Nije mi baš jasno zašto si ti tu došao pametovati s takvim tonom. Zar stvarno misliš da mi ne znamo da sve to ide u RAM? Ili da ne znamo koliko je velik HD video ili bitmap slika? Mora da si ti neki genijalac kad sve to znaš.
Btw, za tvoju informaciju, vrlo rijetko posjećujem youtube i vrlo rijetko gledam ikakve galerije slika. A od dodataka imam jedino Tab Mix Plus i FlashGot. Firefox ima problema s oslobađanjem memorije? Ma da, trebalo bi ti dati nekakvu nagradu za to otkriće. To ja nisam primjetio...
Nisi me shvatio, to je namjerno i nije bug. Ako se ne varam bila je rasprava o tome na mozillazine-u
Da probas testirati sa nekim drugim operativnim sustavom ako ti je pri ruci?
Mozes li staviti nekakav popis linkova nakon cega Firefox pocne zauzimati toliko RAM-a? Jesi li siguran da konkurencija u tim istim uvjetima ne bi povukla slicnu kolicinu memorije? Zelim i sam provjeriti, pa ako nesto ne stima prijavit cu bug.
Meni recimo firefox nikad ne uzima vise od 150 MB! Kod mog buraza situacija je drukcija i krece se oko 350 MB ali on ga dere onako posteno (ovisnik o you tubeu).
I ispricavam se ako je moj prvi post na ovom topicu bio malo preagresivan.