iPhone, iPhone, iPhone

poruka: 312
|
čitano: 93.313
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone, iPhone, iPhone".
14 godina
Re: iPhone, iPhone, iPhone
ansha kaže...

Cuj, programiram od svoje 9. godine, websiteove sam pravio prije nego si ti prvi put koristio internet vrlo vjerojatno, sastavio i rastavio sam na desetke kompjutere, sta ces, kad budem advanced user preci cu i ja na android.

inace, i android mobitel sam vjerojatno imao dosta prije tebe...

Nećemo se vrijeđati {#}.

Misleći na "adv. user" na smartfonu nisam mislio na adv. usera na PC-u. Ali kako ti kažeš.

Farewell, btw.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
sudy_freak kaže...
ansha kaže...

Prvi dio se ne odnosi na tebe specificno kao sta je i oznaceno, drugi dio nije vrijedjanje vec ti ukazujem na to da ti logika nije bliska.

Sta "pametnom dosta"?? Apple nikad nije rekao kako ce se zvat mobitel ni kako ce izgledat, prema tome sta prtljas??

Nevažno, jao.
Ja sam mislio s "ne vrijeđaj izravno" na prvi dio tvog posla, nas bez-mozgaše...
Što baš ne stoji.. Ali o tome neki drugi put.

iOS nije za advanced usera kao što je Android i točka.
Da ne duljimo previše.

Opet sam se uvukao u ratove zvijezda.... 

Uvukao bi se ti u special olympics samo nemas dostojnog protivnika. A onaj link na pametnom dosta... stvarno rotfl
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 17:52 (Ezio).
14 godina
sudy_freak kaže...
tigerija kaže...

Ma ne znam. Tako su mi rekli neke koje sam pitao, koji su malo više u Apple.

Ali što ja znam.

To bi bilo najodvratniji odnos neke firme prema kupcu.
Predstave Vam iP 4S (a čekalo se iP5) i tu vas zakinu,

pa onda par mjeseci nakon da predstave iP5?!

Svaka čast iPhone-u, ali Apple i njihova politika mi se gade {#}

Ništa nije potvrđeno da. Ali Q1 i Q2 sam čuo vjerojatno.

Nije li rebao izači i5 umjesto 4S?

Pa su izbacili 4S i razočarali dosta ljudi?

Ne znam kako sad to bude, ali puno znaju svako malo izdavati male zakrpe da nešto zarade...

Tako i sa Grafičkim karticama, programima, video igrama...

Ja čekam i5 pa ga možda uzmem. Meni bi odgovaralo da dođe što prije. Ali bilo bi loše za ove koji su uzeli 4S, možda.

14 godina
tigerija kaže...

Ali bilo bi loše za ove koji su uzeli 4S, možda.

Ma daj? 
Kao da je to važno.

Ezio, za osobu tvojih godina sam očekivao nešto više od vrijeđanja "djece s posebnim potrebama". 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
sudy_freak kaže...
ansha kaže...

Cuj, programiram od svoje 9. godine, websiteove sam pravio prije nego si ti prvi put koristio internet vrlo vjerojatno, sastavio i rastavio sam na desetke kompjutere, sta ces, kad budem advanced user preci cu i ja na android.

inace, i android mobitel sam vjerojatno imao dosta prije tebe...

Nećemo se vrijeđati {#}.

Misleći na "adv. user" na smartfonu nisam mislio na adv. usera na PC-u. Ali kako ti kažeš.

Farewell, btw.

Što znači advanced user na smartphoneu? Da mjenjaš custom romove, stavljaš razne launchere, mjenjaš teme i sl?

Čemu? Sve ostalo možeš neovisno o platformi(iOS, Windows Phone, Android)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
power_user kaže...

Što znači advanced user na smartphoneu? Da mjenjaš custom romove, stavljaš razne launchere, mjenjaš teme i sl?

Da, da, na iOSu se mogu stavljati ROM-ovi, stavljati razni launcheri? Za teme nisam siguran.

Nisam mislio da su Androidaši adv. useri, pobogu.
Nego iOS useri to nisu.
Jailbraikanje je mnogima kvantna fizika, a bez toga, iPhone nema smisla imati. 

