Galaxy Note 7 bio je posljednji Samsungov Note?

poruka: 15
|
čitano: 2.568
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy Note 7 bio je posljednji Samsungov Note?".
9 godina
neaktivan

Čemu? Samo će izbaciti note 8 ali ga neće zvati note 8.

Dogodilo im se sranje sa note 7, da ali su imali 6 uspješnih generacija notea, dali je šteta na note brandu baš toliko velika?

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bože, šta su dosadni stalno s tim nekim predviđanjima i pi*darijama. Ok, dogodilo se sranje, nitko nije umro, štetu će nadoknaditi, kod sljedećeg biti pažljiviji sa kontrolom kvalitete i to je to. Šta sad svaki dan 500 novih članaka o tome da se par telefona zapalilo?

Moj PC  
11 1 hvala 1
13 godina
Re: Galaxy Note 7 bio je posljednji Samsungov Note
Mirko935 kaže...

Bože, šta su dosadni stalno s tim nekim predviđanjima i pi*darijama. Ok, dogodilo se sranje, nitko nije umro, štetu će nadoknaditi, kod sljedećeg biti pažljiviji sa kontrolom kvalitete i to je to. Šta sad svaki dan 500 novih članaka o tome da se par telefona zapalilo?

"Šta dete zna što je miljardu dolara; dete dodje, uzme i odnese..."

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
9 godina
neaktivan
GNU+Linux kaže...

da ali su imali 6 5 uspješnih generacija notea, dali je šteta na note brandu baš toliko velika?

Note 6 ne postoji.

Kruha i igala...
17 godina

Imidž se gradi godinama, a izgubi u trenu.

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
Moj PC  
8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
southy kaže...

Imidž se gradi godinama, a izgubi u trenu.

Dobro je da samsung nije upao u tu klopku 

14 godina

U mojem slučaju, kako ja to doživljavam, mogu samo kazati, šteta. 

Koliko se god ja ljutio na Samsung zbog svega što nisu dobro uradili, još ću se duplo više naljutiti, sada koliko će to njima značiti, ako zaustave proizvodnju liniju Note gadgeta! 

Neka se opamete i produlje cikluse izdavanja flagship modela, kako S tako i Note na svake dvije godine naizmjence, i evo materijala za napredak, kako u dizajnu tako i u tehničkom inom smislu, pa čak i da budu nekoliko varijanti, sa i bez 3.5mm jack-a, sa FullHD i sa 4K rezolucijom, ali sa nekom konkretnom smislenom odgodom u izlasku na tržište. 

ATJ Lučko
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina

Ako je to samo ime, onda nije bed. Al' ako bude nešto drastično mjenjali kod mogućih novih modela admiralskog broda u odnosu na Note seriju, eh' onda bu se tržište moralo naučiti na takve nove stvari.

Recimo na dizajn, raspored tipki i tako to.

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...
GNU+Linux kaže...

da ali su imali 6 5 uspješnih generacija notea, dali je šteta na note brandu baš toliko velika?

Note 6 ne postoji.

Ne znam, ne pratim Samsung a ni ostale proizvođače konzumne elektronike.

https://en.wikiquote.org/wiki/Mikhail_Bakunin
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 18:10 (GNU+Linux).
13 godina

Svojevoljno su pogasili i prestali štancat low segment mobitele,sada Note seriju.Šta,ide dalje na gašenje?

Svaka akcija ima svoju reakciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sada će napraviti novo ime i od 1 do 7 razvaliti aki ih ne prestigne Leeco

2 0 hvala 0
10 godina

kako da ne ,to je kao i da se kaze nakon fijaska sa VW da ce prestat proizvodit golfove od kojih masno zaraduju -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S pen ce nastaviti zivjeti, bilo to kroz note ili neki drugi samsungov mobitel. Moja predpostavka je da samsung zeli sto prije zakopti note7 i vec u drugom mj uz galaxy s8 i s8 edge predstaviti s8 note i tako prekinuti note liniju kao zaseban segment i spojiti vrijeme izlaska svojih flahshipa sto se poklapa sa navedenim u tekstu

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
6 modela. Note 4 edge ste zaboravili...
13 godina
neaktivan
Odakle vam takve info? Gluposti. Uz S liniju, Note je perjanica Samsunga i nema teorije da ugase Note liniju. Pametnom odlukom i povlacenjem problematicnog telefona pokusavaju zaustaviti negativan publicitet. Note 8 ce doci, zvao se on Note ili drugacije. Koristim Note od prve serije i nikada ne bih promjenio mob. Svaki Note koji izadje bude savrsen telefon. Cetvorka je bila bomba, petica je jos bolja. Uz root i firmware sa Notea 7 imam savrsen mob, rokovnik i 1440p ekran savrsenih karakteristika. Kakvo gasenje linije...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice