F1 komentiraju bugovi forumaši

poruka: 69
|
čitano: 8.339
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "F1 komentiraju bugovi forumaši".
16 godina
neaktivan

Molio bi da kažete kada po hrvatskom vremenu počinje ludilo na četiri kotača :-)

lol

1 0 hvala 0
16 godina
Re: F1 komentiraju bugovi forumaši

U 8 sati po ljetnom vremenu počinje trka, a sat vremena prije počinju sa prijenosom BBC-a

16 godina
odjavljen
erar kaže...

Molio bi da kažete kada po hrvatskom vremenu počinje ludilo na četiri kotača :-)

lol

u 8h utrka

bit će i uvodna emisija tako da počinju oko 20-30minuta ranije

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
neaktivan

Svrsishodna uljudbena zahvala na datoj informaciji :-)

13 godina
neaktivan

Napokon nešto dobro u ovoj banana državi. Dečki svaka čast, imate moju podršku.

0 0 hvala 0
16 godina

OFFTOPIC: U državi je je krađa svakodnevna, nova krađa  i distribucija signala postaje dobra :-) LOL

Ali dečkima se treba nakloniti... to stoji.

16 godina
neaktivan
The Godfather kaže...
Bellatrix kaže...
The Godfather kaže...

Evo jedno malo pitanjce.......koliko prometa napravi recimo 1h streaminga? Jer bih volio pogledati koju utrku a imam ograničen net na, za današnje pojmove, slabašnih 10GB?

Zaboravi!10GB je ništa!

A osim toga ne vjerujem da je HRT jedina tv na kojoj ste gledali F1! Ja na raspolaganju imam 2-3 kanala na kojima mogu pratiti svaku utrku.

Ja televiziju ne znam kada sam zadnji put upalio, tako da imam jedino kanale koji su "standardni". I ono što pogledam je liga prvaka, koji dobar film, dokumentarac....i F1. BTW 10GB je ništa, slažem se, ali meni i više nego dovoljno. Tako da ako je 1 utrka do 1GB mogao bi je pogledati bez problema.....

A ono, ja imam sve moguće kanale, što ove zemaljske što satelitske! I svi su klasificirani prema sadržaju tako da imaš Sport-Zabava-Filmovi-Crtani-Doku-itd Tako da uvijek lako pronađem ono što želim gledati! Recimo ja odkad se desila ova katastrofa u Japanu gledam NHK dok prije taj program nije trajao 5 sec na mom tv ekranu! :))

Pa promet ti ovisi od kvalitete stream-a! Ako bude malo bolje kvalitete onda bi moglo preći 1GB!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:02 (Bellatrix).
16 godina
moderator
AFK kaže...
Bravo za bug !!!

Preciznije Bug s ovim nema ništa - radi se o inicijativi i realizaciji samih forumaša, tako da pohvale možeš slati na njihovu adresu.

rooswelt1991 kaže...

Siva zona FTW{#}

Čekaj, jer smijete prenositi stream ili ne? Ako je odgovor "ne" - onda bih molio da barem makneš iz imena streama "bug" da se to ne povezuje s nama!

hrvooje kaže...
Korny1603987 kaže...

BBC ONE.... Nije legalno. Ali ilelalno je zakon. :-)

čuj, jeste zakon. i drago mi je da negdje mogu gledat s hrv komentarom itd. uostalom često gledam i ostale sportove preko raznoraznih streamova koji vjerovatno nisu legalno, jer ih nerijetko uhvate i ugase tijekom prijenosa. samo sam htio istaći činjenicu da se na forumu ne smije pričati kako prekopirati i crackati pojedinu aplikaciju, a smije se pričati i to javno na portalu  najavljivati nelegalan stream. pomalo licemjerno ako se mene pita. jednostavno, dvostruka mjerila su mali trnić koji žulja u oku. 

Nema dvostrukih mjerila. Vijest je napisana s fokusom na KOMENTARE, to je ono što je meni bilo bitno i simpatično u njihovoj inicjativi. Ali ako je doista to ilegalna radnja (puštanje streama) onda ću moliti dečke da komentare rade bez streama (ako žele našu podršku) ili da se snađu već na neki drugi način.

Najavu gasim dok to s njima ne raščistim!

Hrvooje - jel to u redu?

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:03 (Miro).
16 godina

Pa niste valjda mislili da su dobili pravo od BBC-a za prijenos :-) (ono...platili su im jedan burek) :-D

Ipak javno (pravno) ograđivanje je pametan potez. Neka promjene ime streama i nemojte to puštati na sva zvona nego dopustite samo usmenu predaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:08 (Korny1603987).
16 godina
odjavljen
Korny1603987 kaže...

Pa niste valjda mislili da su dobili pravo od BBC-a za prijenos :-) (ono...platili su im jedan burek) :-D

Ipak javno (pravno) ograđivanje je pametan potez. Neka promjene ime streama i nemojte to puštati na sva zvona nego dopustite samo usmenu predaju.

hahahaha kako se Miro uplašio,odmah se ograđuje od svakog sudjelovanja

99% da je ilegalno ali neznam tko bi ih kaznio u rh

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina

99% stream-ova je ilegalno, čak i oni streamovi koji Ivo i ostali postavljaju tu su ilegalni.

U hrvatskoj nitko nema pravo na prikazivanje formule 1, ni u kojem smislu, šta bi totrebalo značiti da mi nemamo nikakvo pravo gledati formulu?

Dakle, i ovaj bbc-stream o kojem se govori na svakoj drugoj stranici je ilegalan, jer je on u biti trebao biti dostupan samo u UK, a mi o tome raspravljamo cijelo vrijeme.

Dakle, mi nemamo nikakve koristi od ovoga, tako da je ovo ne smatram nikakvim nelegalnim poslom, jer mi da ikako možemo drugačije mi bi to napravili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
M4X kaže...
Korny1603987 kaže...

hahahaha kako se Miro uplašio,odmah se ograđuje od svakog sudjelovanja

99% da je ilegalno ali neznam tko bi ih kaznio u rh

Nisam se uplašio (radi se o inicijativi forumaša - kao što je istaknuto, a ne mojoj ili firminoj), nego ne želim da ispadne da imamo dvostruke kriterije... Radi se na koncu o sadržaju (prijenosu) koji svatko kod nas može gledati preko RTL-a (besplatno na satelitu) - bilo koji stream je tehnički daleko lošiji, ali ključno i pohvalno je kod ove akcije volja i trud da se rade vlastiti komentari - zato sam dao dečkima javnu podršku...

Neka slože sve kao i do sada - ali bez slike, odnosno streama, pa ću im napraviti najavu za taj njihov voice kanal.

Tada više nitko neće moći pisati prozivke! {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:48 (Miro).
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Miro kaže...
Nema dvostrukih mjerila. Vijest je napisana s fokusom na KOMENTARE, to je ono što je meni bilo bitno i simpatično u njihovoj inicjativi. Ali ako je doista to ilegalna radnja (puštanje streama) onda ću moliti dečke da komentare rade bez streama (ako žele našu podršku) ili da se snađu već na neki drugi način.

Najavu gasim dok to s njima ne raščistim!

Hrvooje - jel to u redu?

po meni, malo si se zaletio s najavom, ne razmišljaći o legalnosti streama iako ne sumnjam u tvoje don quijoteovske razloge. možda bi najbolje rješenje bilo da sve ostane kako jeste, a da forumaši samoinicijativno razdjele linkove streama preko PP-a. najavu bi tada mogao napisati kao znaš da forumaši rade komentiranje glasom (ne znaš dal su se dogovorili s BBC-jem)i te pohvaljuješ i podržavaš komentiranje, al ne daješ link. 

podržavam i komentiranje i tvoju najavu, al da je bilo malo nezgodno, priznaješ i sam jeste. ne moraš mene pitat jel to u redu. nisam haramina ;)

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best
16 godina

Razumijem ja Miru. Velik zaljubljenik u F1, na mojoj razini sigurno, a ova inicijativa mu je pomutila um. U RH ne postoje ni temeljna ljudska prava, tako da je pomalo smiješno govoriti o autorskim pravima. (Na samom faksu mi je taj ispit bio najkomičniji, znajući što sve mi radimo u poštivanju autora)

mag. iur.
16 godina
neaktivan

Što li je ovo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Što li je ovo?

