oće bar google maps ostat? Samo gase usluge u zadnje vrijeme.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada će ugasiti Google+?
Kada će ugasiti Google+?
Vjerojatno bi već ugasili da nisu sve živo povezali s njime.
Kada će ugasiti Google+?
To nećemo doživjet, da nisu napravili cirkus sa Youtubeom i povezali račun s tim smećem još bi i bilo nade ali ovako, teško.
Kada će ugasiti Google+?
To nećemo doživjet, da nisu napravili cirkus sa Youtubeom i povezali račun s tim smećem još bi i bilo nade ali ovako, teško.
Ako se ne varam, možeš imat account na Youtube bez google+ samo nešto manje funkcionalnosti...
Mene brine da ne ugase gmail. :-) Evo ja baš napravio outlook.com account i prestajem s gmailom. Čak i izgleda kao prava aplikacija taj outlook.
Kada će ugasiti Google+?
Ako se ne varam, možeš imat account na Youtube bez google+ samo nešto manje funkcionalnosti...
Mene brine da ne ugase gmail. :-) Evo ja baš napravio outlook.com account i prestajem s gmailom. Čak i izgleda kao prava aplikacija taj outlook.
Ne varaš se.
YouTube račun je zapravo Google račun a Google+ je Googleova društvena mreža (Facebook za "odrasle" kao).
Kad nemaš Google+ profil ne možeš komentirati ništa na YouTube kao ni npr. pisati recenzije/davati rejtinge na Google Play Storeu. Nikakav drugi manjak funkcionalnosti nisam primjetio.
Kada će ugasiti Google+?
Ako je tebi smeće ne znači da je i drugima. Koristim ga svaki dan, više od fejsa.
Ti si sad kao nekaj posebno pa kao tebi smeće, svima smeće?