skinuo ga, radi odlično, još 17 sam ga skinuo!!!
Baš je dobra ta 3!
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
skinuo ga, radi odlično, još 17 sam ga skinuo!!!
Baš je dobra ta 3!
ffoxa trojku koristim još od beta4, i totalno sam zadovoljan, ubrzanje zapanjujuće.
RC1 mi se čini ipak maaaaaalko sporiji od beta5. jel se to meni samo čini il je stvarno tak, neam pojma.
Ja sam isto zapazio zapanjujuce ubrzanje u otvaranju stranica u odnosu na "dvojku" (pod Ubuntu-om) ;)
A ima li napretka u odnosu na 3.0b5 ? Nisam naišao na link promjena u odnosu na beta 5.
Ja ga koristim jos od prve Bete i stvarno sam zadovoljan. Prejak browser! Ali neprimjetim razliku izmedju Bete 5 i RC..
Evo i ja sam sad instaliral!
I u RC verziji isto.
Meni najviše fali onaj zeleni "go" na mjestu gdje je sad bookmark zvijezdica.
Ne da mi se stiskati enter stalno.
Inače, sve drugo je perfektno!
evo i ja sam sad presao sa dvice na ovaj rc1...
Jedinu razliku koju sam primjetio da mi ne radi tema, a ova mi je katastrofa...
i dobro kazete... onaj "go" stvarno fali
Ajde, lijepo je čuti. :) Naravno, za različite beta verzije i RCove nemam vremena. Čekam finalnu verziju.
Jako dobro, mislim da ću od sad koristiti rc1.
Puno je brži, ona OS intergation spika dobro dela, jedino što mi ne rade sve ekstenzije (za sada)...
Evo i ja sam sad instaliral!
I u RC verziji isto.
Ne da mi se stiskati enter stalno.
Inače, sve drugo je perfektno!
sve ok, ovo ono, ali mi ne radi pola extensions-a pa jos necu prelazit na novi firefox
Mislim i da je RC1 daleko daleko od završnog proizvoda! Ne rade najvažniji dodaci poput firebuga i još nekih ostalih, flash player ne radi kako treba. Općenito je lista poduža kada se govori o stvarima koje ne rade. Osobno mislim da treba pričekati oficijelni update na koji ćemo pričekati još mjesec ili dva.
Imas Firebug 1.1 u beti, a Youtube meni sasvim normalno radi (toliko o Flash problemima)...
Jel ima netko problema sa BOL-om na FF3 RC1? Sve super radi, ali kad otvorim bug.hr FF3 se srusi.. :)
Zanimljivo..
Vjerovatno ti ga na BOL-u srusi Flash plugin. Probaj ga re-instalirati. Meni radi super na svim stranicama ukljucujuci i BOL.
Imas Firebug 1.1 u beti, a Youtube meni sasvim normalno radi (toliko o Flash problemima)...
stalno sam prelazil s bete na betu i sad na rc1 i stvarno mi se sviđa, istina neke još malo fali, al to je ipaak rc i sve se bude popravilo
Vjerovatno ti ga na BOL-u srusi Flash plugin. Probaj ga re-instalirati. Meni radi super na svim stranicama ukljucujuci i BOL.
Nije Flash.. Silverlight je.. :)
Sad sve radi..
Rabim ga 2 dana i sasvim fino radi. Vizualno je dorađeniji od 2jke i nešto brže učitava pojedine stranice - sve u svemu lijepo
ne radi mi noSquint :(
Ima li negdje defaultni zoom definirati ili ekstenzija koja radi kao nosquint? Reza mi je (nativna) 1920x1200 pa mi je sve prokletno sitno.
Koristim Firefox 3 još od Beta1 i nikada nisam imao nikakvih problema.
Ne radi mi SiteAdvisor na RC1 pa sam se "downgrade-ao" na dvojku. Čekam "punokrvno" izdanje trojke jer mi je SiteAdvisor previše bitan. I gotta make sacrifices for safety...
ljudi se žale na go tipku... ali neznam u čemu je problem jer kad upisuješ nešto u adress bar pojavi se zelena strelica (aka go tipka) umjesto zvjezdice i možeš kliknut bez beda...
Ne radi mi SiteAdvisor na RC1 pa sam se "downgrade-ao" na dvojku. Čekam "punokrvno" izdanje trojke jer mi je SiteAdvisor previše bitan. I gotta make sacrifices for safety...
i ja se nisam na neke stvari navikao... na mjesto home tipke i hvali mi tipka clean up u downloadsu
Srušio mi se 2 puta dok sam pokušavao editirat ovdje post
Sa svima se slažem da je brži, bolji...ali haha
ruši se svako malo, šteta, pričekat ću radije finalnu verziju nakon RC1
inače osim toga nemam nikakve primjedbe, sve sa memorijom uredno stoji što su i rekli,
hard test sa 250 tabova radi kao podmazano bez zastajkivanja, i dalje zauzima puno memorije
ali ovaj puta se bolje nosi sa podacima tako da je ugodno raditi sa njime...dok ne pukne :)
sva sreća da ima restore last session
Meni se jednom srusila beta 5, ovaj RC1 ni jednom, tak da, kaj se mene tice, nema problema, a firefox koristim jos od kad je bio 0.4 beta pred hrpu godina, ma mrak browser, nemram zamislit surfanje bez njega!
i još jedan problem sam uočio, izgleda da RC1 ima problema sa pamćenjem security certifikata koji su permanentno acceptani.
Tipa recimo exchange mail na https domeni. Prihvati uredno licencu za stalno, no to ga ne sprečava da u roku od par sati ponovno moram dodavati jednu te istu stvar.
preporuka za plug-inove: DownThemAll za skidanje, TabClicking Options za recimo npr. dodavanje opcije dvostrukog klika na tab da se on zatvori, sjajna stvar