16 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

OVO je Jailbreak. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 21:02 (Simbamef).
15 godina
tigerija kaže...
sudy_freak kaže...
tigerija kaže...

Ma ne znam. Tako su mi rekli neke koje sam pitao, koji su malo više u Apple.

Ali što ja znam.

To bi bilo najodvratniji odnos neke firme prema kupcu.
Predstave Vam iP 4S (a čekalo se iP5) i tu vas zakinu,

pa onda par mjeseci nakon da predstave iP5?!

Svaka čast iPhone-u, ali Apple i njihova politika mi se gade {#}

Ništa nije potvrđeno da. Ali Q1 i Q2 sam čuo vjerojatno.

Nije li rebao izači i5 umjesto 4S?

Pa su izbacili 4S i razočarali dosta ljudi?

Ne znam kako sad to bude, ali puno znaju svako malo izdavati male zakrpe da nešto zarade...

Tako i sa Grafičkim karticama, programima, video igrama...

Ja čekam i5 pa ga možda uzmem. Meni bi odgovaralo da dođe što prije. Ali bilo bi loše za ove koji su uzeli 4S, možda.

Siguran sam da ce ti ekspert sudy_freak preciznije odgovoriti ali... Ne, nisu najavljivali iphone 5. Situacija je ista kao kad je nakon 3g izasao 3gs. Isti izgled, jaci hardver i neke nove mogucnosti. Ako apple izdaje jednom godisnje novi uredjaj onda to nisu nikakve zakrpe svako malo. To rade ostali proizvodjaci. Apple je obicno izdavao nove uredjaje u srpnju. Ove godine su pomaknuli jos kasnije i izdali u listopadu. To da ce izaci novi vec na proljece su samo necije mastarije.
16 godina
sudy_freak kaže...
power_user kaže...

Da, da, na iOSu se mogu stavljati ROM-ovi, stavljati razni launcheri? Za teme nisam siguran.

Nisam mislio da su Androidaši adv. useri, pobogu.
Nego iOS useri to nisu.

Nisam rekao da mogu to, nego sve ostalo.

iPhone itekako ima smisla bez JB, samo moraš potrošiti par dolara za neke appove koje trebaš. A i nema baš puno advanced usera na androidu, hrpa ljudi ima Android mobitele, a znam samo jednog koji je mjenjao ROM. Ima nekih koji se ne znaju spojiti ni na Wi-Fi.

Malo previše generaliziraš, ispada da smo svi na iOSu budale, a Androidaši geniji. Ja sam detaljno prešao oboje(JB i sve što ide uz to na iPhoneu u 2,5 godine koliko ga imam, i custom ROMove na raznim Androidima) i jednostavno mi iOS bolje paše za svaki dan.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
Simbamef kaže...

OVO je Jailbreak. Očito si zaostao ako ti ovo predstavlja problem.

Omfg.

Pa baš zato, mnogim iOS korisnicima, zato što je jednostavno, predstavlja problem.
Ne znaju, a neznanje je jako loše.

Pazi kome govoriš tko je zaostao.

OK? 

16 godina
sudy_freak kaže...
Simbamef kaže...

OVO je Jailbreak. Očito si zaostao ako ti ovo predstavlja problem.

Omfg.

Pa baš zato, mnogim iOS korisnicima, zato što je jednostavno, predstavlja problem.
Ne znaju, a neznanje je jako loše.

Pazi kome govoriš tko je zaostao.

OK? 

Ne predstavlja problem, nego se ljudi boje, jednako kao što 80% ljudi nikada nije otvorilo ni bočnu stranu kompa, da ne unište nešto što su masno platili.

14 godina
power_user kaže...

iPhone itekako ima smisla bez JB, samo moraš potrošiti par dolara za neke appove koje trebaš. A i nema baš puno advanced usera na androidu, hrpa ljudi ima Android mobitele, a znam samo jednog koji je mjenjao ROM. Ima nekih koji se ne znaju spojiti ni na Wi-Fi.

Malo previše generaliziraš, ispada da smo svi na iOSu budale, a Androidaši geniji. Ja sam detaljno prešao oboje(JB i sve što ide uz to na iPhoneu u 2,5 godine koliko ga imam, i custom ROMove na raznim Androidima) i jednostavno mi iOS bolje paše za svaki dan.

