Crv u Facebooku i MySpaceu

poruka: 72
|
čitano: 8.062
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Crv u Facebooku i MySpaceu".
17 godina
neaktivan
RE: Crv u Facebooku i MySpaceu
UBIZEC cORPORATION kaže...
 evo 50% se slazem s tobom ali ako on pusi u mojoj blizini truje i mene,zasto bi se ja maknuo od njega?nek se on makne od mene ja neradim nista sto njemu steti zato bi trebo on otkantat!al srecom doso je zakon o pusenju pa ce bit ugodnije u kaficima,a za facebook mi se draga nemos ti nekom objasnit da to ubiti nevalja.....nmvz mozes radit kaj god hoces i kolko god hoces ali neces dokle oces!
 a evo se bar i mi slazemo u nacemu... al pusenje je opet druga stvar jer ima direktan utjecaj na tebe.. ali sa fejsbukom, on ne steti ni tebi ni meni, ako ga netko treci koristi.. Vidi, ja fejs koristim radi potrebe. I nemam razloga prestati to i dalje raditi jer mi je netko rekao da me to zatupljuje.. Po mojem misljenju, bolje je da 20min provedem na fejsu, nego na miniclipu jer bar su se internetski socijalizirati..

Ono sto ja zelim reci od pocetka nase rasprave je da, ako netko zeli koristiti fejs, neka ga koristi u kojoj mjeri zeli. sloboda misljenja postoji, pa ako netko ne koristi facebook, nema smisla praviti zbrku oko toga.. S druge strane, ako netko koristi facebook, smatram da ga se ne treba osudjivati ni nazivati budalom jer to je njegova zelja. Ti, ukoliko ne koristis facebook, dakle nemas pojma cemu on sluzi (znas jedino sto se okolo prica), nemas se razloga nasladjivati sto je crv u facebooku. Jer isto tako, ja se mogu nasladjivati tebi jer koristis msn (pa nije valjda da mislis da je i to za budale...) a ako se dobro sjecas, prije nekoliko mjeseci je bio malo veci crv u msnu, koji je jos i dan danas "aktivan"..
http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
 Po mojem misljenju, bolje je da 20min provedem na fejsu, nego na miniclipu jer bar su se internetski socijalizirati..
 Club Penguin?
Einstein : Science is a powerful instrument. How it is used depends on man himself not on the instrument. A knife is useful for the lives of human beings, but it can also be used to kill.
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

lol, zabavna tema !

i meni je drago što su hakeri napokon uvidjeli potencijal socijalnih mreža i nadam se da će početi iskorištavati ih sve više jer se upravo na njima nalazi jedna ogromna količina nubova koji nemaju pojma o IT-u, ali zato misle da su face ako imaju 500+ frendova i svaki dan stavljaju debilne slike koje komentiraju sa još debilnijim komentarima, nadajući se da će na takav način postati "popularni" .

Da ne govorim o tome kako na tome servisu postoje milijuni bespotrebnih retardiranih "programa", kvizova, i sličnih sranja, pomoću kojih velikodušno ustupate svoje podatke njihovim tvorcima.

A što se tiče ovoga "održavanje kontakta" argumenta, kad ti je neka osoba važna, sa njom ćeš održavati kontakt i bez fejsa i sličnih gluposti.

Još jedna stvar, da li ste ikada vidjeli nekog ozbiljnog čovjeka, koji je zapravo   i postigao nešto u životu, da ima profil na fejsu ?   (Gates se ne ubraja, on je napravio profil čisto reda radi, zato jer je najveća faca u industriji ^^ )

Ja kad se ulogiram na fejs, samo se smijem idiotima, a profil nisam apdejtao već mjesecima jer sam uvidio da to ništa nema smisla. zapravo kad malo bolje razmislim pametnije bi mi bilo da ga obrišem.

Ajde nemoj se ismijavat ljudima ako si isti ko i oni...Ulogiram se tek tolko, samo da se razumijemo, ja nemam face i ne branim ljude koji ga imaju ali ti si jadan jer se smijes ljudima koji su isti kao i ti, te kao sto post iznad mene tvrdi ti se smijes sam sebi Smijeh
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Ige kaže...
l)oolvl kaže...

lol, zabavna tema !

i meni je drago što su hakeri napokon uvidjeli potencijal socijalnih mreža i nadam se da će početi iskorištavati ih sve više jer se upravo na njima nalazi jedna ogromna količina nubova koji nemaju pojma o IT-u, ali zato misle da su face ako imaju 500+ frendova i svaki dan stavljaju debilne slike koje komentiraju sa još debilnijim komentarima, nadajući se da će na takav način postati "popularni" .

Da ne govorim o tome kako na tome servisu postoje milijuni bespotrebnih retardiranih "programa", kvizova, i sličnih sranja, pomoću kojih velikodušno ustupate svoje podatke njihovim tvorcima.

A što se tiče ovoga "održavanje kontakta" argumenta, kad ti je neka osoba važna, sa njom ćeš održavati kontakt i bez fejsa i sličnih gluposti.

Još jedna stvar, da li ste ikada vidjeli nekog ozbiljnog čovjeka, koji je zapravo   i postigao nešto u životu, da ima profil na fejsu ?   (Gates se ne ubraja, on je napravio profil čisto reda radi, zato jer je najveća faca u industriji ^^ )

Ja kad se ulogiram na fejs, samo se smijem idiotima, a profil nisam apdejtao već mjesecima jer sam uvidio da to ništa nema smisla. zapravo kad malo bolje razmislim pametnije bi mi bilo da ga obrišem.

Ajde nemoj se ismijavat ljudima ako si isti ko i oni...Ulogiram se tek tolko, samo da se razumijemo, ja nemam face i ne branim ljude koji ga imaju ali ti si jadan jer se smijes ljudima koji su isti kao i ti, te kao sto post iznad mene tvrdi ti se smijes sam sebi Smijeh
 Ja sam bio napravio acc na fejsu i vidio sam da stvarno mozak nema nista stim i vise opce nejdem tamSmijeh ,kaj se tice msn-a on je zarazen virusom fakeyoutube
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

A kolko ja znam, facebook profil se ne može obrisati..
"Tako je" - povikase seljaci i slozno glavama razbise zid
17 godina
protjeran
Ige kaže...

nisam isti, ja sam bio napravio fb akaunt samo reda radi, da vidim oko čega se toliko galame   podiglo, i kao što sam rekao taj akaunt je već   mjesecima potpuno neaktivan.
prema tome, ne smijem se sam sebi.     da budem malo detaljniji, smijem se kad gledam neke totalno retardirane slike, i komentare ispod njih. i onda kad mi se smuči od toga gledanja (vrlo brzo), stisnem X u gornjem desnom kutu ekrana.
U zadnje vrijeme se uopće i ne logiram upravo zbog toga što mi je postalo zbilja previše za moj mozak gledati tolike količine idiotizma i apsolutno bespotrebnih informacija (tko s kim kada gdje kako  itd.)
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...
l)oolvl kaže...

A kolko ja znam, facebook profil se ne može obrisati..

sve se može kad se hoće   ;) 
17 godina
neaktivan

neznam zasto radite double post?Neodlučan

kaj se tice fejsa stvarno ima informacija da bi oglupio i najgluplji covjekNamigiva

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

double post radi bolje preglednosti (onome kome odgovaram,je li)

ovo drugo si dobro rekao.   zapravo slažem se sa svim što si rekao o fb na ovoj temi dosad.   ljudi bi fakat trebali shvatiti o čemu se tu radi   :-/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bok... imam pitanje...i ja sam čula te pričice da je taj facebook kao cool i sve to..pa sam se registrirala i napravila profil...no skužila sam da je to glupost i sad si hoću obrisati profil...sveeeeeeeeee....pa ako netko zna kako...molila bi za pomoć..

unaprijed hvala

17 godina
neaktivan

XD Sad je Facebook u mojoj školi fensi. Jučer je jedna budala donesla fotoaparat i slikal je da stavi na fejs. OMFG ja sam umiral od smijeha. U mojoj školi facebook koriste samo zadnje njubare.

Deal with the facts and live with them.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 9:28 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
martinna kaže...

bok... imam pitanje...i ja sam čula te pričice da je taj facebook kao cool i sve to..pa sam se registrirala i napravila profil...no skužila sam da je to glupost i sad si hoću obrisati profil...sveeeeeeeeee....pa ako netko zna kako...molila bi za pomoć..

unaprijed hvala

Ne može se obrisati, ali može se deaktivirati. I može se namjestiti da ti se profil ne može naći na search.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice