Nije mi baš jasno zašto si ti tu došao pametovati s takvim tonom. Zar stvarno misliš da mi ne znamo da sve to ide u RAM? Ili da ne znamo koliko je velik HD video ili bitmap slika? Mora da si ti neki genijalac kad sve to znaš.
Btw, za tvoju informaciju, vrlo rijetko posjećujem youtube i vrlo rijetko gledam ikakve galerije slika. A od dodataka imam jedino Tab Mix Plus i FlashGot. Firefox ima problema s oslobađanjem memorije? Ma da, trebalo bi ti dati nekakvu nagradu za to otkriće. To ja nisam primjetio...
Nisi me shvatio, to je namjerno i nije bug. Ako se ne varam bila je rasprava o tome na mozillazine-u
Da probas testirati sa nekim drugim operativnim sustavom ako ti je pri ruci?
Mozes li staviti nekakav popis linkova nakon cega Firefox pocne zauzimati toliko RAM-a? Jesi li siguran da konkurencija u tim istim uvjetima ne bi povukla slicnu kolicinu memorije? Zelim i sam provjeriti, pa ako nesto ne stima prijavit cu bug.
Meni recimo firefox nikad ne uzima vise od 150 MB! Kod mog buraza situacija je drukcija i krece se oko 350 MB ali on ga dere onako posteno (ovisnik o you tubeu).
I ispricavam se ako je moj prvi post na ovom topicu bio malo preagresivan.

Probao sam ga i sa Nightly Toolsom osposobit, instalira ga ali ne funkcionira uopće.
 Probao sam ga i sa Nightly Toolsom osposobit, instalira ga ali ne funkcionira uopće. A i, kao što sam ranije rekao, ne muči me cijeli taj problem uopće. Da imam neki slabiji stroj koji bi stvarno patio zbog toga, onda bih stavio i nešto za blokiranje Flasha i koristio ga malo pametnije, ovako me barem nasmije kad vidim da ima nula otvorenih tabova i preko gigabajt memorije
 A i, kao što sam ranije rekao, ne muči me cijeli taj problem uopće. Da imam neki slabiji stroj koji bi stvarno patio zbog toga, onda bih stavio i nešto za blokiranje Flasha i koristio ga malo pametnije, ovako me barem nasmije kad vidim da ima nula otvorenih tabova i preko gigabajt memorije  Ali ću ipak probat neke od stvari koje ste naveli, tek da vidim kako ga se može rasteretit, moglo bi mi nekom prilikom dobro doć.
 Ali ću ipak probat neke od stvari koje ste naveli, tek da vidim kako ga se može rasteretit, moglo bi mi nekom prilikom dobro doć.