podataka

poruka: 9
|
čitano: 1.709
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Iskonov servis za pohranu podataka".
16 godina

Cekamo neku konkurenciju iz hrv :))

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Fascinantno je to da nitko od konkurencije nije pokrenuo nešto slično Jumbo Mailu. Istina od kada sam upoznao Dropbox više ga ne koristim osim za download, kad netko proslijedi podatke. Znam neke Austrijance (s kojima sam surađivao ) koji su ga redovito koristili.

Samo naprijed Iskon, ako bude zanimljiva ponuda zašto ne.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jos jedni igraci koji se zele ukljuciti u masovno prikupljanje podataka i spijuniranje korisnika...

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Iskonov servis za pohranu podataka
destructor kaže...

Jos jedni igraci koji se zele ukljuciti u masovno prikupljanje podataka i spijuniranje korisnika...

briga me. ono sto sam ja morao poslati a bilo je prenezgrapno za mail, mogo je slobodno vidjeti svatko od spijuna.
ono sto je mene odbilo od jumbo maila bilo je nepregledno stanje uploada.

Odavno koristim stoga gett koji dozvoljava download jos za vrijeme uploada.

16 godina
neaktivan
Srce nudi slicne usluge za akademsku zajednicu http://filesender.srce.hr http://gss.srce.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 6:41 (skyglider).

1 0 hvala 0
16 godina
Još da ponude neke smislene brzine uploada, a ne ovu bijedu od standarda prošlog stoljeća.
K
14 godina
neaktivan

Bolje bi im bilo da nam povećaju brzine bar na razinu najjadnijih B.netovih 12/1, a ne da se patimo s max 7.5/0.5, ionak preko dropboxa ne mogu uploadati fajlove veće od 100 MB jer traje cijelu vijećnost

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Fascinantno je to da nitko od konkurencije nije pokrenuo nešto slično Jumbo Mailu. Istina od kada sam upoznao Dropbox više ga ne koristim osim za download, kad netko proslijedi podatke. Znam neke Austrijance (s kojima sam surađivao ) koji su ga redovito koristili.

Samo naprijed Iskon, ako bude zanimljiva ponuda zašto ne.

Nije 'fascinantno' nego realno. Zbog nedovoljno izgrađene mrežne infastrukture u hr, onda je skupa. Neću ništa konkretno, no ako te zanima dat ću ti hint. Stavi se u poziciju da želiš unajmiti dedicated server fizički smješten u HR. Usporedi tada cijene i količinu resursa koje možeš dobiti ovdje s onima u Slo, Nizozemskoj, Njemačkoj, V. Britaniji itd. US, Kanadu, Japan ne treba ni spominjati.

15 godina
Karabaja kaže...

Nije 'fascinantno' nego realno. Zbog nedovoljno izgrađene mrežne infastrukture u hr, onda je skupa. Neću ništa konkretno, no ako te zanima dat ću ti hint. Stavi se u poziciju da želiš unajmiti dedicated server fizički smješten u HR. Usporedi tada cijene i količinu resursa koje možeš dobiti ovdje s onima u Slo, Nizozemskoj, Njemačkoj, V. Britaniji itd. US, Kanadu, Japan ne treba ni spominjati.

Htio sam reći da niti jedan drugi provider nije pomislio vidi to je baš cool za naše korisnike a da se iskoristit i u marketinške svrhe.

Vjerojatno sam neobaviješten ali ne poznajem niti jedan sličan servis (Jumbo mail), ne samo kod nas već i šire.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice