iPhone 4 - k'o vruće kifle

poruka: 69
|
čitano: 14.369
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 - k'o vruće kifle".
17 godina
RE: iPhone 4 - k'o vruće kifle
Psiho246 kaže...
Romano kaže...

Kako ne bi znao?Kupit ce si jos 100 lewis hlaca i 60 nike patika,otice sa zenom u restoran "Kod Ćibe" i jest ce jetrice sa žara :) Di ces bolje nego tako potrosit lovu koju si zaradio od iphona.

Steve jede samo voce. :P xD

steve voli i račiće, ali i rakovi vole njega  Smijeh

(pokušaj crnog humora, nemoj te me spenkat kartonima)

16 godina
artfull kaže...

Stevica ne nosi Nike nego NB ... broj 49.

Šta ga toliko voliš da znaš koje tenisice nosi i koji broj ima  Belji se

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

Ma ja se dam kladit da je artfull nešto u rodu sa Jobsom, ali neće nikako priznati Smijeh

16 godina

eh da je meni jedan novi ipfone.

stvarno ima neko ko ga ne bi zelio??? iskreno???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da mi je samo jedna lipa od svakog prodanog iphona i mogao bi otplatiti desetke kredita Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 22:36 (Tracer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Da. Želio bih ga isprobat, ali ga sigurno ne bih zadržao.

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
ivanec kaže...

Ja bih ga zadržao, ali da ga ne moram platit.

Miky
17 godina
neaktivan

Apple vijesti na Bug onlineu - k'o vruće kifle!Dajte se skulirajte sa tim Appleom BUGovci! Još malo pa će se BUG pretvorit u "Apple news"! (sad mi fali onaj -.- smajlić)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Apple je zakon, apple je cool, apple je in, apple je za ljude kojima se događaju stvari, apple je uspješne, apple je za lijepe, apple je NWO, apple je sexy, apple je za prosperitetne, apple je za koji znaju što žele...

Apple je za elokventne, sexy cool metropolite poput

, apple je za winnere. Haters...Apple!

(woohohoohoo & lol)

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Fakat Vruće ko KIFLE :)

Miss You Miss You
Miss  you 2 :) Miss you 2 :)
Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished? Let them taste the triple guns...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

impresivno je kako se Apple uzdignuo iz pozicije marginalca pred bankrotom do proizvodjaca No.1... Neka ih prodaju sto vise, bit ce i vise para za jos bolje Macove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

trebalo bi ga dovesti da vodi ovu našu državu,ja sam za,a ove naše poslati da vode apple he he,valjda se raja prepoznala u njihovim proizvodima pa kupuju iproizvode,sigurno nije nezasluženo

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

trebalo bi ga dovesti da vodi ovu našu državu,ja sam za,a ove naše poslati da vode apple he he,valjda se raja prepoznala u njihovim proizvodima pa kupuju iproizvode,sigurno nije nezasluženo

Tako je, za predsjednika, to je osoba koja nama treba, znanjem, karizmom i feelingom za business. bili bi uspješni kao apple.

http://www.youtube.com/watch?v=JRLl2yVrJzE
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 0:18 (PureEntity).
16 godina
neaktivan

Svatko tko kaže da kupimo Nexusa ili HTC pa ja bih rado ali kada mi se iPhone nudi za 1 kunu na produženje ugovora a za Nexusa kojeg niti nema u ponudi T-Šrota ili HTC koji je precijenjen na produženje ugovora npr. HD2 je 2000 kn rađe uzimam Iphone i 2k kuna u đep pavi recite štoželite da sam idiot što kupujem taj mobitel ali meni je puno pristupačniji ovako od bilo kojeg drugog koji je u tom rangu i većina korisnika koji ga kupe kupiti će ga na pretplatu a ima naravno i onih koji će ga platiti 7k kuna koji su stvarno poremećeni jer to toliko ne vrijedi u niti jednom slučaju, a Ameri ih dobivaju đabe za nekih 200 dolara na pretplatu i to je kod njih ništa uspoređeno sa njihovom plaćom i standardom pa nije niti čudo da se tako dobro prodaje....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10

2 0 hvala 0
17 godina
mapir kaže...

impresivno je kako se Apple uzdignuo iz pozicije marginalca pred bankrotom do proizvodjaca No.1... Neka ih prodaju sto vise, bit ce i vise para za jos bolje Macove.

Nisam siguran bas u ovo...  - da nece mozda Apple odmaknuti od Macova?

16 godina
neaktivan
nasljednik kaže...

Kad smo vec kod Apple i vijesti vidim da je Bug objektivno kao i obicno preskocio vijest o problemima sa recepcijom iphonea 4. Molim Dragu da se ocituje o ovom propustu.

Vijest je bila o problemima s prijemom signala, a ne o problemima s recepcijom.. Namigiva

Mirko935 kaže...
ivanec kaže...

PureEntity kaže...

...Apple je za elokventne, sexy cool metropolite poput

, apple je za winnere. Haters...Apple!

Offtopic: Ja bih radije isprobao iJustine.. Izlanuo seNevinašceŠutim

Ontopic:

Simpatičan mi je ovaj iPhone 4, definitivno je bolji od mog 3G-a.. Zapravo, tek sad ima sve ono što je (po meni) trebao "dobiti" 3G u odnosu na 2G.. Ali, onda Steve i Apple ne bi zaradili puste milijune od 3GS-a i sad od četvorke.. Mislim, shvaćam ja i njih, ipak oni nisu humanitarna organizacija, već je profit tu na prvom mjestu..

Ali, osobno nemam namjeru davat pare za četvorku, prvenstveno jer mislim (IMHO) da je iPhone 4 ipak trebao donijeti još "novosti" u odnosu na konkurenciju, a ja sam ostao pod dojmom da ih je samo sustigao.. Osim toga, nema se smisla zaletavat "grlom u jagode" dok se ne razjasne ovi navodi o gubitnku signala i mrljama na ekranu.. Ali da mi ga netko pokloni, ne bih se bunio i rado bih ga zadržao.. Što jest, jest - ljepši mi je od konkurencije.. Belji se

Disklejmer:

Nisam Apple fanboy i idem mi na onu stvar kad se svaki Appleov potez uzdiže u nebesa, ali nisam ni hater, da sad moram pljuvat po svemu od Apple-a, zbog nekolicine zaslijepljenih fanboysa.. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 10:54 (Graystoke).
17 godina
neaktivan
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pored HTC desirea što će mi iPhone? Mislim sa desireom ne moram paziti kak ću mobitel u ruci držat da ne gubim signal, a i nemoram se učljanjivat u sekte bolesnih RDF-ovaca :DDD

0 0 hvala 0
17 godina

Na naslovnici Jutarnjeg (nesto u stilu breaking news) je "odlican" clanak http://www.jutarnji.hr/iphone-kakav-nismo-ni-sanjali-/842671/

LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 11:10 (parizer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Čoviječe svršavaju kada ga vide, nije ni čudo što sve manje dijece ima kada svi deru po iPhone-u.... Ko će nači vremena za žene :)))))

Koliko t-mobile samo plaća tim idiotima za takve članke.... Ljudi nemaju za kruh al glavno je da če nači pare za iPhone....

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Na naslovnici Jutarnjeg (nesto u stilu breaking news) je "odlican" clanak http://www.jutarnji.hr/iphone-kakav-nismo-ni-sanjali-/842671/

LOL

P. S. Ah, da, priče da ne radi za ljevake, da nestaje signala čim ga držite dolje lijevo, jer se tu nalazi antena? Ljevak sam, radio je normalno, a Tomislav je pokušao svom snagom pritisnuti antenu. Prošla minuta, prsti mu crveni, a nestala tek jedna crtica signala. Malo kasnije još jedna, i na tome je ostalo. Radi odlično.

to? :D

A.
17 godina

A sto trebam komentirati, procitaj sam pa ako ne mozes skuziti onda stvarno...

Zbljuvotina, da ne moze biti gora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

neda mi se to čitat, ništa novo ... dečki su entuzijastični. I ja sam bio takav pred desetak godina :D

A.

0 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...

neda mi se to čitat, ništa novo ... dečki su entuzijastični. I ja sam bio takav pred desetak godina :D

Mladost/ludost, ali kog vraga radi na naslovnici Jutarnjeg? Valjda za sindikalce i nezaposlene da imaju sto citati dok cekaju referendum...

17 godina
neaktivan

A kakav 'epic fail' imaju s antenom u donjem lijevom kutu uređaja (ekipa gubi signal i mora ga držati sa po 2,3 prsta) - lol Belji se

Tech support im je zakon - 'ne držite mobitel blizu lijevog donjeg kuta' Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
artfull kaže...

P. S. Ah, da, priče da ne radi za ljevake, da nestaje signala čim ga držite dolje lijevo, jer se tu nalazi antena? Ljevak sam, radio je normalno, a Tomislav je pokušao svom snagom pritisnuti antenu. Prošla minuta, prsti mu crveni, a nestala tek jedna crtica signala. Malo kasnije još jedna, i na tome je ostalo. Radi odlično.

Što si nabavio iphone 4, ili si to od nekog frenda bacio pogled na njega? I kažeš da ovaj problem sa antenom kod nas nije problem? I na kojoj mreži je bio?

Stoja
15 godina
protjeran

HEHE sta ima veze,opet ga volimo....2 milionis and counting

16 godina
neaktivan

Citao sam na gizmodu ili engadgetu da svi koji su kupili iphone (u USA) kod Applea mogu trazit povrat novca bez ikakvog objasnjenja u roku od 30 dana od kupovine. Za ostale koji su kuili kod att, radioshacka ili bestbuya mislim da imaju povat od 80-90 posto. ko je to tako ozbiljan problem sa antenom i flekama na ekranu ocekujem da ce dobar dio ljudi vratit. Bar oni koji dobiju 100 posto natrag.

0 0 hvala 0
16 godina

Hahah, napiso si ne držite mobitel blizu lijevog donjeg kuta 

Bug Online Xfire Clan - http://www.xfire.com/communities/bugonlineforum/
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
artfull kaže...

Što si nabavio iphone 4, ili si to od nekog frenda bacio pogled na njega? I kažeš da ovaj problem sa antenom kod nas nije problem? I na kojoj mreži je bio?

To je citat od autora teksta na ovom linku od Jutarnjeg (na kraju teksta)..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 12:13 (Graystoke).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice