Chrome šteka - evo rješenja

poruka: 14
|
čitano: 6.184
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome šteka - evo rješenja".
16 godina

Nešto su gadno zeznuli u ovoj verziji. Od kako sam nadogradio na verziju 20 nekoliko puta se srušio a često zablokira Flash i Silverlight.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Chrome šteka - evo rješenja
uss kaže...

Nešto su gadno zeznuli u ovoj verziji. Od kako sam nadogradio na verziju 20 nekoliko puta se srušio a često zablokira Flash i Silverlight.

Isto se dogodilo sa Firefoxom 13.0.1

Meni blokira flash isto izgleda da je do flash-a, a ne do borwsera

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan

A vec sam mislio da je do mene nesto. Mene zeza youtube, nakon sto pustim bilo koju pjesmu svake sekunde u pozadini se nesto refresha (primjetim po misu, slika ucitavanja), i u pozadinskim stranicama se vidi kako se nesto pali pa gasi i tako svake sekunde...

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas -> http://www.probonbon.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A i najboljima se događa.

Valentin

4 0 hvala 0
17 godina

Trzisni udio raste, kvaliteta pada. Potpuno ocekivano...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slazem se. Cim verzije skacu ko lude, nisu cista posla. IE je penzioner za CHROME, a tek je u verziji 9,
14 godina
neaktivan

Nesto nije u redu sa youtebom u zadnjoj verziji. Kad pustam video normalno, lagga i steka nepodnosljivo, kad full screenam sve 5. Na ostalim browserima normalno youtube radi.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni sve radi normalno. I pretrage i youtube. Zadnja verzija je Chromea ili imam srece ili su mozda oni to sredili ko ce znat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 21:59 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
15 godina

Kaj je fora meni neželi ni setings otvoriti :O Kaj da ja radim?

Škotska - Viski Rusija - Votka Mexico - Tequila Njemačka - Jagermeister Zagorje - Vino, rakija, višnjevac, viski, jagermeister, tequila, votka, bambus......
13 godina
neaktivan

Meni sve radi kako treba, imam najnoviju verziju. {#}

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene vise brine sto mi Chrome koristi samo jedno jezgro pa komp bruji ko da polece :/

0 0 hvala 0
16 godina

Jucer mi je iskocio update za novu verziju flasha, pisalo je da je rijesen kao neki rizicni problem sa Firefoxom/plugin crashom..... a bas sam i primjetio da mi se u zadnje vrijeme nekako cesto FF rusio, freezao, uvijek zbog flasha.... instalirao sam novu verziju i zasada niakvih problema.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Unix kaže...

Meni sve radi kako treba, imam najnoviju verziju. {#}

i meni. nikad nisam imao takvih problema. inače na kompu nemam instalirano ništa od adobea.

14 godina
neaktivan

pihh, meni radi ko zmaj! :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice