Dostupan SP3 za Windowse XP

poruka: 22
|
čitano: 4.351
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dostupan SP3 za Windowse XP".
17 godina

Moram priznati da mi nekaj nije jasno. Ako je Microsoft tek danas pustio finalnu verziju SP3 u opticaj, kako se onda ona nalazi na BUG DVDu koji je objavljen prije tjedan dana?

Failure is allways an option.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanimljivo, prilikom skidanja zakrpe putem Microsoft Update na stolnom računalu i laptopu desila mi se ista stvar - neuspjela instalacija.

Nakon restarta laptopa instalacija je prošla a na stolnom računalu nije.

0 0 hvala 0
17 godina

----

Ja sam imao sreće sa instalacijom, juče sam skinuo novu verziju i malopre je instalirao bez ikakvih problema (nije dugo trajalo, nije se povećalo vreme potrebno za podizanje sistema, nisam primetio da su bilo koje sistemske postavke izmenjene i za sada sve radi kako treba). Još samo da slipstreamujem SP3 na instalacioni disk ako mi zatreba u budućnosti. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 18:43 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moglo bi se zaključiti po slici, da je service pack 3 izašao za Windowse XP Professional x64 Edition.

A nije.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedno pitanje: Da li se SP 3 može slipstream-ovati na piratske Win Xp SP 2 i kako? Mislim, da li je ista procedura kao i sa SP2? Jel netko to napravio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dostupan SP3 za Windowse XP

PROVJERENO,  radi na win.xp.sp2 VLK-STUDENT KEY

17 godina
neaktivan

I na VLK-PIRATED KEY

17 godina
neaktivan

Prema dokumentaciji koja se može naći kod Microsofta SP3 se neće moci "slipstrimati".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ETH0 je vec izdao release sa integriranim sp3 u winxp
17 godina
moderator
Scorpyo kaže...

Moram priznati da mi nekaj nije jasno. Ako je Microsoft tek danas pustio finalnu verziju SP3 u opticaj, kako se onda ona nalazi na BUG DVDu koji je objavljen prije tjedan dana?

Pogrešno je navedeno u vijesti (budem sada to ispravio) - radi se o DVD-u koji dolazi uz lipanjski Bug (i on je već otišao na umnažanje, pa je za nas "interno" gotov)!
17 godina
neaktivan

"Link na iso image SP3 (545 MB) potražite na ovim stranicama" - ne kontam...neki dan sam skinuo SP3 sa microsoftovog sitea i WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe je velik 316 MB a na ovim stranicama je stvarno velik 544.9 MB?!?! Imam li ja pravi Sp ili sta?

Mobo: ASUS P5K-E WiFi Edition (P35)
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz
RAM: 2 x 1024MB @ 800MHz
Hard Drive: 320 GB Total
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 256 GDDR3
Monitor: SyncMaster 920N 1280x1024
Operating System: Windows XP Professional Service Pack 2
17 godina
neaktivan

Mislim da je jedina razlika u toj podršci za "Microsoft Dynamics RMS" (RMS stands for "Retail Management System"). I da su oba SP3jca punokrvna i full ukoliko ne koristis "to" - a, siguran sam da ne koristis, jer, to nesto kosta... :)

Pozz

17 godina

Može se vrlo jednostavno slipstrimati sa zadnjom beta verzijom nLitea (1.4.5 beta 2). Prekjučer sam si to napravio sa verzijom od 316Mb i radi super.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 17:49 (semilemi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
beaver kaže...

Mislim da je jedina razlika u toj podršci za "Microsoft Dynamics RMS" (RMS stands for "Retail Management System"). I da su oba SP3jca punokrvna i full ukoliko ne koristis "to" - a, siguran sam da ne koristis, jer, to nesto kosta... :)

Pozz

i Microsoft Dynamics RMS sa ovom SP-u zauzima preko 200MB?!?! 

17 godina
neaktivan

SP3 iso image osim samog service packa sadrži i support toolse za windows xp sp3, .net i debug alate, sve skupa 200MB

RMS nema nikakve veze s tim

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2008 20:59 (Rain).
17 godina
neaktivan
sasa kaže...

Prema dokumentaciji koja se može naći kod Microsofta SP3 se neće moci "slipstrimati".

Slipstreama se normalno kao i svaki prijašnji service pack, s tim da slipstream ide na windowse sa već slipstreamanim service packom 1 ili 2, postoje neke male razlike u verzijama datoteka nešto oko terminal clienta, ali u biti je svejedno....microsoft je na msdn-u dao za download iso slipstreamanih xp sp3, podloga je bila sp1
17 godina
neaktivan
Rain kaže...

SP3 iso image osim samog service packa sadrži i support toolse za windows xp sp3, .net i debug alate, sve skupa 200MB

RMS nema nikakve veze s tim

thnx Cool

17 godina
neaktivan

Ja sam napravio slipstream SP3 na instalaciju sa SP2 i instalirao. Radi baš kako bi i trebalo, bez problema

There is no place like 127.0.0.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlicno...btw, ima li iko od vas problema sa nLiteom na winXP-u? na pet instalacija winXP-a sam probao i  treba mu 100 godina da loaduje folder sa windowsom (na početku procesa) a na win2000 par trenutaka?!?! (mozda je ovo za poseban topic, ali eto)

17 godina
neaktivan

Kol'ko to sto godina, možda je problem u tome što mu treba vremena da on snimi sadržaj cd medija na disk, a tebi se neda čekati?

Ja  sam  imao  tako  nekih  zavrzlama  sa  njim,  dok  sam  na  računalu  imao  masu  gluposti,  a  na  svježoj  instalaciji  windowsa,  nlite  iste  verzije  je  radio    bez  problema.

Ako  samo  misliš  integrirati  SP,bez  dodatnih  programa  i  drivera  ili  nekih  modifikacija za to ti netreba nLite, to možeš i direktno preko naredbenog retka, upute imaš gdje se god okreneš na internetu.

There is no place like 127.0.0.1
17 godina
neaktivan

100 godina = vise od pola sata...i to kad sam vec rucno prebacio sadrzaj disca na hdd...ma ne mislim samo slipstream...ako cu samo to, ne bih se ni zajebavao s tim...mogu "instalirati" sp...svidja mi se sto s nLiteom mogu dodati koji programcic tu i tamo...winaddons.com mi je super stranica za to a nesto sam pravio sam pomocu AutoIt-a...full mi je zanimljivo i korisno jer ne moram svaki put kad sebi ili nekome radim install windowsa downloadovati updateove za windows...jednostavno ih integrisem...kazem, na par razlicitih winXP pc-ova sam pokretao nLite i svaki put ista stvar...a kad podignem virtualni win2000 sve prodje bez problema...i da, probao sam i virtuelni winXP - ista gnjavaza...bas me nervira

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 2:00 (boyan.sharic).
17 godina

ja imam problem sa tim "slipstreamanjem" sp3..Prvi put to radim pa bi mi trebala pomoc oko problema

instalirao sam nlite 1.4.5 beta 2 sa bug dvd, kopirao sp3 na hd,,,pokrenuo nlite,,ubacio cd winxpsp2, uputio nlite na cd  napravio novi folder i slijedilo je kopiranje otprilike nekih par minuta,,,zatim nlite provjerava koja je verzija,,,i iscita sve podatke osim zadnjeg Size i samo vrti i vrti i nista ne izbacuje,,,cekao sam otprilike 30 minuta i nista,,,,ne daje mi mogucnost da nastavim proceduru, a kad kliknem misem bilo gdje na program samo se pojavi "not responding" , pokusao sam to tri puta ista se stvar dogadja, mislio sam da je do bete pa sam skinuo sa weba 1.4.5 final i ista mi se stvar dogadja i s tom verzijom....

inace pratim uputstvo prema bugu broj 187 na stranici 136-137, napominjem prvi put to radim, pa bih htjeo da to napravim da nemoram kad reinstaliram windowse nemoram cekati na instalaciju sp3,

dali je moguce da je problem u piratskim windowsima ili ja nesto neradim dobro ili vec koji vrag??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice