Jel itko od vas pro et contra iPhone uopće pročital članak koji (navodno) komentirate?!
Očito nije ,a pogotovo ne iPhone ''navijači''!!
Jel itko od vas pro et contra iPhone uopće pročital članak koji (navodno) komentirate?!
mislim da se isto pitanje pojavilo 5-6 puta kroz thread
sad da ja tebe pitam.. dali si skuzio da sve teme u kojima se spomene mobilna telfonija, apple, android ili bilo šta slično završe na isti način?
čemu čuđenje?
Naravno da jesam, još se nije dogodilo da komentiram članak bez da ga prvo pročitam, nisam siguran da bi to baš imalo smisla, jel. Isto tako je uvijek zabavno vidjeti koliko netko može iracionalno obožavati i braniti propuste neke firme i unatoč svim mogućim dokazima tvrditi da su njihovi uređaji bogomdani, savršeni i slično :D
Kao i ono dokazivanje kako je Apple najbolji jer imaju najveći profit po prodanim jedinicama, kad vidim fanboye kako su sretni zbog toga što im netko prodaje muda pod bubrege, odmah mi je dan ljepši :D
Što ćete reći na ovo?
Ovo vjerujem da rula, "iako" je Kina
imao sam nekoć njihov mp3 player. tj. imam ga još uvijek ali je negdje arhiviran. jako dobra kvaliteta izrade.
edit: odnosi se na meizu
A vidi cijenu za slabiji model: http://www.ebay.com/itm/meizu-M9-Android-2-2-3-5-touch-screen-8GB-card-/360346310244?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item53e6505664
A vidi cijenu za slabiji model: http://www.ebay.com/itm/meizu-M9-Android-2-2-3-5-touch-screen-8GB-card-/360346310244?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item53e6505664
Boli koliko je jeftino...
Divim se tim ljudima. Samo, previše sliči na iShit.
iPhone 5 će oko trećeg mjeseca?
Kolika bi mogla biti cijena?
iPhone 5 će oko trećeg mjeseca?
Kolika bi mogla biti cijena?
Ma da?
Ma ne znam. Tako su mi rekli neke koje sam pitao, koji su malo više u Apple.
Ali što ja znam.
Ali što ja znam.
To bi bilo najodvratniji odnos neke firme prema kupcu.
Predstave Vam iP 4S (a čekalo se iP5) i tu vas zakinu,
pa onda par mjeseci nakon da predstave iP5?!
Svaka čast iPhone-u, ali Apple i njihova politika mi se gade
Ali što ja znam.
Gade ti se informacije koji uopće nisu potvrđene?
Mogu mislit kak ti se onda HTC i ostali proizvođači gade, svaki tjedan novi mobitel. FUJ
Mogu mislit kak ti se onda HTC i ostali proizvođači gade, svaki tjedan novi mobitel. FUJ
Naravno, nisam ni rekao da su potvrđene.
Hmmm, razmisli malo.
Koliko često Apple izdaje flagship uređaje, a koliko drugi?
Dok Apple izda u 2 godine jedva jednog, Samsung sam izda barem 50ak za svakojake korisnike, za svačiji budžet, te jedan, ili dva flagship uređaja.
I ne prodaju maglu.
Svi su očekivali (cijelo krdo apple fanova) iP5, toliki hype je nastupio, kad ono zayeb?
Pročitaj si gore!
Ne moraju se tako ponašati, bolji su od njih.
Ali što ja znam.
uf, di su oni bistriji applehejteri...
Hmmm, razmisli malo.
Dok Apple izda u 2 godine jedva jednog, Samsung sam izda barem 50ak za svakojake korisnike, za svačiji budžet, te jedan, ili dva flagship uređaja.
I ne prodaju maglu.
Svi su očekivali (cijelo krdo apple fanova) iP5, toliki hype je nastupio, kad ono zayeb?
Apple nije ispunio očekivanja fanova pa je to zayeb?
Pa koju je firmu uopće briga za očekivanja, svima je stalo samo do profita. A ne do toga što tamo neki sudy freak misli da je to zyeb sto nisu izdali iPhone 5
Apple nije ispunio očekivanja fanova pa je to zayeb?
Pa koju je firmu uopće briga za očekivanja, svima je stalo samo do profita. A ne do toga što tamo neki sudy freak misli da je to zyeb sto nisu izdali iPhone 5
Upravo to, tamo neki. U tome i je problem.
Mažu vam oči, voljet ćete svoj iShit, bla bla, a zapravo ih boli briga za krajnjeg korisnika.
Sljedbenici.
Upravo to, tamo neki. U tome i je problem.
Mažu vam oči, voljet ćete svoj iShit, bla bla, a zapravo ih boli briga za krajnjeg korisnika.
Samo ste horda i krdo...
Vidim što je HTC briga. Ne izdaju update softvera za mobitel star par mjeseci... Dok Apple izdaje update-ove za nekoliko godina stare modele
Shvati da nikog nije briga za korisnika, nego je svima stalo samo do profita!
Hmmm, razmisli malo.
I ne prodaju maglu.
a sta tebe briga koliko apple izdaje mobitela? jel tebe kao applehejetera to ikako dotiče? apple ima svoju publiku koju svaki pravi applehejter prezire i tu publiku ne muči "nemogućnost izbora" nego su vrlo zadovoljni jer nema fragmentiranosti. a što bi applehejter dobio da apple ima širu ponudu? jel bi konačno kupio najjeftiniji ajfon ili bi dobio priliku da se ruga većem broju ljudi?
fakat ne kužim šta vama hejterima toliko smeta kod appleove politike izdavanja jednog uređaja godišnje...
edit: sad vidim da nas častiš nazivima "horda" i "krdo" ali opraštam ti jer si još dijete u razvoju sa potrebom dokazivanja pred istomišljenicima.
They see me rollin'
they hattin'
Ma svi imate pravo, rat patentima je čist ok.
Dajte, branite taj Apple i iP nevjerojatno.
Držite se kao pijan plota.
Ne hejtam ja Apple (svaka čast za iPad, iPod, iMac), ali pripisivanje zasluga bez osnova, to mi se gadi.
A još više stado ovaca koje prati i brani to isto.
EDIT: ni pred kim se ja ne dokazujem, čak štoviše.
Hvala na "dijete u razvoju". Polaskan sam.
Ne hejtam ja Apple (svaka čast za iPad, iPod, iMac), ali pripisivanje zasluga bez osnova, to mi se gadi.
A još više stado ovaca koje prati i brani to isto.
I meni se gade hejteri...
Boze daj nam applehatera s barem trunkom mozga...
@sudy_freak
kako s tobom razgovarat kad ti ocito logicki sklopovi u glavi ne rade ispravno. ajde duso objasni nam kakve veze ima apple s time sta je neko ocekivao ip5? kakve?? dal su iz applea mozda najavljivali 5icu pa su tako zeznuli ljude?
koji god u googleu stroj za pranje mozga imaju, cini se da je nadmasio i appleov.
Prednost drugih proizvođača smartphonea pred Apple-om je u tome što čak i kad sfušaju neki uređaj,uvijek imaju druge koji nemaju mane. Apple naprotiv ima samo jedan i kad sfuša,to boli.
@sudy_freak
kako s tobom razgovarat kad ti ocito logicki sklopovi u glavi ne rade ispravno. ajde duso objasni nam kakve veze ima apple s time sta je neko ocekivao ip5? kakve?? dal su iz applea mozda najavljivali 5icu pa su tako zeznuli ljude?
koji god u googleu stroj za pranje mozga imaju, cini se da je nadmasio i appleov.
Ajd, ti, pametni, po čemu zaključuješ da nemam mozga?
Ne vrijeđaj (izravno)!
@sudy_freak
Ajd, ti, pametni, po čemu zaključuješ da nemam mozga?
Ne vrijeđaj (izravno)!
Prvi dio se ne odnosi na tebe specificno kao sta je i oznaceno, drugi dio nije vrijedjanje vec ti ukazujem na to da ti logika nije bliska.
Sta "pametnom dosta"?? Apple nikad nije najavio unaprijed kako ce se zvat mobitel ni kako ce izgledat, prema tome sta prtljas??
Prvi dio se ne odnosi na tebe specificno kao sta je i oznaceno, drugi dio nije vrijedjanje vec ti ukazujem na to da ti logika nije bliska.
Sta "pametnom dosta"?? Apple nikad nije rekao kako ce se zvat mobitel ni kako ce izgledat, prema tome sta prtljas??
Nevažno, jao.
Ja sam mislio s "ne vrijeđaj izravno" na prvi dio tvog posla, nas bez-mozgaše...
Što baš ne stoji.. Ali o tome neki drugi put.
iOS nije za advanced usera kao što je Android i točka.
Da ne duljimo previše.
Opet sam se uvukao u ratove zvijezda....
Sta "pametnom dosta"?? Apple nikad nije rekao kako ce se zvat mobitel ni kako ce izgledat, prema tome sta prtljas??
Nevažno, jao.
Ja sam mislio s "ne vrijeđaj izravno" na prvi dio tvog posla, nas bez-mozgaše...
Što baš ne stoji.. Ali o tome neki drugi put.
iOS nije za advanced usera kao što je Android i točka.
Da ne duljimo previše.
Opet sam se uvukao u ratove zvijezda....
Cuj, programiram od svoje 9. godine, websiteove sam pravio prije nego si ti prvi put koristio internet vrlo vjerojatno, sastavio i rastavio sam na desetke kompjutere, sta ces, kad budem advanced user preci cu i ja na android.
inace, i android mobitel sam vjerojatno imao dosta prije tebe...
Barem si mogao priznat da si pogrijesio, al nisam ni ocekivao, aj zivio!