Možda izgleda kao generaliziranje, ali nije.
Svaka čast onima kojima iP ne služai kao statusni simbol.
Kojima ne služi samo za fejzbuk i naslikavanje.

S ovakvima se može razgovarati, koji su probali oboje te znaju.
Ako ti je bolji, a upoznao si ostale, tko sam ja da te osuđujem?

Samo, nije mi jasno kako ne vidite što je većina iOS korisnika i što im iP znači.

13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone

Meni je općenito glupo govoriti o advanced userima.

Ako voliš čeprkat,uzmeš si os koi ti to dozvoljava,ako ne voliš uzmeš onaj za dummie i gotovo.

Govoriti da je netko glup jer ima iPhone je bezveze-možda mu se samo ne da koristiti Android ili WP. A možda je gej. 

SK crew
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...
power_user kaže...

Možda izgleda kao generaliziranje, ali nije.

S ovakvima se može razgovarati, koji su probali oboje te znaju.
Ako ti je bolji, a upoznao si ostale, tko sam ja da te osuđujem?

Samo, nije mi jasno kako ne vidite što je većina iOS korisnika i što im iP znači.

Tu se slažem s tobom. I mene isto nervira to što se koristi kao neki simbol za naslikavanje, takvima bih ga jednostavno uzeo iz ruke, ali, opet, nije moje da im govorim što da rade s nečim što su sami platili. Ali ista sudbina bi se dogodila i HTCu i Samsungu da su došli u HR prije Applea.

14 godina
power_user kaže...

Ali ista sudbina bi se dogodila i HTCu i Samsungu da su došli u HR prije Applea.

Baš to.

Netko je (ne sjećam se tko) mislim u ovoj temi napisao dobar post zašto je iP "statusni simbol".

Ukratko, kada je došao, dijelili su se za "sitne" pare uz velike ugovore.

Uz to, u to vrijeme su naši celebrity kupovali masovno iP.

I eto ti umjetno stvoren hype. Ljudi počeli slijediti iP u stopu, i tako je nastalo ovo.

Opet, da naglasim.
iPhone kao uređaj je vrhunski, svaka čast Appleu.
Nemam što biti protiv uređaja koji je kao takav dobar, s manama i vrlinama kao i svako čudo tehnologije.

Protiv sam takvog odnosa prema tom uređaju.
Ljudi kada ulaze u tramvaj, nabijaju ti na nos doslovno svoj iPhone. Da se vidi da ga imaju.

17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Mali pišulinac kojem je tatica kupio mobitel od 4-5 tisuća kn priča o statusnim simbolima...

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
14 godina
vjeko kaže...

Mali pišulinac kojem je tatica kupio mobitel od 4-5 tisuća kn priča o statusnim simbolima...

Hahahaha!

{#}

Ja ga sigurno ne nabijam svima pod nos da vide što imam.

Tu se povlači pitanje života na kredit, življenja iznad mogućnosti, ali to je neka druga priča.

13 godina
odjavljen
iPhone, iPhone, iPhone

Ej Sudy jel to S2 kopirao kutiju od Iphonea? {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ha ha ha.   {#}

(općenito o porukama u temi)

sudy_freak kaže...

Opet, da naglasim.
iPhone kao uređaj je vrhunski, svaka čast Appleu.

A ipak ga nazivaš iShit. Svaka čast na dosljednosti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 18:51 (Random.).

4 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...

O čemu ti govoriš?

15 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Sudy razumijem tvoju mržnju prema Appleu i iPhone-u, isto tako ni sam nisam neki ljubitelj iOS-a i općenito Appleove politike, ali moram priznat da u nekim postovima gdje ti je dokazano da si u krivu ti izvlačiš neke neargumentirane činjenice i spuštaš se na razinu Apple fanboya. Nervira i mene kad je takvim ljudima definicija za touchscreen iPhone. Sensation, galaxy s, s2, desire, sve je to njima iPhone. Ženska populacija, sam sam se uvjerio u to, razlikuje dva mobitela na TC a to su Cookie(koji im je najbolji touch jer mogu noktima stiskat po ekranu) i iPhone(mobitel s jedinom manom a to je da neprima touch noktima)

Meni je Android osobno draži zbog mogućnosti prilagođavanja mojim potrebama, zbog raznih ROMova, launchera itd. iOS je estetski odličan operativni sustav, ali meni se ne sviđa uređaj niti politika Applea. Stoga, ja biram Android sa MIUI ROMom gdje dobivam OS odličnog izgleda i mogućnosti + mogućnost izabiranja većeg broja uređaja, u mom slučaju SGS II. 

Moja susjeda je po 5 godina starom Samsungu kliznom na tipke kojem je baterija bila loša  ,zaključila da baterija na Samsungovim mobitelima nevalja i da se istroši nakon dvije pjesme i to je meni govorila kad sam joj rekao da mi dolazi Samsung GS II. I onda kad se ja pronađem u raspravi sa nekim iPhone ili SGS II, oni govore da su promjenili 5 Samsunga i da oni nevaljaju ništa(a to su mobiteli 500-1200kn). I to im je glavni argument. Ne govorim da je SGS II bolji nego govorim da je jednako dobar, u nekim slučajevima i bolji od iPhona, ali ne iPhone 4(s) je najbolji i to je njoj reka čovik koji živi od mobitela.

www.e-sport.hr - Gaming portal sa dnevno sviježim vijestima. Organizator LAN turnira po Hrvatskoj, potiče hrvatsku gaming scenu na razvijanje. CS 1.6, COD4, COD2 serveri
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 12:15 (Vapor).
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Ljudi čujte i počujte! Evo ovako, piše iPhone, iPhone, iPhone al ću uvest i iPad 2. :) Uglavnom treba mi što više lajkova na jednu čestitku ( ovaj link https://apps.facebook.com/yokobozicnacestitka/rate_card/1650 )

Pa ako bi mogli lajkat bio bih veoma zahvalan. :D

0 0 hvala 0
15 godina
Tonči kaže...
sudy_freak kaže...

O čemu ti govoriš?

S jedne strane "iphone nije za advanced usera", a sa druge trebas biti kvantni fizicar da bi ga koristio.

sto reci...koju posluku porati...

14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Sudy razumijem tvoju mržnju prema Appleu i iPhone-u, isto tako ni sam nisam neki ljubitelj iOS-a i općenito Appleove politike, ali moram priznat da u nekim postovima gdje ti je dokazano da si u krivu ti izvlačiš neke neargumentirane činjenice i spuštaš se na razinu Apple fanboya. Nervira i mene kad je takvim ljudima definicija za touchscreen iPhone. Sensation, galaxy s, s2, desire, sve je to njima iPhone. Ženska populacija, sam sam se uvjerio u to, razlikuje dva mobitela na TC a to su Cookie(koji im je najbolji touch jer mogu noktima stiskat po ekranu) i iPhone(mobitel s jedinom manom a to je da neprima touch noktima)

Meni je Android osobno draži zbog mogućnosti prilagođavanja mojim potrebama, zbog raznih ROMova, launchera itd. iOS je estetski odličan operativni sustav, ali meni se ne sviđa uređaj niti politika Applea. Stoga, ja biram Android sa MIUI ROMom gdje dobivam OS odličnog izgleda i mogućnosti + mogućnost izabiranja većeg broja uređaja, u mom slučaju SGS II. 

Moja susjeda je po 5 godina starom Samsungu kliznom na tipke kojem je baterija bila loša  ,zaključila da baterija na Samsungovim mobitelima nevalja i da se istroši nakon dvije pjesme i to je meni govorila kad sam joj rekao da mi dolazi Samsung GS II. I onda kad se ja pronađem u raspravi sa nekim iPhone ili SGS II, oni govore da su promjenili 5 Samsunga i da oni nevaljaju ništa(a to su mobiteli 500-1200kn). I to im je glavni argument. Ne govorim da je SGS II bolji nego govorim da je jednako dobar, u nekim slučajevima i bolji od iPhona, ali ne iPhone 4(s) je najbolji i to je njoj reka čovik koji živi od mobitela.

eto ja imam samsung za 200kn pa necu reci da samsung ne valja. Dapace. Baterija mi izdrzi 7dana intenzivnih razgovora.Imao sam uglavnom do sad Nokie, i ne znam, da li je nesto lose s power managmentom ili sta, ali baterije na Nokiama iz svih segmenata jako brzo odlaze. Puna baterija - zoves - cujes samo zvuk da ce se baterija isprazniti - ono WTF. Prekines poziv odmah - baterija je puna, netaknuta. Nazoves opet razgovaras - crkne baterija. Ugasis mob - kad ono ima jos trifrtalj baterije. I to tako od 2002-2011 moj problem s nokiama

14 godina
Vapor kaže...