A Miro-ina "greška u koracima" {#}

16 godina
neaktivan

I što ćemo sada? Ipak ostati bez F1?...a već sam se ponadao{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

I što ćemo sada? Ipak ostati bez F1?...a već sam se ponadao{#}

Pa nećemo, pročitaj detalje u F1 temi na forumu, formule će ipak biti, samo ne pod pokroviteljstvom BUG-a

16 godina
Super !
Atomska bubamara. Dijelim invajteve za TorrentSnatch bez uvjeta ! Poslati mail na PP samo.
16 godina

Rikeru, ne budali, već pogledaj drugu temu o formuli 1 na forumu.

http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225   --- tu će momci NAMA NEPOZNATI imati prijenos nečega nama nepoznatog :-)

Ako ti to ne bude dovoljno javi se privatnom porukom pa ti pojasnim kako da gledaš tv stream određene engleske kuće nama nepoznate :-)

mag. iur.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 20:15 (Korny1603987).
14 godina
neaktivan

Ma daj naš kako sam se us*o ja igram MP igru i od jednom mi neko u pozadini počene govorit. Odma sam pogasio internet, gledam a što je to i gledao po Mozili koje kartice imam otvorene i našao taj stream za f1 uhhh

Kruger
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel moze link molim lepo ,molim vas?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
LEGIJA kaže...

jel moze link molim lepo ,molim vas?

http://www.livestream.com/bugf1komentari?t=789478 - na ovom ce bit samo zvuk,tj nasi komentari

http://www.livestream.com/f1livestream?t=721225 - a na ovom ce bit i slika sa BBCja i nas zvuk Koji nema nikakve veze sa Bug.hr-om

i btw. zao mi je da je takva situacija kod mene doma u jutarnjim satima, inace da ne smeta nikome bi i ja komentirao...

dobar je bio test jucer, a i jutros prijenos isto kvalitetan...

samo decki dajte malo vise pricajte (a ne sutit po 2min :D)

evo kad bude neka popodnevna utrka u normalno vrijeme budem se i ja pridruzio vama kao sta smo govorili...

16 godina
neaktivan

Hvala na linkovima. Ja glupan slučajno obrisao linkove.

Thanks again.

16 godina

A ovi su ti linkovi sad relativni, jer vjerovatno nećemo prenositi ako bude na domaćim telkama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A ovi su ti linkovi sad relativni, jer vjerovatno nećemo prenositi ako bude na domaćim telkama...

Pa neće biti..o tome se i radi...

15 godina
neaktivan

pa jos nigdje nije ni potvrdjeno, a nije ni pisalo da su propali pregovori sa lokalnim tv postajama. Jos uvijek ima nade da se prenosi formula...

16 godina

Pa onda ćete nas slušati i sljedeći vikend{#}

Naravno da se ja nadam da će ipak biti tih lokalnih, ali ako ne bude, onda ćemo opet mi nešto smisliti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Osječka televizija od ovog vikenda izravno prenositi utrke Formule 1. Prijenosi će počinjati petkom s prva dva treninga, subotom će biti emitiran treći trening i kvalifikacije, a nedjeljom utrka. Uoči utrke bit će uvodna emisija, a nakon utrke analiza u posebnoj emisiji. Glavni komentatori su Goran Dijaković i Mladen Jergović.

Utrke, počevši s Velikom nagradom Malezije, prenosit će najgledanije lokalne televizije, a za područje Slavonije i Baranje ekskluzivna prava ostvarila je Osječka televizija. Svečano potpisivanje ugovora između lokalnih televizija bit će u Zagrebu u četvrtak 7. travnja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice