Dvojezgreni VIA Nano

poruka: 10
|
čitano: 2.689
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvojezgreni VIA Nano".
16 godina
odjavljen
Dvojezgreni VIA Nano

Šteta što se neće moći kupiti u slobodnoj prodaji. Za HTPC bi bio čisti bonbončić.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dvojezgreni VIA Nano

Pa nije ni Atom loš za HTPC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dvojezgreni VIA Nano

VIA dvojezgreni, a ono jedna jezgra :) , sjetimo se VIA Cyrix-a i laganja oko brzina i performansi. 

I'm from Hollywood

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dvojezgreni VIA Nano
woodgamesfx kaže...

VIA dvojezgreni, a ono jedna jezgra :) , sjetimo se VIA Cyrix-a i laganja oko brzina i performansi. 

Malo bolje pročitaj članak -- ukratko, u dvojezgreni procesor su ugurali dvije jezgre (Isaiah) koje koriste u jednojezgrenom procesoru.

15 godina
neaktivan
TripperNX kaže...
woodgamesfx kaže...

Malo bolje pročitaj članak -- ukratko, u dvojezgreni procesor su ugurali dvije jezgre (Isaiah) koje koriste u jednojezgrenom procesoru.

Hehe eto pogodio sam dobra stara VIA :)))))

I'm from Hollywood
17 godina
woodgamesfx kaže...

Hehe eto pogodio sam dobra stara VIA :)))))

U čemu je točno problem?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
Dvojezgreni VIA Nano

Da, pogodio je.. u središte gluposti..

Ultrabitchinfast
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Joco55 kaže...

Pa nije ni Atom loš za HTPC.

ATOM je skup. Za cijenu konfe sa Atomom složi se jača konfa sa Core2Duo procom (nema veze što je staro) koja prebije Atomu kičmu. Z cijenu Atoma sa pločom, ja sam prije godinu dana uzeo dvojezgrenog Celerona, ploču i napajanje. Izašlo me 800 kn-novo. Još dodaš 300 kn za 500 Gb HDD, 150 kn za kučište i 200 kn za RAM. 1450 kn ukupno. I to za jaču konfigiraciju od tog Atoma.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
neaktivan
Dvojezgreni VIA Nano

A tko bi stavljao to u računala uz Intelovu paletu procova ? Ovaj procesor ne nudi ništa više nit posebnije od Atom procesora, a ovo što sam napisao je u sarkastičnom tonu , tko to ne kuži onda zbilja žalosno. 

I'm from Hollywood

0 0 hvala 0
17 godina
woodgamesfx kaže...

A tko bi stavljao to u računala uz Intelovu paletu procova ? Ovaj procesor ne nudi ništa više nit posebnije od Atom procesora, a ovo što sam napisao je u sarkastičnom tonu , tko to ne kuži onda zbilja žalosno. 

Upravo obrnuto, žalosno je to što smo skužili što si napisao {#}

http://www.trustedreviews.com/cpu-memory/review/2008/08/14/VIA-Nano-vs-Intel-Atom/p3

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 15:00 (segregator).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice