Ja nexus 6p platio 420 EUR. Moja granica je 450 eur i tu povlacim crtu za nov mobitel....
Cijena je tu takva zato sto Googleu nije bitno da se dobro prodaju, vec da predstavljaju tzv. role model i mainstream top model u Android svijetu.
Zele predstavit iPhone za Android i u tome uspijevaju.
Kamera je najbolja, baterija je solidna, ekrani odlicni, izrada fenomenalna, IP67, uskoro i mnostvo dodatne opreme itd.
Cijena je sekundaran pojam ovdje. Ovaj uredaj nije namjenjen da se kupuje odjednom.
O cemu se prica ovdje, hardware je ovdje nula. HTC radi manji, a LG veci. Pixel 2 XL izgleda nesto izmedju LG G6 i V30, ali sa manje hardwerskih featurea. Jedini razlog kupovine pixela je software.
Nema audio jack, micro sd, bezicno punjenje i samo je IP67. Samsung ima sve to, tanak je i ima bolji rating IP68. Prosle godine su se rugali Appleu za audio jack, ove godine rade isto. Ustedjeli su par dolara u prozivodnji, lol.
Vidim sada nikog ne smeta da nema 3,5mm a pljuvalo se po Appleu... licemjerje na razini. A bežične slušalice koštaju isto kao Appleove.
Apropo svega, XL izgleda dobro, manji mi je gadan. Search na dnu mi je vizualno grozno rješenje
Vidim sada nikog ne smeta da nema 3,5mm a pljuvalo se po Appleu... licemjerje na razini. A bežične slušalice koštaju isto kao Appleove.
Apropo svega, XL izgleda dobro, manji mi je gadan. Search na dnu mi je vizualno grozno rješenje
Ljudi gutaju sto im se servira, tko ima vremena razmisljati. Vazno je kako izgleda.
Od koda ti ideja da nikome ne smeta?
"Search na dnu..." - jel ti ovo ozbiljno?
U ovom slučaju komentiram ISKLJUČIVO DESIGN, između PIXEL-a i iPhone-a, u manjem i većem izdanju!
Neki dan me je jedan kolega upitao zašto uzeti iPhone 8 ( Plus ), što na njem ima toliko bitnoga, lijepoga, zanimljivog ?!?!
Neka kaže tko god što želi, ALI, iPhone 8/8 Plus su design masterpiece za PIXEL 2/2 XL.
Jedina neka "bitnija možda bolja" razlika je rezolucija kod XL-a, 1440x2880 pixela uz PPI 538, gdje iPhone 8 Plus ima samo FullHD i tek PPI401, što je i malo i dosta, ovisno iz kojeg kuta gledišta se razmatra.
Cijena, uz "toliko RAM-a i interne memorije je paaaaaaaa ower too much, oweeeeer, a nekako ne vjerujem da će manje 25%PDV-a biti još i u Oerima znatno skuplje.
Gotovo je vise sa inovacijama, telefoni su dostigli svoj maksimum, ne znam sta to vise mogu ubaciti u smart phone kada ima sve. Sada je fokus svih kompanija na AI i VR-AR tehnologije.
Ovakve stvari ljudi govore pa valjda zadnjih 5 000 godina
Ljudi gutaju sto im se servira, tko ima vremena razmisljati. Vazno je kako izgleda.
nažalost i je tako, idiocracy generacija
Ne znam di su vam oci... a software razlika je krajnje minimalna, te komentare ne mogu uzeti ozbiljno.
Od koda ti ideja da nikome ne smeta?
"Search na dnu..." - jel ti ovo ozbiljno?
Ne vidim neka masovna hejtanja kao u Apple slučaju...
Da, meni je search dolje kriminal, a koliko znam na stock pixel launceru ga ne možeš maknuti, barem ne bez instalacije dodatnih aplikacija.
Ali neka onda ponude dva (vrh i dno) ili nesto.
Apple se hejta zato sto nemaju USB-C a svejedno su ga izbacili.
Jos ce veci hejt bit kada zamjene Lightning sa USB-C...a vidi se da idu tome jer su Macbookovi konektori svi USB 3.1
Svojevremeno sam na amazon.it naletio na dobru ponudu za 6P, nekih 4mj nakon izlaska. Sumnjam da će tako biti sada, a pikiram ipak na xl 2.
Ali neka onda ponude dva (vrh i dno) ili nesto.
Apple se hejta zato sto nemaju USB-C a svejedno su ga izbacili.
Jos ce veci hejt bit kada zamjene Lightning sa USB-C...a vidi se da idu tome jer su Macbookovi konektori svi USB 3.1
Očekivao sam da će ga na X zamjeniti s USBC ali ništa... ne bi imao ništa protiv.