Ako je suditi po prijašnjim hintovima za s3 i s4, imat će onu fake kožu (tekstura na slici)....
Samsung je postao ko Audi....
još im i kopira nazive modela...
Koliko ocekujemo modela? s5? minimalno 5
hehe taman na moj rochkas ce bit broadcast , imam osjecaj da ovaj 5tica biti ono sto je bilo sa trojkom , bili zivi pa vidjeli
Koliko ocekujemo modela? s5? minimalno 5
Što više to bolje, kako bi ljudi mogli ciljano kupiti onaj model u skladu s njihovim željama/mogućnostima.
Jel ti uopće razumiješ zašto postoji više verzija bilo kojeg proizvoda na Svijetu?
I to mi je jedna od prednosti kod Samsunga. Npr. da kupujem novi automobil, nebi mi bilo svejedno da mi
kažu da imaju samo jedan jedini paket opreme, ili da mi kažu kako imaju 10 različitih paketa, pa nek si
odaberem baš ono što ja želim.
Što više to bolje, kako bi ljudi mogli ciljano kupiti onaj model u skladu s njihovim željama/mogućnostima.
Jel ti uopće razumiješ zašto postoji više verzija bilo kojeg proizvoda na Svijetu?
I to mi je jedna od prednosti kod Samsunga. Npr. da kupujem novi automobil, nebi mi bilo svejedno da mi
kažu da imaju samo jedan jedini paket opreme, ili da mi kažu kako imaju 10 različitih paketa, pa nek si
odaberem baš ono što ja želim.
Super. Možeš li naručiti paket sa kalibriranim ekranom? Jednostavnim sučeljem?

Sjecam se izlaska "revolucionalnog" s4 kad im je na predstavljanju ulazak u imenik kasnio par sekundi , a s5 nista novo vjerovatno jeftina koza kao i na note3.
Broj iza S oznacava koliko mu sekundi treba za ulazak u imenik
Novi android, novi flagship..lose! S5 ce nadogradnju za android 5.0 dobiti sa godinu dana zakasnjenja, jer ce tada izaci novi flagship za novi android
Monday, 24th.... (pise na pozivnici)
;)
A šta ako bude samo novi Gear predstavljen
Hah peasants....
ma ništa čeka se iphone s 5 " zaslonom staklen to bi san bio nakon svih ovih dosadasnjih od s4 pa nadolje
naravno ako ovo nebude neka kombinacija plastike i ostalih gluposti
To je još dobro, broj iza iPhonea označava koliko godina zaostaju za konkurencijom
Monday, 24th.... (pise na pozivnici)
;)
Nisam u startu čitao članak, mam sam luknuo samo kalendar!

Svi oni zaostaju za Nexusom
Svi oni zaostaju za Nexusom
Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ...

Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ...
Nadogradnjama, ispoliranosti, pogledaj samo nadogradnje na Nexusu, a pogle na Samsungu, nemaju još ni 4.3 stabilan čovječe
A i zaslon na N5 je daleko bolji od zaslona na S4, bilo to subjektivno ili objektivno
Naravno da iphone zaostaje za konkurencijom , zato i jesu prvi po obaranju rekorda od 2010 godine. Cinjenica je da novac igra veliku ulogu danas u svijetu , a gledajuci apple racun mislim da vam je sve jasno. Btw original je original a kopija je kopija , bilo bi zanimljivo viditi u novom modelu samsung otisak prsta da vidimo kako savrseno radi samo na reklami kao i one puste geste hahah.
To je još dobro, broj iza iPhonea označava koliko godina zaostaju za konkurencijom
A ako taj broj pomnozis sa 10 milijardi $$$, dobivas konacnu cifru koliko konkurencija zaostaje po pitanju profita za iPhoneom. Godisnje valjda. Te brojke su zahebana stvar
A ako taj broj pomnozis sa 10 milijardi $$$, dobivas konacnu cifru koliko konkurencija zaostaje po pitanju profita za iPhoneom. Godisnje valjda. Te brojke su zahebana stvar
Ili dobijes brojku koja pokazuje kolko Apple dere svoje korisnike? Koliko malo investiraju u razvoj?
Ne zelim ulaziti ni u kakav flame fanboy war ali stanje blagajne ne pokazuje ama bas nista ukoliko kupujes proizvod a ne dionice tvtke.
Slavljenje dohotka tvrtke čije proizvode kupuješ.. Neka nova vrsta psihoze koja je poharala određenu skupinu zanesenjaka slovom i.
Kad ćete vi shvatit da iPhone prodaje samo ime? Za puno njih je iPhone najbolji mobitel ikad, no stvar je da ti isti pojma nemaju što je neki jednostavan pojam, kao npr. OS. Apple odere svoje mušterije svake godine, i treba, tko vam je kriv što idete za drugima i lako se date vuć za nos.
Što se tiče S5, ne vidim nekakvu potrebu za jačim mobitelima u zadnje vrijeme, više bi se fokusirao na samo poboljšavanje Androida, žalosno je koliko se zapravo ulaže u hardware u odnosu na software.