Ispadam loš, a nisam {#}

Slažem se da sam u mnogim postovima izvlačio sulude zaključke, utemeljene na mom previše subjektivnom stajalištu.
100% si u pravu.

Eto, sva sreća, nemamo monopol, pa svi koji žele i mogu birati, imaju tu mogućnost. 

Ezio kaže...

S jedne strane "iphone nije za advanced usera", a sa druge trebas biti kvantni fizicar da bi ga koristio.

sto reci...koju posluku porati...

Prijatelju, nisi razumio.
Mislio sam time da nije za svakoga.
Tako jednostavna radnja jailbrejkanja (instalacija aplikacije), a većina iOS korisnika će radije biti zakinuta za hrpu bestplatnih aplikacija (koje dobiju jb-om)

i neće uložiti to malo intelektualnog rada. Da odu na net, potraže dotičnu aplikaciju i instaliraju ju. 

Ne kažem da je flashanje, rootanje  Androida neki prezahtjevan posao, ali puno više pojmova ima i složenije je, nego u ovom slučaju jb.

Ako se razumijemo.

xyan kaže...

I to tako od 2002-2011 moj problem s nokiama

Ja s tim nisam imao problema (Nokia 3310, Nokia 3330, Nokia 6230i, Nokia N80, Nokia N95 8GB i još neke).

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

I to tako od 2002-2011 moj problem s nokiama

Ja s tim nisam imao problema (Nokia 3310, Nokia 3330, Nokia 6230i, Nokia N80, Nokia N95 8GB i još neke).

a ne znam. mozda je problem otkuda sami uredjaji dolaze - mozda si imao Finske, ja znam da sam imao madjarske i rumunjske

13 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

imam iphone 2g verzija 3.1.3 i jedan jako cudan problem....uglavnom sam cuo da iphone uredjaji znaju da ne prepoznaju sim kartice...u mom slucaju sim karte 066 , 062 i 063 budu ocitane dok 061 , 065 ,064 jednostavno ne mogu biti ocitane.. moj bht broj 061 u ovom slucaju ne moze biti ocitan dok brojevi sa pocetnim 062 iste mreze budu bez probmela ocitani heheheheh.......da li iko zna sta bi mogao biti problem u ovom slucaju..hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 17:36 (kejisado13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol.7

nema ti druže spasa, trk u Bcom i digni novi 4s.

ovaj ostavi kasirki.

Šifra: unlockl.

14 godina
neaktivan
iPhone, iPhone, iPhone

Pozdrav svima:D nisam cito temu ciejlu posto mi se zuri al da skratim ovako. Imam iPhone 4gs al kopiju i imam problem sa prenosom podataka sa kompa skinos am onaj iTunes al na nekoj temi sam procito da taj program ne vrijedi kod kopija pa ako enko moze da kaze kako da to sredim.Jer trazi mi USB drivere kad ga prikopcam a nisam dobio nikakkav CD uz njeg. pozz i ako moze sto prije da neko odgovori unaprijed HVALA

0 0 hvala 0
16 godina
devil111 kaže...

Pozdrav svima:D nisam cito temu ciejlu posto mi se zuri al da skratim ovako. Imam iPhone 4gs al kopiju i imam problem sa prenosom podataka sa kompa skinos am onaj iTunes al na nekoj temi sam procito da taj program ne vrijedi kod kopija pa ako enko moze da kaze kako da to sredim.Jer trazi mi USB drivere kad ga prikopcam a nisam dobio nikakkav CD uz njeg. pozz i ako moze sto prije da neko odgovori unaprijed HVALA

To nije iPhone!

Pročitaj upute, ako je kinseki dovoljno dobro preveden na engleski Google Translateom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice