- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samtram da je za sada bespotrebno kupovati iPhone 3GS jer je iPhone 3G još uvijek dovoljno jak i preporođen s novim updateom 3.0. Također nema nekih revolucionarnih noviteta u novom iPhoneu da bi bio toliko napredan u odnosu na iPhone 3G.
Ja bi ga uzeo radi brzine...
Fina kuća u dalmatinskoj zagori:)
A što se kamere/aparata tiče, moj Nikon je otprilike 800% bolji.
bezvezna usporedba nikona i iphona uzasno nemate pojma usporedjivat
ma daj se*es :P
bolje da su ga nazvali iphone BS :)
stvarno... nema večih idiota od ovih konja šta kampiraju. kao da se dijeli zabadava . inače mobitel je ok al dok ne stave barem 5 mp kameru sa xenon flashom držat ču se ja svog LG wiewtyja.
@naxeem. al i iphone je otprilike 800% bolji telefon od nikona tak da i to moras uzet u obzir.
kampirat sigurno necu, al kad i ako dodje potvrda da se moze jailbrakenut budem se ponovijo.
meni je iphone vrh!
Ja samo komentiram smiješnu činjenicu da ljudi od guzice žele napraviti lice ili od telefona fotoaparat. Slika na mom trenutnom 3G i SonyEricssonu CyberShot K800i nije baš bitno različita niti će ikada biti. Možeš imati 45MPX na mobitelu i jedan dobar fotoaparat sa 3MPX će ga razguziti.
hmm, bas me zanima oce u hrv bit moguce da vlasnici iphonea 3g uz nadoplatu dobiju iphone 3gs kao sto jo to u SAD-u
da bar, ali po meni je to preoptimisticno za hr :D... btw kada bi se trebao on nac u prodaji u hr... ima negdje kakvih informacija ?
pa meni je nesto ostalo u uhu 20.7. za rest of world. to bi bili mi
da bar, ali po meni je to preoptimisticno za hr :D... btw kada bi se trebao on nac u prodaji u hr... ima negdje kakvih informacija ?
več iduči mjesec neznam tocno kojeg 9 il negdi oko 20 neznam tocno al uglavnom iduci mjesec je tu......eh sada za koje lihvraske pare to ce mo vidjeti
9. lipnja. je u nas po cijenama po kojima je na početku bio 3G.
9. lipnja. je u nas po cijenama po kojima je na početku bio 3G.
srpnja?
Da kod nas počinje prodaja 9. srpnja!
e stari da imas samo blagi dozivljaj kako mi ides na zivac s tim svojim jednorjecnim postovima. sta je tu zanimljivo ? ?
Ja samo komentiram smiješnu činjenicu da ljudi od guzice žele napraviti lice ili od telefona fotoaparat. Slika na mom trenutnom 3G i SonyEricssonu CyberShot K800i nije baš bitno različita niti će ikada biti. Možeš imati 45MPX na mobitelu i jedan dobar fotoaparat sa 3MPX će ga razguziti.
Da, ljudi ne shavacaju da slika ne ovisi toliko o broju megapixela.
sve preko 3 megapixela na mobitelu je bacanje i trošenje bandwitha i memorije ... 3 megapixela je dovoljno za razviti klasičnu fotografiju u 10x15 ili 13x18cm
Sa dostupnom tehnologijom nemoguće je imati kvalitetniju optiku i fotografiju u ultratankim kućištima sa minjaturnim lećama i stavljanje svega preko 3 Mpixela u mobitele ( osima ako nisu neke cigle veličine kompaktnih digitalaca ) je čisto razbacivanje specifikacijama marketing timova.
A.
e stari da imas samo blagi dozivljaj kako mi ides na zivac s tim svojim jednorjecnim postovima. sta je tu zanimljivo ? ?
hahaha bravo care hahaha