Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače

poruka: 37
|
čitano: 4.336
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače".
15 godina

Ako je suditi po prijašnjim hintovima za s3 i s4, imat će onu fake kožu (tekstura na slici)....

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Mislim na ovo

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 15:20 (Qudek).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Samsung je postao ko Audi....

još im i kopira nazive modela... {#}

23 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko ocekujemo modela? s5? minimalno 5 

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

8 15 hvala 0
17 godina

hehe taman na moj rochkas ce bit broadcast , imam osjecaj da ovaj 5tica biti ono sto je bilo sa trojkom , bili zivi pa vidjeli {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Galaxy S5 gotovo sigurno stiže 24. veljače
razbijac kaže...

Koliko ocekujemo modela? s5? minimalno 5

Što više to bolje, kako bi ljudi mogli ciljano kupiti onaj model u skladu s njihovim željama/mogućnostima.

Jel ti uopće razumiješ zašto postoji više verzija bilo kojeg proizvoda na Svijetu?

I to mi je jedna od prednosti kod Samsunga. Npr. da kupujem novi automobil, nebi mi bilo svejedno da mi

kažu da imaju samo jedan jedini paket opreme, ili da mi kažu kako imaju 10 različitih paketa, pa nek si

odaberem baš ono što ja želim.

17 godina
protjeran
Canis kaže...

Što više to bolje, kako bi ljudi mogli ciljano kupiti onaj model u skladu s njihovim željama/mogućnostima.

Jel ti uopće razumiješ zašto postoji više verzija bilo kojeg proizvoda na Svijetu?

I to mi je jedna od prednosti kod Samsunga. Npr. da kupujem novi automobil, nebi mi bilo svejedno da mi

kažu da imaju samo jedan jedini paket opreme, ili da mi kažu kako imaju 10 različitih paketa, pa nek si

odaberem baš ono što ja želim.

Super. Možeš li naručiti paket sa kalibriranim ekranom? Jednostavnim sučeljem?

14 godina
Pogledao sam u kalendar kada pada 24 i vidim da pada u ponedjeljak, gdje bih ja zbog malog kompromisa, ako je S5 u pitanju onda radije organizirao event 25 veljače, čisto što bi 2 mogla glumiti slovo S, a 5 je 5, moje jedno glasno razmišljanje! I obzirom na viđeno do sada, nekako sam uvjeren da S5 neće biti baš toliki WOW, čisto jer samo forsiranje snage kao takve u makar je ovo smartphone, i nema nekog smisla, ne uber prevelike. Ono što nominalno treba svakodnevnom useru, već je odavno dosegnuta neka psihološka granica koliko se meni vidi, jer sa ovim rezolucijama naprimjer, ajmo reči kužim nekakvo kompetitivno ponašanje, ali ovo je preko svake mjere zdravog razuma!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sjecam se izlaska "revolucionalnog" s4 kad im je na predstavljanju ulazak u imenik kasnio par sekundi , a s5 nista novo vjerovatno jeftina koza kao i na note3. 

7 4 hvala 0
15 godina
protjeran

Broj iza S oznacava koliko mu sekundi treba za ulazak u imenik {#}

Moj PC  
29 2 hvala 0
15 godina

Novi android, novi flagship..lose! S5 ce nadogradnju za android 5.0 dobiti sa godinu dana zakasnjenja, jer ce tada izaci novi flagship za novi android

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
S3, 4, 5, 6, 7...... svejedno. Uvik se gleda u leđa iPhone-u.
16 godina
ATJLučko kaže...
Pogledao sam u kalendar kada pada 24 i vidim da pada u ponedjeljak

Monday, 24th.... (pise na pozivnici)

;)

morrisoN
13 godina
neaktivan

A šta ako bude samo novi Gear predstavljen {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Brainbow kaže...

Hah peasants....

14 godina

ma ništa čeka se iphone s 5 " zaslonom staklen to bi san bio nakon svih ovih dosadasnjih od s4 pa nadolje

naravno ako ovo nebude neka kombinacija plastike i ostalih gluposti

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:03 (Over(C)lock).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ansha kaže...

To je još dobro, broj iza iPhonea označava koliko godina zaostaju za konkurencijom {#}

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
morrisoN kaže...
ATJLučko kaže...
Pogledao sam u kalendar kada pada 24 i vidim da pada u ponedjeljak

Monday, 24th.... (pise na pozivnici)

;)

Nisam u startu čitao članak, mam sam luknuo samo kalendar! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
Objasni mi taj zaostatak za konkurencijom pametnjakoviću.
14 godina
odjavljen

Svi oni zaostaju za Nexusom

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 1 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Svi oni zaostaju za Nexusom

Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ... 

ATJ Lučko
15 godina
Brainbow kaže...

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:42 (merio).
14 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...

Po čemu zaostaju za njim, jačinom baterije, zamjenljivom baterijom, proširivom memorijom, internom memorijom, nekim WOW dizajnom, ... 

Nadogradnjama, ispoliranosti, pogledaj samo nadogradnje na Nexusu, a pogle na Samsungu, nemaju još ni 4.3 stabilan čovječe

A i zaslon na N5 je daleko bolji od zaslona na S4, bilo to subjektivno ili objektivno 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z
13 godina
neaktivan
Sve to u vezi baterije šta si reka im opet ne pomaže da iizbjegneš punjenje svaku večer. To sa memorijom je nebitno. Jednostavno kupiš uređaj s više memorije. A dizajn........ Bez komentara.
13 godina
neaktivan
Brainbow kaže...
Objasni mi taj zaostatak za konkurencijom pametnjakoviću.

Naravno da iphone zaostaje za konkurencijom , zato i jesu prvi po obaranju rekorda od 2010 godine. Cinjenica je da novac igra veliku ulogu danas u svijetu , a gledajuci apple racun mislim da vam je sve jasno. Btw original je original a kopija je kopija , bilo bi zanimljivo viditi u novom modelu samsung otisak prsta da vidimo kako savrseno radi samo na reklami kao i one puste geste hahah.

13 godina
neaktivan
Tako je razbijač. Ta Samsungova opsjednutost iPhone-om je došla dotle da ubace svoje doušnike u redove ljudi koji su čekali ispred dućana novi iPhone kako bi otkrili šta ih to vuče toj čarobnoj škatulici koja im predstavlja najgoru noćnu moru.
13 godina
protjeran
EchoOne kaže...
ansha kaže...

To je još dobro, broj iza iPhonea označava koliko godina zaostaju za konkurencijom {#}

A ako taj broj pomnozis sa 10 milijardi $$$, dobivas konacnu cifru koliko konkurencija zaostaje po pitanju profita za iPhoneom. Godisnje valjda. Te brojke su zahebana stvar {#}

17 godina
neaktivan
jumboY kaže...
EchoOne kaže...
ansha kaže...

A ako taj broj pomnozis sa 10 milijardi $$$, dobivas konacnu cifru koliko konkurencija zaostaje po pitanju profita za iPhoneom. Godisnje valjda. Te brojke su zahebana stvar {#}

Ili dobijes brojku koja pokazuje kolko Apple dere svoje korisnike? Koliko malo investiraju u razvoj?

Ne zelim ulaziti ni u kakav flame fanboy war ali stanje blagajne ne pokazuje ama bas nista ukoliko kupujes proizvod a ne dionice tvtke.

16 godina
neaktivan

Slavljenje dohotka tvrtke čije proizvode kupuješ.. Neka nova vrsta psihoze koja je poharala određenu skupinu zanesenjaka slovom i.

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kad ćete vi shvatit da iPhone prodaje samo ime? Za puno njih je iPhone najbolji mobitel ikad, no stvar je da ti isti pojma nemaju što je neki jednostavan pojam, kao npr. OS. Apple odere svoje mušterije svake godine, i treba, tko vam je kriv što idete za drugima i lako se date vuć za nos.

Što se tiče S5, ne vidim nekakvu potrebu za jačim mobitelima u zadnje vrijeme, više bi se fokusirao na samo poboljšavanje Androida, žalosno je koliko se zapravo ulaže u hardware u odnosu na software.

6 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice